Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Шановні пільговики!

Июль 17th, 2019 Новини Вывести на печать

Управління соціального захисту населення Павлоградської міської ради інформує, що з 1 жовтня 2019 року стартує монетизація пільг на оплату житлово-комунальних послуг.
Відповідно до ухваленого Урядом рішення паралельно функціонуватимуть дві системи надання пільг у грошовій формі – готівкова і безготівкова.
Увага! Пільговики самі вирішують, яку форму отримання пільг їм обрати: готівкову чи безготівкову.
Пільги у безготівковій формі призначатимуться усім пільговикам в автоматичному режимі, за прикладом безготівкового надання субсидій через АТ «Ощадбанк».
Такий механізм розроблений для максимальної зручності тих категорій громадян, які мають право на пільги і звикли не витрачати сили і час на оплату житлово-комунальних послуг. Йдеться, перш за все, про людей похилого віку. В такому випадку, пільговикам нікуди ходити не потрібно.
Пільги у готівковій формі призначатимуться усім бажаючим пільговикам на підставі поданих особисто заяв до органів соціального захисту населення шляхом перерахування коштів на поточний рахунок в АТ «Ощадбанк», відкритий пільговиком. Таким чином, кошти надходитимуть на особисті рахунки пільговиків, які зможуть зняти їх з власного рахунку у будь-який час.
У разі виникнення у пільговика, який отримує пільги у готівковій формі простроченої понад місяць (на дату надання інформації) заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг (внесків/платежів), сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів (340грн.), з наступного місяця пільговик переводиться на безготівкову форму виплати пільги.
Пільговики, яким надаватимуться пільги у грошовій формі, зобов’язані сплачувати щомісяця вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми пільги перерахованої управителям, об’єднанням, виконавцям комунальних послуг або виплаченої таким пільговикам готівкою.
Пільговик повинен повідомляти структурному підрозділу з питань соціального захисту населення про зміну всіх обставин, які впливають на надання пільг (зміну: складу сім’ї, характеристик житла, реквізитів паспорта громадянина України та документа, що підтверджує право на пільги, пільгової категорії, виду послуги, якою фактично користується, номеру мобільного телефону).
Суми пільг, виплачені надміру, внаслідок зловживань з боку пільговика підлягають поверненню до бюджету. У разі відмови пільговика добровільно повернути неправомірно отримані суми пільг питання про примусове стягнення вирішується в судовому порядку.
Впровадження цих механізмів має на меті поєднати максимальну зручність для громадян зі створення необхідних умов для розвитку прозорого та конкурентного ринку надання житлово-комунальних послуг.
Про початок прийому заяв на отримання пільг у готівковій формі Управління інформуватиме пільговиків пізніше, через офіційний сайт Павлоградської міської ради та виконкому pavlogradmrada.dp.gov.ua, офіційну сторінку у фейсбуці @@usznpavlograd, а також регіональні ЗМІ.

Адміністрація Управління.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Круглий стіл з міським головою та молодими підприємцями
  • До уваги законних представників дітей!
  • Всеукраїнські змагання з акробатичного рок-н-ролу
  • Про утворення аукціонної комісії для продажу нежитлового приміщення по вул.Дніпровська,348/33
  • Про утворення аукціонної комісії для продажу будівлі сараю по вул.Центральна,47г
  • Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Павлограді
  • Про затвердження Положення про конкурсний комітет
  • Про затвердження переможця конкурсу проєктів, розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів та осіб з інвалідністю, яким буде надаваться фінансова підтримка в 2024 році
  • Стартувала серія тренінг-ігор під назвою «Грошовий Потік»
  • Вітання до Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
  • Засідання робочої групи по боротьбі з незаконною торгівлею підакцизними товарами
  • До уваги мешканців міста! Зміни в графіку на маршрутах!
  • Реабілітація дітей з інвалідністю
  • ТУБЕРКУЛЬОЗУ МОЖНА ЗАПОБІГТИ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!