Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулася апаратна нарада

Ноябрь 20th, 2018 Новини Вывести на печать

20.11.2018р. Анатолій Олексійович Вершина провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, комунальних служб та ЗМІ з питань життєдіяльності міста.
На нараді були розглянуті результати роботи за минулий тиждень та окреслені першочергові плани на поточний.
Анатолій Олексійович відмітив, що тиждень був дуже насичений заходами як державного рівня так і місцевого.
12 листопада відбулося засідання Ради регіонального розвитку під головуванням Президента України П.О.Порошенка в м.Києві.
16 листопада в м.Вінниця — розширена нарада стосовно формування системи охорони здоров’я під головуванням Прем’єр-міністра України В.Гройсмана.
13 листопада 2018 року міський голова провів брифінг з ЗМІ щодо роз’яснення ситуації з затримкою на 4 дні опалювального сезону, відзначивши, що з цієї ситуації ми вийшли з малими втратами, не уклавши кабальний договір з НАФТОГАЗОМ на 130 млн.грн.
Анатолій Олексійович відмітив допомогу з обласного бюджету та подякував павлоградцям за терпіння і порозуміння.
Міський голова також приділив увагу питанню податків з фізичних осіб, що працюють на шахтах. Зазначивши, що відстоює інтереси не тільки мешканців, що проживають у нашому місті, а і мешканців всього регіону, які користуються соціальною інфраструктурою міста.
За інформацією директора КП «Павлоградтеплоенерго» наше місто вже отримало номінацію на природний газ на ІІІ декаду місяця. Але в подальшому все залежить від розрахунків за отримані послуги теплопостачання населенням.
Директор КП «Павлоград-Світло» повідомив, що спільно з Науково-виробничим об’єднанням «Радій» в місті буде встановлено демонстративну шафу, яка надасть можливість працювати в дистанційному управлінні зовнішнього освітлення дільниці на вул.Дніпровська від автостанції до міськрайсуду.
В місті заготовлено 2800 тонн посипочного матеріалу, з них 520 тонн було завезено на селище «40 років Жовтня», ПХЗ, ПШС, на мости та складні перехрестя (констатував директор КП «Павлоград-Світло»).
Начальником відділу охорони здоров’я було озвучено, що м.Павлоград додатково отримав 232 тис.грн. на програму «Доступні ліки» на листопад. Також маємо інформацію, що додатково м.Павлограду планується виділити ще 400 тис.грн. на програму «Доступні ліки» у грудні. Мешканці міста, які не використали рецепти в аптечній мережі у листопаді можуть звернутися та отримати медичні препарати.
За результатами наради посадовцям надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження