Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Павлоградські спортсмени стали переможцями

Март 29th, 2021 Новини Вывести на печать

Спортивна гімнастика

19-21 березня 2021 р. у м. Марганець відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з гімнастики спортивної.  У складі збірної команди м. Павлограда прийняли участь вихованки «Дитячо-юнацької спортивної школи».

У командному заліку дівчата посіли друге місце і були нагороджені срібними медалями. У особистому заліку гімнастки привезли  чотири золотих, три срібних та дві бронзові медалі.

Кращими були: Волік Тетяна, Бриль Ірина, Костенко Мар’яна, Бєлякова Владислава, Зимскова Вікторія та Гаврилевич Кристина та Величко Аліна.

Спортивна гімнастика (4)

Черліденг

21 березня у м. Кам’янське  відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з черліденгу.

Команду м. Павлограда представляли вихованці «Дитячо-юнацької спортивної школи».  Черлідери виступали у різних номінаціях і показали гарні результати. У чер-індивідуальному  дві золоті медалі: Степаненко Микола та Кисельова Марія, чер-дует також золоті медалі: Московець Юлія, Лупир Марія.

Самі маленькі учасники змагань, які зробили перші старти також були успішними це Вишнякова Мілена та Ревішвілі Кароліна. У номінації групові станти  черлідери м. Павлограда також були першими.

Черліденг груповий стант 1 місце

Черліденг перші старти малюків

 

Важка атлетика

З 21 по 26 березня у м. Чернігові відбувся чемпіонат України з важкої атлетики. У складі збірної команди Дніпропетровської області виступав  вихованець «Дитячо-юнацької спортивної школи» Павлоградської міської ради  Пономаренко Ярослав, який показав  гарний результат. У сумі двоборства  — 222 кг. посів трете місце і  виконав,  у свої  15 років,  норматив Майстра спорту.

Важка атлетикаПономаренко Ярослав з тренером Бондаренко М.О.

 

Бокс

З 15 по 19 березня у м. Ужгород  відбувся чемпіонату України з боксу. Вихованка «Дитячо-юнацької спортивної школи» Ільченко Аліна, яка виступала  у складі збірної команди Дніпропетровської області, у своїй віковій групі посіла трете місце і була нагороджена бронзовою медаллю.

 

Вітаємо переможців змагань та бажаємо нових перемог !

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження