Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Шановні ветерани війни в Афганістані! Шановні воїни – інтернаціоналісти!

Февраль 15th, 2019 Новини Вывести на печать

Сьогодні вся Україна відзначає 30-у  річницю виведення військ з Афганістану. Ця дата не лише данина всім загиблим, але і вираз вдячності і подяки тим, хто  пройшов дорога­ми афганської війни і  повернувся додому, хто чесно і мужньо виконав свій військовий і громадянський обов’язок.

Війна в Афганістані тривала більше 9 років. Участь у ній взяли більше ніж 160 тис. українських військовослужбовців, понад 3тис. з яких загинули, 72 зникли безвісти, близько 4тис. отримали інвалідність. Вірні присязі, кращі сини українського народу  стали прикладом героїзму, сміливості,  відданості та відваги.

Афганська війна  завжди буде жити болем в серцях батьків, дружин та дітей, які втратили своїх рідних. Вона глибоко врізалася в народну пам’ять, але ніхто не міг і представити, що війна прийде на нашу землю.  Ті, хто пройшов скажене  пекло Афганістану, одні з перших стали в ряди  захисників України і пліч-о пліч з молодими побратимами із зброєю в руках боронять рідну землю.

Ми зберігаємо вічну пам’ять про полеглих й вважаємо своїм обов’язком піклуватися про їх сім’ї і про воїнів, які виконували інтернаціональний обов’язок. Робимо це в  тісній співпраці з громадською організацією воїнів — інтернаціоналістів, яка вже більше 25 років підтримує учасників бойових дій на території інших держав. Це люди з активною громадською позицією, їх життєвий шлях  є гідним прикладом служіння Батьківщині.

Шановні воїни — афганці! У цей пам’ятний день  бажаю міцного здоров’я, щастя, довгих років життя, впевненості у майбутньому та благополуччя  вам і вашим родинам!

Хай прийде мир і злагода на нашу рідну землю!

 

З повагою міський голова   А.Вершина

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження