Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Результати впровадження у першому півріччі 2020 року «Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року».

Август 4th, 2020 Новини Вывести на печать

 

Місто Павлоград у першому півріччі 2020 року продовжувало працювати згідно із Стратегією розвитку на період до 2020 року, затвердженою рішенням сесії міської ради від 22 лютого 2016 року № 89-5/VII.
П’ять стратегічних напрямків визначені пріоритетними для розвитку громади та місцевої економіки.
За напрямком «Відкрите місто активного бізнесу та громади» проведено заходи:
— Форум «Павлоград єднає лідерів», на який були запрошені представники громадських організацій, бізнесу, голови правлінь ОСББ, керуючі банківських установ, керівники підприємств, молодь міста, голови та представники сусідніх міст, районів й ОТГ
— ділову зустріч для представників влади, бізнес- та громадських структур, активних мешканців міста щодо розробки Концепції інтегрованого розвитку м.Павлоград на період до 2025 року
— курси навчальних програм для діючих підприємців та молоді міста за темами: «Основи бізнес-планування», «Бухгалтерський облік в малому бізнесі» та підготовка і розробка бізнес-проєктів для участі молоді у грантовому конкурсі.
— підписано Меморандуми про наміри співпраці у реалізації проєктів соціально-економічного та інфраструктурного розвитку між Павлоградською міською радою і сільськими радами: Вербківською, Межиріцькою, Троїцькою та Богданівською.
— 1-й етап конкурсу бізнес-проєктів серед молоді міста. Визначено двох переможців із сумами грантів 20 та 45 тис.грн., буде відкрито власну справу в сферах торгівлі та виробництва та інш.
В ході реалізації стратегічного напрямку «Місто здоров’я»:
В рамках стратегічної цілі «Якісні медичні послуги»:
— В павлоградській лікарні інтенсивного лікування (лікарня №4) продовжуються роботи по утепленню фасаду будівлі стаціонару головного корпусу. Строк виконання робіт вересень 2020 року.
— В КНП Павлоградська міська лікарня №1 проведено роботи з заміни покрівлі на будівлі дитячого відділення, проведено заміну вікон на енергозберігаючі, дверей. Виконано роботи з термомодернізації будівлі дитячого відділення (фасадне утеплення).
— В КНП Павлоградський пологовий будинок за кошти міського та обласного бюджетів капітально відремонтовано покрівлю та частково замінені вікна пологового відділення. На 352 тис.грн із міського бюджету придбано медичне обладнання.
В місті приділяється велика увага реалізації проєктів стратегічної цілі «Здоровий спосіб життя».
— Працює програма навчання дітей плаванню в басейні водно-спортивного комплексу «Юність». На 2020рік заплановані кошти в сумі 465тис.грн.У першому півріччі басейн відвідало 416 дітей. Із міського бюджету витрачено 24,9тис.грн. У зв`язку із введенням карантинних заходів з березня 2020року відвідування школярами закладу обмежено.
— За рахунок коштів міського придбано 2 дитячих ігрових майданчики на суму 185,3 тис.грн
— Ведуться перемовини щодо виділення коштів з обласного бюджету на реконструкцію будівлі плавального басейну та спортивних залів комунальної бюджетної установи «Фізкультурно-спортивного комплексу ім.Шкуренка» після корегування бюджету 2020 року.
За стратегічним напрямком «Енергоефективне місто»:
— В 60-ти бюджетних закладах освіти, культури, медицини та спорту м.Павлограда діє автоматизована система енергомоніторингу АІС «Енергосервіс». Аналіз усіх показників свідчить про стійке скорочення споживання енергоресурсів, особливо теплової енергії, твердого палива та води.
— В рамках поетапної децентралізації існуючої системи опалення встановлені дві модульні газові котельні, які забезпечуватимуть теплом дошкільні навчальні заклади № 2 «Рукавичка» та №16 «Світлячок». Для забезпечення автономності теплопостачання закладів освіти в опалювальний сезон на баланс КП «Павлоградтрансенерго» передано сім котелень.
— Відновлено зовнішнє освітлення з заміною існуючих повітряних ліній на СІП та застарілих світильників на енергоефективні: сел. Геологів, вул. Жовто — Блакитна, пров. Добрий, пров. І.Виговського, вул. Зелена, вул. Ветеринарна, вул. Добролюбова, вул. Шутя, вул. Караванченко,вул. Озерна (р-н Підворки), вул. Громадянська (р-н Підворки), вул. Повстання, вул. Миру, вул. Шутя, пров. Шкільний, пров. Крутий, вул. Ясенева, вул. В. Вернадського, вул. Д. Яворницького, вул. Героїв України, вул. Ст. Фронту, вул. Шосейна, вул. Центральна, вул. Плеханова, вул. Національна, вул .І. Мазепи, вул. Ковпака, вул. Шевченко, вул. Полтавська, вул. І.Сірка, вул. Тімірязєва, вул. О.Довженко, вул. Можайського та інш.
Протягом першого півріччя 2020 року комунальними службами міста проведено ряд робіт, направлених на реалізацію проєктів за напрямком Стратегії «Комфортне і безпечне місто».
Виконано поточний ремонт дорожнього покриття на 28 вулицях міста на загальну суму 4496,6 тис. грн., а саме :
— виправлення профілю основи доріг на 7 вулицях на суму 610,5 тис. грн.
— поточний ремонт основних доріг міста на 12 вулицях на суму 3414,8 тис. грн.
— ямковий ремонт прибудинкових доріг, тротуарних доріжок та зупинок громадського транспорту на 9 вулицях на суму 3886,2 тис. грн. та інш.
У першому півріччі 2020 року за напрямком «Місто якісної освіти» в першу чергу проводилась робота по проектам, спрямованим на ремонти і зміцнення матеріальної-технічної бази закладів освіти
Для належної підготовки харчоблоків дошкільних закладів до роботи в нових умовах — запровадження аутсорсингу, було встановлено лічильники води та електроенергії на загальну суму 240тис. грн.
Проблемними залишаються питання реконструкції НВК № 22. Проект передано до управління капітального будівництва Дніпропетровської ОДА. Для впровадження проекту необхідно кошти в сумі 21,2 млн. грн..
З повним тексом звіту про впровадження у першому півріччі 2020 року «Стратегії розвитку міста Павлоград на період до 2020 року» можна ознайомитись на офіційному сайті Павлоградської міської ради в розділі «Економіка».

Відділ з економічних питань

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду