Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Посилено карантинні обмеження!

Ноябрь 6th, 2020 Новини Вывести на печать

6 листопада 2020 року проведено позачергове засідання Павлоградської міської комісії з питань  техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій на якому розглянуто питання щодо заходи із запобігання поширенню на території міста гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. За результатами доповіді та з урахуванням обговорення прийнято рішення:

  1. З 09 листопада 2020р. та до окремого рішення —  заборонити роботу закладів позашкільної освіти, культури, спорту;
  2. Запровадити дистанційну форму навчання у закладах загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої, мистецької освіти та міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

 

  1. 3. Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям незалежно від форми власності та підпорядкування застосувати гнучкий режим робочого часу, який, зокрема, передбачає різний час початку і закінчення роботи для різних категорій працівників, позмінну роботу працівників, а за технічної можливості — також роботу в режимі реального часу через Інтернет із збереженням заробітної плати, дистанційну (надомну) роботу.

 

  1. Керівникам підприємств, установ, організацій Павлоградської міської ради у разі неможливого переведення працівників на дистанційну роботу, виконання інших організаційних заходів, тощо видати накази про простій та припинити виконання роботи працівниками на період карантину, забезпечивши оплату праці відповідно до ст.113 КЗпП України.

 

  1. Керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності та підпорядкування забезпечити контроль за дотриманням режиму носіння засобів індивідуального захисту на входах-виходах до будівель громадського призначення (адміністративні будівлі, торгівельні центри, торгівельні точки, ринки, релігійні споруди, тощо).

 

  1. 6. Заборонити:
  • проведення масових (соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів за участю більш як 10 осіб (у разі проведення заходів з кількістю учасників до 10 осіб організатор забезпечує дотримання між учасниками фізичної дистанції не менше ніж 1,5 метра);
  • приймання відвідувачів закладами торговельного (у тому числі в магазинах, що розташовані у торговельно-розважальних центрах) і побутового обслуговування населення, крім випадків забезпечення перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 10 кв. метрів торговельної площі.

 

  1. Забезпечити виконання вимог постанови головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020р. №23 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину у зв’язку з поширенням корона вірусної хвороби COVID-19», а саме —
  • забороняється перевезення пасажирів, які не використовують респіратор або захисну маску;
  • перед кожним рейсом проводиться вологе прибирання транспортного засобу з використання миючих та дезінфікуючих засобів, у тому числі місць контакту рук пасажирів (поручні, місця сидіння тощо). За можливості, біля вхідних дверей транспортного засобу доцільно розмістити спиртовмісні антисептики.

 

  1. 8. Забезпечити неухильне виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020р. №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) в частині заборони перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі в кількості більшій, ніж кількість місць для сидіння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на цей транспортний засіб .

 

  1. Забов’язати керівників підприємств, установ, організацій Павлоградської міської ради та рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій різних форм власності проходження температурного скринінгу при доступі працівників до виконання своїх обов’язків.

 

 

Відділ з питань НС та ЦЗН міської ради

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою