Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні павлоградці!

Сентябрь 28th, 2018 Новини Вывести на печать

Щиро вітаю вас з Всеукраїнським днем бібліотек! Це свято всіх тих, хто любить книгу, читання. У всі часи бібліотеки- древня і вічно юна оселя людського розуму-були джерелом знань, накопичених людством, мудрості віків і унікальних шедеврів літератури.
Перші павлоградські народні бібліотеки та читальні з’явилися у 90-х роках 19 ст. Місто не пам’ятає часів, коли бібліотеки не працювали. Розвивається бібліотечна справа Павлограда і зараз. На сьогоднішній день Павлоградська міська централізована бібліотечна система– це 6 публічних бібліотек.
Наряду з наданням суто бібліотечних послуг наші бібліотеки виконують важливу соціальну функцію центрів інформаційної та психологічної допомоги, творчо поєднуючи духовні скарби друкованого слова та сучасні інформаційні технології, завдяки чому бібліотека та книга залишаються невід’ємною складовою у вихованні повноцінного, всебічно розвиненого суспільства у майбутньому.
Бібліотекарі — охоронці людської мудрості і знань багатьох поколінь літераторів, дослідників, журналістів та літописців. Тільки завдяки їх кропіткій просвітницькій роботі знання виявляються затребуваними і знаходять свого адресата.

Шановні бібліотекарі! Спасибі вам за працю, за увагу до нас, ваших читачів, відданість справі, невтомність і цілеспрямованість!

Від усієї душі бажаю вам міцного здоров’я, щастя, удачі, вдумливих і вдячних читачів та безперервного поповнення книжкового фонду.
З повагою
Міський голова А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження