Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Шановні працівники видавництв, друкарень та поліграфій!

Май 28th, 2021 Новини Вывести на печать

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом!

Ваша праця є суспільно необхідною, бо серед розмаїття джерел інформації друкована продукція залишається найпоширенішою і найдоступнішою. Не можна уявити існування людського суспільства без книг, газет, журналів,  різноманітних листівок та рекламних проспектів — це невід’ємна частина нашого повсякдення.

Видавнича справа є важливою складовою інформаційного простору нашого міста, а працюють в цій галузі талановиті люди, яким притаманний постійний творчий пошук.  Ваша справа вимагає постійного вдосконалення, втілення нових технологій та руху вперед. Сьогодні у  Павлограді працює чимало підприємств, що надають друковані та поліграфічні послуги високої якості — друк журнальної продукції, виготовлення книжок, календарів та листової продукції, друк фірмової продукції, етикеток та поліграфії, розробка дизайну тощо.

Упевнений, що ваш професіоналізм і відповідальне ставлення до справи завжди будуть заслужено винагороджуватися повагою клієнтів  і високими тиражами.

В день професійного свята бажаю вам міцного здоров’я  і миру, благополуччя і добра, творчого натхнення, постійного попиту на поліграфічну продукцію та нових цікавих ідей!

 Зі святом!

З повагою міський голова    А.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження