Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Пройшла чергова апаратна нарада

Апрель 2nd, 2019 Новини Вывести на печать

Сьогодні 02.04.2019р. міський голова провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, керівників комунальних служб, держустанов та ЗМІ.

За сприяння роботи  дільничним виборчим комісіям та окружної виборчої комісії  виборчого округу № 36 міський голова висловив подяку керівникам комунальних підприємств, закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, працівникам органів місцевого самоврядування, повідомивши, що  міська влада отримала подяку від голови окружної виборчої комісії за  надану посильну допомогу.

Міський голова зазначив, що в місті розпочалися роботи по наведенню порядку та благоустрою території та акцентував увагу на недостатню активність як мешканців так і підприємців та керівників підприємств. Він закликав громаду та підприємців всіх форм власності, керівників закладів освіти, охорони здоров’я тощо провести роботи по прибиранню закріплених територій та підключитися до акції висадження дерев. Планується висадити 7000 дерев.   Ця акція була підтримана керівництвом ДТЕК, народним депутатом України Мартовицьким А.В., деякими підприємцями.

На нараді було зазначено, що продовжується вивчення питання щодо запровадження муніципального транспорту у місті та обліку пасажиропотоку на міському транспорті.

За інформацією директора КП «Павлоград-Світло» встановлено експериментальну шафу бездротового управління зовнішнім освітленням на вул.Дніпровська на ділянці від вул.Добролюбова до вул. Успенська, що дозволить:

— керувати сегментом мережі або всією мережею зовнішнього освітлення з мобільного робочого місця диспетчера;

— керувати режимом роботи як окремих світильників так і групою світильників (включення, відключення, зниження споживаної потужності на 70%, 50%) відповідно до заданого розкладу (автономне управління) або команди диспетчера (централізоване управління);

— автоматично виявляти несправні шафи управління, світильники, місця обриву проводу та короткого замикання в мережі з передачею результатів в базу даних;

— контролювати технологічні параметри – струми, напругу, споживану електроенергію, показання лічильників.

Присутні керівники доповіли про результати роботи за минулий тиждень та отримали доручення згідно зі  своїми повноваженнями з актуальних питань життєзабезпечення міста.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження