Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Підвищення рівня енергоефективності та енергозбереження в багатоквартирних будинках завдяки Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками»

Сентябрь 24th, 2018 Новини Вывести на печать

Підвищення рівня енергоефективності та енергозбереження
в багатоквартирних
будинках завдяки Конкурсу міні-грантів
«Громада своїми руками»

Питання енергозаощадження є найбільш актуальною та гострою проблемою в нашому суспільстві. Міська влада спільно з громадськістю відпрацьовує усі практичні аспекти вирішення даної проблеми. Вже не перший рік в нашому місті проводиться Конкурс міні-грантів «Громада своїми руками» за підтримки ДТЕК «Павлоградвугілля» та ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград», в якому активно приймають участь міські ОСББ для реалізації своїх програм з енергозбереження, реконструкції і модернізації багатоквартирних будинків, поліпшення комфорту мешканців міста та підвищення енергоефективності житлових будинків. Завдяки конкурсу, ОСББ з найкращими проектами отримали можливість втілити свої задуми — заощаджувати теплову і електричну енергії, та здійснити облаштування прибудинкових територій. Так, 21 вересня 2018 року відбулося урочисте відкриття чотирьох проектів-переможців конкурсу.
Ініціативна група мешканців ОСББ «Дніпровська, 563» під керівництвом Громакової Тетяни Євгеніївни втілили в життя свій проект «Мій теплий дім по вул. Дніпровській, 563» — який спрямований на зменшення споживання теплової та електричної енергії й раціональне використання їх, шляхом встановлення 16 міжповерхових теплозберігаючих вікон, 4 вхідних дверей, а також здійснили модернізацію під’їзного освітлення (27 плафонів з енергоощадними лампами).
Ще один реалізований проект «Будинок добра та турботи» ( керівник Алексєєв Олександр Юрійович) — із застосування енергозберігаючих технологій в будинку 4 по вул. 35 Дивізії, шляхом заміни віконних блоків, утепленням вхідних дверей, благоустрою прибудинкової території (проведені роботи по заміні асфальтного покриття на бруківку, встановлені урни та лавки, посаджені кущі і квіти, відновлені зливові стоки).

DSCN9537
Також, ініціативна група громадян під керівництвом Шальської Євгенії Василівни з ОСББ «Орбіта -5» втілили у життя свій проект під назвою «Встановлення енергозберігаючих дверей з домофоном у під’їздах багатоквартирних будинків ОСББ «Орбіта-5» — встановили 12 теплозберігаючих вхідних дверей з домофоном в будинках по вул. Шевченко 132,134,136 та по вул. Горького 151,153. Для створення сучасної комфортної будинкової та прибудинкової територій було проведено 10 суботників.
Свій проект під назвою «Тепло та затишно» втілила у життя ініціативна група мешканців ОСББ «Заводська, 23» (керівник Євграфова Валентина Іванівна). Мета проекту – замінити старі під’їзні двері на теплозберігаючі та дерев’яні вікна на нові металопластикові для збереження енергоресурсів.
Мешканці об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, відчувши вагому економію енергоресурсів із запровадженням енергоощадних технологій, не збираються зупинятися на досягнутому, а прагнуть й надалі разом з міською владою підвищувати рівень енергоефективності житлових будинків у нашому місті.
Переможців конкурсу привітали заступник міського голови Радіонов О.М., регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., менеджер ГО «Агенція економічного розвитку м. Павлоград» Булгакова Н.В.

DSCN9573
За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок, активну участь у створенні, розробці та реалізації проектів ініціативні групи отримали подяки міського голови.

Відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду