Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Про додаткові заходи щодо запобігання поширенню коронавірусу

Март 18th, 2020 Новини Вывести на печать

17 березня відбулося позачергове засідання Павлоградської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Було розглянуте питання про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території міста Павлограда. На виконання постанов Кабінету Міністрів України прийняте відповідне рішення, обов’язкове для виконання мешканцями Павлограда. Повний текст рішення комісії наводиться нижче:

Рішення
комісії з питань ТЕБ і НС
Протокол позачергового засідання
№ 11

17 березня 2020 р. м. Павлоград

Головував: голова комісії Вершина А.О.
Присутні: члени комісії 21 чол.
Запрошені: за окремим списком

Порядок денний:
Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території міста Павлограда.

Слухали:

Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення на території міста та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19.
Виступили:
— голова міської комісії з питань ТЕБ і НС, міський голова Вершина А.О.;
— начальник відділу охорони здоров’я міської ради Дейнеженко Ю.С.;
— в.о. завідувача ВСП «Павлоградський міськрайонний відділ лабораторних досліджень» ДУ «ДОЛ центр МОЗ України» Руденок Л.І.;
— начальник відділу з питань НС та ЦЗН міської ради Белякін В.Ю.;
— та інші.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення, з метою зупинити розповсюдження вірусу, комісія

ВИРІШИЛА:

1. Заборонити до 3 квітня 2020р.:
проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів місцевого самоврядування;
роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), торговельно-розважальних центрів, інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, закладів культури, спорту, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, ритуальних послуг, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.
Відповідальні: відділ з питань сім’ї, молоді та спорту міської ради (Дугін О.П.),
відділ розвитку споживчого ринку та підприємництва виконкому міської ради (Кусочкіна С.М.), керівники підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності.
Термін: з 18 березня 2020р.
2. Заборонити: перевезення понад 10 пасажирів одночасно в одному транспортному засобі у автомобільному транспорті, що здійснює регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах у звичайному режимі руху;
перевезення понад 10 пасажирів одночасно в автобусах, які виконують регулярні пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах в режимі маршрутного таксі.
Відповідальні: сектор по роботі транспорту та зв’язку (Константинов К.В.), керівники транспортних підприємств.
Термін: з 18.03.2020р.

3. Забезпечити постійне оновлення інформації на офіційному сайті Павлоградської міської ради про запроваджені, у зв’язку з карантином, заходи.
Відповідальні: відділ з питань регіональної політики (Кашталян М.В.)
Термін: на період карантину.

4.1. Забезпечити проведення дезінфекційних заходів: контейнерів, майданчиків для сміття та спеціальної техніки для вивезення побутових відходів.
Відповідальні: управління комунального господарства та будівництва міської ради (Завгородній А.Ю.), КП «Затишне місто» (Кориневський В.В.), ТОВ «Екокомунтранс» (Ющенко Р.М.)
4.2. Залучити військову частину 3024 Національної Гвардії України (за згодою) до патрулювання міста.
Відповідальні: сектор взаємодії з правоохоронними органами та мобілізаційної роботи (Шаповал О.М.), ВЧ 3024 (Шлега Д.О.)
Термін: на період карантину.

5.1 З метою допомоги одиноким та одинокопроживаючим особам похилого віку та особам з інвалідністю, які потребують сторонньої допомоги, створити мобільну бригаду у складі:
— представника управління соціального захисту населення Павлоградської міської ради;
— представника КУ «Павлоградський міський теріторіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»;
— представника Павлоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Павлоградської міської ради.
5.2. Відділенню тимчасового цілодобового перебування КУ «Павлоградський міський теріторіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» не приймати відпочиваючих до особливого розпорядження. У відділенні мають перебувати люди, які опинилися в складних життєвих обставинах і яким комісія по розгляду питання звільнення громадян, що мають рідних від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) в структурних підрозділах територіального центру, надала дозвіл згідно протоколу на перебування у відділенні.
Відповідальні: управління соціального захисту населення (Бобровницька Л.В.), КУ «Павлоградський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» (Мирошниченко Н.Є), Павлоградський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Павлоградської міської ради (Вільхова С.В.).
Термін: на період карантину.

Після оприлюднення та набрання чинності Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)», в разі необхідності, буде скликано позачергове засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС.

Відповідальним виконавцям в визначені терміни проінформувати комісію з питань ТЕБ і НС про проведену роботу та виконання даного рішення через відділ з питань НС та ЦЗН міської ради письмово та на електронну адресу E-mail: zahist.pavl@gmail.com  (м.Павлоград, вул.Світличної Ганни,50/2).

Голова комісії              А.О. Вершина

Відповідальний секретар         Т.А. Гордиченко

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №1159 від 23.08.2023 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами у місті МПП «Елегія»