Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні педагоги! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників освіти!

Октябрь 3rd, 2020 Новини Вывести на печать

 

Щорічно за доброю традицією на початку жовтня вшановуємо вас, своїх мудрих наставників і вихователів, які відкрили нам дорогу у велике життя. Повагу, вдячність, любов до наших вчителів і вихователів ми проносимо з собою крізь роки. Ми можемо розгубити шкільні знання, але ніколи не забудемо головної викладеної нам вчителями науки — вміння бути людьми.

Ви – велика єдина родина, яка складається з педагогів шкіл, дошкільних, позашкільних, вищих навчальних закладів, а це більше 1500 співробітників.

Саме на плечі Вчителя лягає сьогодні особлива відповідальна місія: бути для підростаючого покоління джерелом мудрості і знань. Від вас у значній мірі залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Ви виховуєте в юних павлоградцях високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідного міста.

Через   ваші   руки   пройшли   тисячі  дітлахів.  Багато  з  них  стали  гордістю  Павлограда. І в цьому чимала ваша заслуга! Адже саме ви передали їм свої знання і досвід, навчили їх долати труднощі, допомагати своїм близьким та цінувати дружбу.

Ми пишаємось тим, що в цьому році, як ніколи, 31 випускник  нагороджений золотими і срібними медалями, 82%  випускників наших шкіл стали студентами  вищих навчальних закладів, а  студенти — випускники поповнили трудові колективи шахт, лікарень, інших установ міста і приносять користь всьому нашому регіону. Нам приємно, що наші школярі мають численні перемоги  у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і олімпіадах, а вихованці садочків стали допитливими і старанними  першокласниками Нової української школи.

Міська влада  приділяє особливу увагу підтримці сфери освіти. У 2020 році на фінансування освітянської галузі направлено 360 млн. грн. бюджетних коштів -це і  заробітна плата, і капітальний та поточний ремонти закладів, і фінансування заходів з протипожежної безпеки, і будівництво модульних котелень тощо. Гарним подарунком міській дітворі є збудований скейт-ленд парк  на мікрорайоні Шахтобудівників.

Від щирого серця бажаю  вам міцного здоров’я, миру і добробуту в ваших сім’ях, натхнення та віри у щасливий завтрашній день. Нехай щирі слова подяки звучать для вас не тільки у свята, а щоденно, адже саме освітяни дають надію людству на подальший розвиток, на краще майбутнє!

Зі святом!

З повагою міський голова   А.Вершина

 

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег
  • Про надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових проблем
  • Про надання матеріальної допомоги на поховання
  • Про надання матеріальної допомоги на лікування
  • Проекти 50 сесії
  • Про перейменування та приведення до мовних стандартів об’єктів топонімії м. Павлограда
  • Повідомлення про позачергову сесію