Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Тижневий дайджест новин для підприємців

Ноябрь 22nd, 2022 Новини Вывести на печать

300+ фінансових можливостей на порталі Дія.Бізнес

Оновилений маркетплейс фінансових можливостей на порталі Дія.Бізнес. Відтепер підприємцям доступно понад 300 фінансових програм та послуг, а також державні та міжнародні програми підтримки для бізнесу. Шукайте нові можливості швидко та зручно.

Переглянути

Вебінари E-Export School від Укрпошти

Щовівторка проходять безоплатні онлайн-зустрічі, під час яких експерти ринку розповідають про ефективне експортування товарів з України та генерування  онлайн-продажів:

  • особливості роботи на найпопулярніших світових маркетплейсах Etsy, eBay, Amazon, Shopify, Joom, Asos тощо
  • налаштування процесів доставки й оплати
  • маркетингова підтримка проєктів
  • топсервіси для оптимізації роботи з клієнтами

Дізнатися більше

Пошук партнерів

Наразі існує більш ніж 200 тендерних можливостей в країнах ЄС, пов’язаних з постачанням кондитерської та круп’яної продукції. Сьогодні Офіс з розвитку підприємництва та експорту зібрав найактуальніші тендерні пропозиції на постачання рекламних матеріалів та солодощів:

Усі запити

Семінари для бізнесу: масштабування під час війни

Запрошуємо взяти участь у регіональних семінарах про масштабування бізнесу. Перший захід відбудеться 25 листопада об 11:00 в Києві (офлайн). Під час семінарів провідні експерти та практики ділитимуться кейсами та розповідатимуть про можливості для бізнесу, що допоможуть втриматися на плаву в час кризи.

Взяти участь

Вебінар: «Tech talents та війна: як зберегти стратегічний потенціал IT галузі»

22 листопада пройде безоплатний вебінар «Tech talents та війна: як зберегти стратегічний потенціал IT галузі», під час якого поговоримо про те, чим зараз «дихає» вітчизняна IT-галузь, як зберегти старих та виростити нових tech-фахівців.

Долучитися

Конкурс на отримання комп’ютерної техніки для організацій зі сприяння розвитку бізнесу

Галузеві кластери, бізнес-асоціації та організації з підтримки бізнесу зможуть безоплатно отримати ноутбуки та портативні джерела електроживлення. Це допоможе організаціям безперешкодно надавати й надалі системну підтримку малому та середньому бізнесу в умовах відключень електроенергії. Заявки приймаються до 27 листопада.

Детальніше

Змінено умови надання грантів: єРобота

ряд вніс зміни до програм грантової підтримки єРобота (мікрогранти на власну справу, гранти на розвиток садів та теплиць). Зміни стосуються створення робочих місць,  сканованих копій проєктів та встановлення максимального розміру гранту.

Ознайомитися

8 порад, як отримати грант на власний проєкт з відкритих даних

Сфера відкритих даних також постраждала від війни та потребує підтримки. Саме тому відкрито конкурс Open Data Services Support із загальним грантовим фондом 4,4 мільйона гривень. Як отримати грант? Про це читайте у матеріалі на порталі Дія.Бізнес.

Читати

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження