Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Відбулася апаратна нарада

Декабрь 18th, 2018 Новини Вывести на печать

18.12.2018р. Анатолій Олексійович Вершина провів апаратну нараду за участю керівників структурних підрозділів міської ради, комунальних служб та ЗМІ з питань життєдіяльності міста.
На початку наради міський голова розповів про свій візит з групою волонтерів до міст Мар’їнка та Красногорівка, де на сьогоднішній день немає газу та води. Побували в двох школах та двох садочках, а також на пунктах розмежування, де несуть свою вахту наші хлопці. Під час відвідування було передано подарунки та гуманітарну допомогу до Дня Святого Миколая.
В зв’язку з новорічними та різдвяними святами керівникам служб та організацій доручено підготувати накази для забезпечення безперебійного функціонування міста з зазначенням відповідальних по підприємству та передати до диспетчерського пункту міста.
Далі були обговорені питання, які стосувалися медичного обслуговування мешканців міста, освіти, комунальної та соціальної сфери.
Особливу увагу приділено обговоренню питання щодо наведення порядку в соціальних гуртожитках міста. Відповідальні керівники отримали доручення, яке поставлено на контроль.
За повідомленням начальника відділу з питань НС та ЦЗН підведено підсумки командно-штабного навчання, які проводилися представниками ДСНС України в місті Павлоград в жовтні цього року. За висновками отримана оцінка Павлоградської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Дніпропетровської області — «в цілому готові» до виконання завдань за призначенням.
За інформацією представника Павлоградського міськрайонного відділу лабораторних досліджень державної установи «Дніпропетровський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» аналіз епідситуації по м.Павлограду вказує, що захворюваність на гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) має тенденцію до зростання. На 50-му тижні 2018 року зареєстровано 775 випадків захворювань на ГРВІ, показник на 100 тисяч населення 707,3. На 49-му тижні 2018 року захворюваність на ГРВІ склала 536,7 на 100 тисяч населення (588 випадків). Зростання в порівнянні з попереднім тижнем на 28,7%. Захворюваність не перевищує епідемічний поріг.
Начальник відділу охорони здоров’я зазначила, що на період новорічних і різдвяних свят лікувальні заклади працюють в робочому режимі згідно з календарем. Зроблено запас медикаментів та перев’язувальних матеріалів для надання екстреної медичної допомоги.
За результатами наради посадовцям надані доручення для відпрацювання в межах повноважень.
Анатолій Олексійович запросив присутніх прийняти участь в різдвяних та новорічних святах.
31.12.2018р. з 22.00 до 03.00 01.01.2019р. на Соборній площі буде проводитися новорічна програма з феєрверком та сюрпризами.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва
  • Шановні працівники Служби безпеки України!