Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Результати впровадження у 2020 році «Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року»

Ноябрь 25th, 2020 Новини Вывести на печать

 

Завершується четвертий рік реалізації затвердженої рішенням  міської ради від 22 лютого 2016 року № 89-5/VII. «Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року».

У 2020 році в місті продовжено реалізацію  запланованих Стратегією проектів за напрямками: А. «Відкрите місто активного бізнесу та громади»; В. «Місто здоров’я»; С. «Енергоефективне місто»; D. «Комфортне та безпечне місто»; Е. «Місто якісної освіти».

За напрямком «Відкрите місто активного бізнесу та громади» проведено заходи:

— Форум «Павлоград єднає лідерів»,  на який були запрошені представники громадських організацій, бізнесу, голови правлінь ОСББ, керуючі банківських установ, керівники підприємств, молодь міста, голови та представники сусідніх міст, районів й ОТГ

— ділову зустріч для представників влади, бізнес- та громадських структур, активних мешканців міста щодо розробки Концепції інтегрованого розвитку м.Павлоград на період до 2025 року

— курси навчальних програм для діючих підприємців та молоді міста за темами: «Основи бізнес-планування», «Бухгалтерський облік в малому  бізнесі» та підготовка і розробка бізнес-проєктів для участі молоді у грантовому конкурсі.

— підписано Меморандуми про наміри співпраці у реалізації проєктів соціально-економічного та інфраструктурного розвитку між Павлоградською міською радою і сільськими радами: Вербківською, Межиріцькою, Троїцькою та Богданівською.

— 1-й етап конкурсу бізнес-проєктів серед молоді міста. Визначено двох переможців із сумами грантів 20 та 45 тис.грн., буде відкрито власну справу в сферах торгівлі та виробництва та інш.

В ході реалізації стратегічного напрямку «Місто здоров’я»:

В рамках стратегічної цілі «Якісні медичні послуги»:

В павлоградській лікарні інтенсивного лікування (лікарня №4) третій рік продовжуються роботи по створенню приймально-діагностичного відділення з наданням невідкладної допомоги. Проєкт реалізовується за кошти Світового банку, термін закінчення 31.12.2020 року. Замовником робіт є управління капітального будівництва Дніпропетровської ОДА.

На загальну суму 3 млн. 590 тис. грн.. придбано обладнання для лапароскопічних операцій, відеоендоскопчна система в комплекті.

В КНП Павлоградська міська лікарня №1 проведено роботи з заміни покрівлі на будівлі дитячого відділення, проведено заміну вікон та дверей на енергозберігаючі. Виконано роботи з термомодернізації будівлі дитячого відділення (фасадне утеплення). На загальну суму 4,66млн.грн. придбано систему лапароскопічну багаторазового використання, ендоскопічну систему з відео ендоскопами.

— В КНП Павлоградський пологовий будинок за кошти міського та обласного бюджетів капітально відремонтовано покрівлю та частково замінені вікна пологового відділення. На загальну суму 3 млн. 163 тис. 230 грн із міського бюджету придбано медичне обладнання.

В місті приділяється велика увага реалізації проєктів стратегічної цілі «Здоровий спосіб життя».

— Працює програма навчання дітей плаванню в басейні водно-спортивного комплексу «Юність». На 2020рік заплановані кошти в сумі 465тис.грн.У першому півріччі басейн відвідало 416 дітей. Із міського бюджету витрачено 24,9тис.грн. У зв`язку із введенням карантинних заходів з березня 2020 року відвідування школярами закладу обмежено.

— У дитячій спортивній школі виконані ремонтні роботи на загальну суму 581тис.753 грн.

— Виконано роботи по об’єкту: «Реконструкція частини стадіону «Прометей» на суму 3369,9 тис.грн.

— За рахунок коштів міського бюджету придбано 4 дитячих ігрових майданчики на суму 377,4 тис.грн. та 32 дитячих ігрових елементів на суму 222,9 тис.грн.

За стратегічним напрямком «Енергоефективне місто»:

— В 60-ти бюджетних закладах освіти, культури, медицини та спорту м.Павлограда діє автоматизована система енергомоніторингу АІС «Енергосервіс». Аналіз усіх показників свідчить про стійке скорочення споживання енергоресурсів, особливо теплової енергії, твердого палива та води.

— В рамках поетапної децентралізації існуючої системи опалення встановлені дві модульні газові котельні, які забезпечуватимуть теплом дошкільні навчальні заклади № 2 «Рукавичка» та №16 «Світлячок». Для забезпечення автономності теплопостачання закладів освіти в опалювальний сезон на баланс КП «Павлоградтрансенерго» передано сім котелень.

— Відновлення зовнішнього освітлення з заміною існуючих повітряних ліній на СІП та застарілих світильників на енергоефективні на 54 вулицях та провулках міста.

— Модернізація зовнішнього освітлення вул. Дніпровська з заміною існуючих світильників на сучасні світлодіодні світильники у кількості 56 шт.

Протягом 2020 року комунальними службами міста проведено ряд робіт, направлених на реалізацію проєктів за напрямком Стратегії «Комфортне і безпечне місто».

Виконано поточний ремонт дорожнього покриття на суму 9764,47 тис. грн., а саме :

— виправлення профілю основи доріг на суму 807,9 тис. грн.

— поточний ремонт основних доріг міста на суму 6492,4тис. грн.

— ямковий ремонт прибудинкових доріг, тротуарних доріжок та зупинок громадського транспорту на суму 2464,1тис. грн.

У 2020 році за напрямком «Місто якісної освіти» в першу чергу проводилась робота по проектам, спрямованим на ремонти і зміцнення матеріальної-технічної бази закладів освіти.

До початку навчального року обладнано 50 навчальних кабінетів для 1386 першокласників,  на що використано 2609,5 тис.грн: 1877,2тис.грн. державної субвенції та 732,3 тис. грн. місцевого бюджету.

На відновлення протипожежної сигналізації системи оповіщення та блискавкозахисту в ЗШ № 4, 5, 7, 11, 17, НВК № 2 використані кошти державної субвенції в сумі 3,1 млн.грн.

Придбано 41 одиницю комп’ютерної  техніки, на що з місцевого бюджету виділено 576 тис. грн. Збільшилась кількість комп’ютерних класів в закладах загальної середньої освіти.

З повним тексом звіту про впровадження у 2020 році «Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року» можна ознайомитись на офіційному сайті Павлоградської міської ради за посиланням: https://pavlogradmrada.dp.gov.ua/category/ekonomika/strategichnijj-plan-mista

 

Відділ з економічних питань

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • Про передачу майна