Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Пройшло чергове засідання Ради з питань безпечної життєдіяльності населення

Сентябрь 27th, 2018 Новини Вывести на печать

Під головуванням першого заступника міського голови В.С. Мовчана 25 вересня було проведено чергове засідання Ради з питань безпечної життєдіяльності населення згідно плану роботи Ради на 2018 рік.

IMG_8250

На порядку денному засідання обговорювались наступні питання:

  1. Про покращення протипожежного стану у навчальних закладах міста на 2018-2019 навчальний рік, а також на об’єктах із масовим перебуванням людей (ринки, торгівельні центри).
  2. Заходи щодо попередження отруєнь населення дикорослими грибами.
  3. Про проведення профілактичних заходів по сказу та зменшенню загрози життю людей від нападу тварин у місті.

Інформацію про результати проведених планових та позапланових перевірок та про стан техногенної, пожежної безпеки та цивільного захисту об’єктів з масовими перебуванням людей  за закладів освіти у місті Павлоград,  було надано заступником начальника відділу запобігання надзвичайних ситуацій Павлоградського міськрайонного управління ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області Нестеренко Дмитром Миколайовичем та начальником відділу освіти Павлоградської міської ради Дем’яненко Іриною Вікторівною.

Про заходи щодо попередження отруєнь населення дикорослими грибами доповіла лікар із загальної гігієни відділення організації санітарно-гігієнічних досліджень ВСП «Павлоградський міськрайонний відділ лабораторних досліджень» Державної установи «Дніпропетровський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Городнича Світлана Анатоліївна. За результатами обговорення даного питання було запропоновано активізувати проведення серед населення широкомасштабної роз’яснювальної роботи, профілактичних заходів щодо попередження вживання дикорослих грибів мешканцями міста.

Стосовно останнього питання, яке було присвячено відкриттю та результатам роботи притулку для тимчасового утримання безпритульних тварин, створеного на базі КЗ «Затишне місто» та про проведенні підприємством профілактичні заходи по сказу та зменшенню загрози життю людей від нападу тварин, була надана вичерпна інформація головним інженером КП «Затишне місто» Господом Володимиром Олександровичем. З даного питання присутніми обговорено проблеми та непорозуміння, які виникають з мешканцями міста під час проведення працівниками притулку профілактичних робіт та шляхи їх вирішення.

Відділ з економічних питань

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду