Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні спортсмени, ветерани спорту, організатори фізкультурно-спортивної сфери, любителі й уболівальники!

Сентябрь 6th, 2019 Новини Вывести на печать

Від щирого серця вітаю всіх зі святом здоров’я, мужності, краси і молодості!

День фізкультурника — це свято, до якого може без винятку віднести себе кожен. Адже фізична культура і спорт — це не тільки спортивно-масові заходи та спорт вищих досягнень. В нашому житті є місце для ранкової зарядки, пробіжки, велосипедної прогулянки, відвідування тренажерного залу… Фізична культура стала невід’ємною частиною розпорядку дня багатьох з нас.

Спорт, регулярні заняття фізкультурою — це здоровий спосіб життя, до якого долучаються тисячі жителів нашого міста. Кожен п’ятий павлоградець займається у спортивних секціях та гуртках.  Молоде покоління все більше і більше захоплюється спортом.

Хочеться з вдячністю згадати тренерів, клубних інструкторів та шкільних вчителів фізичної культури. Саме вони відкривають дорогу в спорт, долучають до здорового способу життя.

Павлоград має високий спортивний потенціал. Це місто  талановитих, цілеспрямованих, з міцним  характером людей, які не тільки прагнули в усі часи отримати «пальму першості», а й сьогодні підтверджують, що вона дійсно належить нам, павлоградцям.

З метою задоволення потреб населення в заняттях фізичною культурою і спортом та здорового способу життя  в місті створена потужна інфраструктура.

Всіма видами фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи охоплено 33% від загальної кількості населення, в місті культивується 43 види спорту, щороку проводиться понад 250 спортивних заходів.

Працює 331 спортивна споруда, в тому числі: стадіони, спортивні зали, спортивні комплекси, скейт-ленд-парк, плавальний басейн, штучна льодова ковзанка, штучні спортивні майданчики. В вересні 2018року відкрито центр по спортивній роботі для осіб з інвалідністю комунальної бюджетної установи «Фізкультурно-спортивний комплекс ім. В.М.Шкуренка» по вул.Ганни Світличної. В 2019 році облаштовано майданчик для занять секції спорт з собаками на території парку по вул. Комарова,  яка є  єдиною в Україні секцією, що культивується в комунальній бюджетній установі.

До 2020року планується будівництво скейт-ленд-парків на базі загальноосвітної школи  № 16 та стадіону «Прометей».

Провідні спортсмени — гордість не тільки нашого міста, а й усієї області. Є чим пишатися й в спорті вищих досягнень: за останній рік місто підготувало 11 чемпіонів світу з різних видів спорту.

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, оптимізму і бадьорості, благополуччя в сімейному житті, невичерпної енергії та нових успіхів у благородній діяльності.

Нехай на спортивних аренах будуть лише вдалі старти і переможні фініші!

Зі святом!

З повагою

Міський голова А Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження