Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

ПОВІДОМЛЕННЯ

Октябрь 29th, 2021 Новини Вывести на печать

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту документа державного планування місцевого значення «Детальний план території у виробничій зоні північної частини м. Павлоград в районі залізничної дороги та межею з Вербківською сільською радою, Павлоградського району, Дніпропетровської області, з метою розміщення кладовища» та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Виконавчий комітет Павлоградської міської ради Дніпропетровської області повідомляє про оприлюднення проекту документа державного планування, звіту про стратегічну екологічну оцінку та порядок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації та складання звіту про стратегічну екологічну оцінку, а саме : «Детальний план території у виробничій зоні північної частини м. Павлоград в районі залізничної дороги та межею з Вербківською сільською радою, Павлоградського району, Дніпропетровської області, з метою розміщення кладовища».
1. Повна назва документа державного планування, що пропонується,та стислий виклад його змісту – «Детальний план території у виробничій зоні північної частини м. Павлоград в районі залізничної дороги та межею з Вербківською сільською радою, Павлоградського району, Дніпропетровської області, з метою розміщення кладовища».
Метою розроблення детального плану є визначення можливості розміщення нового міського кладовища на території, яка розташована в північній частині міста, між вул. Польова та залізницею Павлоград-Лозова, для потреб мешканців м. Павлоград, в зв’язку з вичерпанням потужності існуючих кладовищ. Територія розташована поза межами Вербківської сільської ради і планується до включення в територію м. Павлоград.
Проектом визначена можливість надання для нового кладовища ділянки загальною площею близько 18,6га, в тому числі: перша черга освоєння — 9,8га, з урахуванням 300-метрової санітарно — захисної зони від існуючої житлової забудови та колективних садівництв. Згідно узагальнених показників, потужність нового кладовища складає: на 1 чергу — 9,6 тис. ділянок, всього — 21 тис. ділянок для традиційного і 3,5 тис. колумбарних ніш.
Нове кладовище розраховано на 20-23 роки.

2. Замовник та орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування – виконавчий комітет Павлоградської міської ради, 51400 м. Павлоград, Дніпропетровської області, вул. Соборна, 95. тел: 095-694-29-57. Email: arhitektura_pvlg@i.ua. Розробник – ДП «Містобудівний кадастр» (49004, м. Дніпро, пр. Олександра Поля,2).
Підстава для розроблення – рішення сесії Павлоградської міської ради від 02.02.2021 р. № 100-5/VIII «Про дозвіл на розроблення детального плану території».
3. Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документа державного планування розпочинається з дня їх оприлюднення на офіційному веб-сайті Павлоградської міської ради.
Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє.
Дата початку та строки здійснення процедури, строки подання зауважень і пропозицій – з 01.11.2021 по 30.11.2021 р. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.
Орган, від якого можна отримати інформацію та до якого подаються зауваження і пропозиції щодо звіту про стратегічну екологічну оцінку та проекту документа державного планування; адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування – відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Павлоградської міської ради. Адреса: 51400 Дніпропетровська область, м. Павлоград, вул. Соборна,95.
Відповідальна особа: начальник відділу містобудування та архітектури — головний архітектор міста Коценко В.В. тел. (095) 694-29-57, email: arhitektura_pvlg@i.ua.
4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування — Транскордонні наслідки для довкілля, у тому числі для здоров’я населення, не передбачаються.

Громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку («Детальний план території у виробничій зоні північної частини м. Павлоград в районі залізничної дороги та межею з Вербківською сільською радою, Павлоградського району, Дніпропетровської області, з метою розміщення кладовища») відбудуться 03 грудня 2021 року о 14.00 год. за адресою: Дніпропетровська область, Павлоград, вул. Центральна № 49 (в міському палаці культури).

Виконавчий комітет Павлоградської міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду