Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Протокол засідання конкурсної комісії

Декабрь 19th, 2018 Новини Вывести на печать

ПРОТОКОЛ№1
засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій, наданих інститутами громадянського суспільства соціального спрямування для виконання програм (проектів, заходів) та надання фінансової підтримки з міського бюджету м.Павлограда

17.12.2018р. 10.30 год

Присутні:
головуюча: заступник міського голови Шуліка О.О.
члени комісії: Радіонов О.М., Титаренко Н.О., Хархардіна І.А., Лаппо Н.І., Роїк Р.В., Горова О.П., Чернецький А.В., Кашталян М.В., Абрамас В.А., Греченкова Л.В., Ізюмська А.А., Ялинний О.І.
відсутній: Рєзніков О.Б.
тобто 13 з 14 членів комісії. Комісія правомочна розглядати всі питання та приймати рішення згідно наданих повноважень.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ: проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів) інститутів громадянського суспільства для надання фінансової підтримки з міського бюджету м.Павлограда на 2019 рік.

СЛУХАЛИ: заступника міського голови Шуліку О.О., яка повідомила, що на конкурс було надано три конкурсних пропозиції від ГО «Павлоградський легіон», Ради Павлоградської міської організації ветеранів, ГО «Клуб Імпульс»

На першому етапі конкурсна комісія розглянула конкурсні пропозиції щодо їх відповідності вимогам пункту 6 розділу ІІІ Положення про конкурсну комісію з розгляду конкурсних пропозицій, наданих інститутами громадянського суспільства соціального спрямування для виконання програм (проектів, заходів) та надання фінансової підтримки з міського бюджету м. Павлоград, затвердженого рішенням виконавчого комітету Павлоградської міської ради від 21.11.2018р. № 802 (далі –Положення).

Після розгляду пропозицій надано такі зауваження:
-ГО «Павлоградський легіон» — надано повний пакет документів, але мета і завдання не відповідають кошторису проекту; в термінах реалізації вказані не всі строки заходів, відсутнє співфінансування в реалізації проекту, не вказано кадрове забезпечення громадської організації, не надана інформація про виконання/реалізацію проектів впродовж останніх двох років за рахунок бюджетних коштів або інших джерел фінансування, що є порушенням п. 6 розділу ІІІ Положення;
-ГО «Клуб Імпульс» — надано всі документи, але громадська організація не відповідає статусу громадської організації, до складу якої входять ветерани, або особи з інвалідністю. Діяльність цієї організації направлена лише на надання благодійних послуг особам з інвалідністю. Крім того, надана інформація не відповідає вимогам п. 6 розділу ІІІ Положення.
-Рада Павлоградської міської організації ветеранів – надано повний пакет документів, зауважень немає.

ВИРІШИЛИ:

1. ГО «Клуб Імпульс» не допустити до конкурсу, тому що не відповідає вимогам Положення, а саме, в складі організації відсутні ветерани та особи з інвалідністю, та надана неповна інформація згідно переліку.

За – 11
Проти – 0
Утримались – 2

2. ГО «Павлоградський Легіон» не допустити до конкурсу, тому що не відповідає вимогам Положення, а саме надана неповна інформація згідно переліку.

За – 11
Проти – 0
Утримались – 2

3. Допустити до участі в конкурсі громадську організацію — Рада Павлоградської міської організації ветеранів, керівник Білякін Ю.Г.

За – 13
Проти – 0
Утримались – 0

4. Призначити повторне засідання комісії на 26 грудня 2018 року о 8.30 г
(згідно п.6 розділу 4 Положення).

За – 13
Проти – 0
Утримались – 0

Голова комісії                               О.О.Шуліка

Секретар комісії                                І.А.Хархардіна

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.