Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Розробка Концепції інтегрованого розвитку міста Павлоград на період до 2025р триває.

Март 31st, 2020 Новини Вывести на печать

З метою об’єднання зусиль та ресурсів виконавчим комітетом Павлоградської міської ради прийнято рішення щодо розробки нової антикризової Концепції інтегрованого розвитку міста Павлоград на період до 2025 року (далі — Концепції).
Необхідність підготовки та затвердження Концепції викликано зміною соціально-економічної ситуації, як в Україні, так і в місті, ухваленням змін до законодавства, а також впровадженням реформ, які впливають на пріоритетні сфери розвитку економіки.
Сподіваємось, що поєднуючи ресурси усіх можливих джерел фінансування, при партнерстві із громадою та бізнесом, місто отримає потужній інструмент підвищення конкурентоспроможності у формі Концепції інтегрованого розвитку міста Павлоград на період до 2025 року.
Розпорядженням міського голови створено Робочу групу з розробки Концепції, до складу якої увійшли представники громади, органів місцевого самоврядування та державного управління, громадських організацій, бізнес-асоціацій, активні мешканці м.Павлоград.
Введення карантинних заходів в Україні перевели процес розробки Концепції інтегрованого розвитку м. Павлоград у дистанційний вигляд та спілкування он-лайн.
Наразі триває анкетування експертів та мешканців міста, проводиться SWOT- аналіз – обґрунтування слабких та сильних сторін міста, загроз та можливостей.
Сьогодні у кожного мешканця є можливість вплинути на розвиток Павлограда, взявши участь в розробці Концепції за посиланням https://pavlogradmrada.dp.gov.ua/rozrobka-koncepciї-integrovanogo-rozvitku-m-pavlograd-na-period-do-2025-roku .
Кожна пропозиція є дуже важливою і допоможе визначити стратегічні та оперативні цілі розвитку нашого міста, сформувати перелік завдань щодо їх реалізації!
Ознайомитись з інформацією щодо процесу розробки Концепції можна на офіційному сайті Павлоградської міської ради.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження