Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні павлоградці!

Ноябрь 9th, 2020 Новини Вывести на печать

Щиро вітаю вас із Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва і Днем української писемності та мови!
Це свята талановитих людей, які були і є носіями національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. А рідна мова завжди була і буде для нас всіх духовним джерелом життя!
Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури, бачити в ній все саме найкраще і цінне.
Для павлограців та гостей нашого міста вже не дивина, що кожен захід, кожен концерт, які організовують заклади культури – це завжди високий рівень професійної майстерності, широка палітра стилів і жанрів, а також показник великої любові до справи, якою ви займаєтесь.
Завдяки вам, справжнім ентузіастам, подвижникам, людям талановитим і творчім, наші колективи знають не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Ви прославляєте наше місто, а ми любимо і пишаємося вами!
З почуттям щирої вдячності за натхненну віддану працю, бажаю вам нових творчих знахідок та досягнень, перемог на самих престижних сценах, міцного здоров’я, миру та особистого щастя!
Зі святом!

З повагою міський голова А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження