Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні підприємці, працівники великого і малого бізнесу! Сердечно вітаю вас з вашим професійним святом.

Сентябрь 4th, 2020 Новини Вывести на печать

 

Підприємництво — одна з важливих складових соціально-економічного розвитку нашого міста. Для кожного, хто веде власну справу, характерні особливі риси характеру, винахідливий розум, стратегічне мислення і вміння ризикувати. Ці якості базуються на постійному прагненні до вдосконалення результатів своєї праці.

Використовуючи багатий, різносторонній потенціал, ви  активно проявляєте себе в різних сферах життя павлоградської громади, створюєте нові робочі місця, забезпечуєте городян необхідними товарами та послугами, берете участь в конкурсах професійної майстерності, грантах підтримки середнього і малого підприємництва, в соціально-значущих проектах, втілюєте в життя нові ідеї та програми.

Впродовж останніх років міською владою були створені привабливі умови для розвитку підприємництва. Так, в місті зареєстровано майже 7500 суб’єктів підприємницької діяльності. Павлоград — єдине в області місто, де впроваджено  надання гранту з міського бюджету  на підтримку молодіжного підприємництва. Розроблена Програма кредитування бізнесу.

Завдяки співпраці Павлоградської міської ради та суб’єктів підприємницької діяльності  за чотири  роки до  міського бюджету надійшло майже 6 млн.грн. та створено  340 нових робочих місць.

          Тож прийміть щиру вдячність за професіоналізм і сумлінну працю. Бажаю вам міцного здоров’я, сімейного щастя і благополуччя, надійних партнерів по бізнесу, стабільних доходів, вигідних угод, втілення бізнес-проектів, доброї вдачі та нових перемог!

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження