Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Про результати впровадження Концепції інтегрованого розвитку міста Павлоград у 2021 році

Декабрь 16th, 2021 Новини Вывести на печать

 

У 2021 році місто Павлоград працювало згідно із Концепцією інтегрованого розвитку на період до 2025 року, затвердженою рішенням сесії Павлогрдської міської ради від 22 лютого 2021 року за № 87-5/VIІI.
Три стратегічних напрямки: А. Конкурентоспроможне місто, В.Комфортне місто, С. Безпечне та екологічне місто – визначені, як пріоритетні курси розвитку громади та місцевої економіки. Розроблено 48 проєктів, направлених для вирішення питань покращення якості послуг у комунальній сфері, освіти та медицини, розвитку економіки, залучення інвестицій та відкриття нових робочих місць.
У 2021 році за напрямком «Конкурентоспроможне місто впроваджувалися проекти, якими передбачено забезпечити умови для використання промислових зон, створення інфраструктури підтримки розвитку бізнесу, супровід інвестицій для подолання бюрократичних перешкод, спрощення дозвільних процедур, тощо:
— Павлоградська міська громада стала переможцем конкурсу серед громад України та виборола право за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» провести повний аудит земельних ресурсів міста.
— За результатом обстежень занедбаних земельних ділянок виявлено ділянки загальною площею 17,8 га, на яких для потреб майбутніх інвесторів, можливо розміщення підприємств або індустріального парку.
— Реалізовувались проєкти з головними партнерами міста: УФСІ «Покращення умов надання первинної медичної допомоги у амбулаторії ЗПСМ № 8 ЦПМСД». Обсяг грантових коштів по субпроєкту становить 12,05 млн.грн. та НЕФКО проєкт «Енергоефективність в малих та обєднаних громадах».
— Реалізація Бюджету участі – це масштабний проєкт, який дає можливість мешканцям міста безпосередньо впливати на бюджетну політику свого міста. Загальний обсяг фінансування Бюджету участі у 2021 році в місті склав 937,1 тис. грн. За результатами сумарного рейтингу електронного та особистого (паперового) голосування визнано 24 проєкта переможця.
За напрямком «Комфортне місто» в першу чергу проводилась робота по проектам, спрямованим на реконструкцію, ремонти і зміцнення матеріальної-технічної бази медичних закладів, установ освіти, культури та спорту:
— В КНП «Павлоградська лікарня інтенсивного лікування» проведено реконструкцію системи киснезабезпечення з встановленням кисневого газифікатору та прокладанням киснепроводів в інфекційне відділення та відділення отоларингології. Вартість монтажних робіт склала майже 1,5млн.грн.
Триває капітальний ремонт відділення анестезіології з ліжками інтенсивної терапії хірургічного профілю. На проведення робіт передбачено 4267,5 тис. грн.
— В КНП «Павлоградська міська лікарня №1» виконано роботи по облаштуванню другої черги дитячого відділення (роботи з енергозбереження, внутрішні оздоблювальні роботи, заміна комунікацій). На виконання заходів витрачено 800 тис. грн. коштів міського бюджету.
— Проведено реконструкцію частини стадіону «Прометей» на мікрорайоні ПЗТО. Облаштовано спортивні, тренажерний та дитячий майданчики.
— На базі стадіонів загальноосвітніх шкіл № 1, 3, 9 встановлено спортивні майданчики.
— Закуплено сучасне обладнання та проведені ремонтні роботи у навчальних кабінетах закладів загальної середньої освіти №1, 4, 9, 11, 15, 19, Павлоградському міському ліцеї. На обладнання ресурсних кімнат в школах міста № 6, 14, 17, 19 виділені кошти у розмірі більше 500 тис. грн. з міського бюджету та за рахунок державної субвенції.
— «Місто без окраїн» — проєкт, який постійно розвивається і який направлен об’єднати в одну систему напрацювання, пов’язані з благоустроєм, роботою і дозвіллям городян в усіх куточках міста. Впродовж 2021 року комунальними службами міста розроблені та впроваджувалися проєкти з улаштування дитячих, спортивних майданчиків, по відновленню парків та скверів, ремонту дворових територій на мікрорайонах міста, у тому числі і на віддалених.
Для досягнення стратегічної цілі «Безпечне та екологічне місто» у 2021 році реалізовувалися проєкти, які направлені на забезпечення контролю, профілактики та координації великої кількості процесів, пов’язаних з безпекою та життєдіяльністю павлоградців в міському середовищі (транспортна інфраструктура, житлово-комунальна, водо- та теплопостачання, енергоефективність та ін.):
— За підтримки Дніпропетровської ОДА та обласної ради розпочато будівельно-монтажні роботи по вул. Західнодонбаська з передбаченим фінансуванням 29 млн. грн. Наступним кроком заплановано виконати роботи по проєкту «Реконструкція дороги проспекту Шахтобудівників».
— Продовжується, розпочата у 2015 році, програма по освітленню вулиць міста. Найбільш пріоритетним залишається приватний сектор міста. Впроваджено заходи по об’єкту «Реконструкція мереж зовнішнього освітлення частини вул. Попова». Кошторисна вартість склала 554,2 тис. грн.
— З метою впровадження технічних засобів візуального контролю за станом правопорядку в місті триває робота зі встановлення камер відеоспостереження. Загальна кількість встановлених камер в місті, що передають відеоінформацію в режимі реального часу, становить 105 одиниць, з них 8 відеокамер розташовано на автомагістралях в`їзду і виїзду з міста з системою розпізнавання автомобільних номерів.
З повним тексом звіту про впровадження у 2021 році «Концепції інтегрованого розвитку міста Павлоград на період до 2025 року» можна ознайомитись на офіційному сайті Павлоградської міської ради в розділі «Відділ з економічних питань» за посиланням

Відділ з економічних питань.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій