Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Май 25th, 2018 Новини Вывести на печать

Відповідно до плану роботи 23 травня 2018 року відбулося чергове засідання виконкому за участю керівників підприємств, установ та організацій міста, відділів, управлінь міської ради, голів постійних депутатських комісій, прокурора Павлоградської місцевої прокуратури.
На порядок денний були винесені питання: “Про підсумки виконання бюджету міста за І квартал 2018 року” та “Про підсумки роботи з питань охорони праці”.
З доповіддю по першому питанню виступила виконуюча обов’язки начальника фінансового управління Бондарчук Н.А. Вона відзначила, що загальний фонд бюджету міста по доходах за перший квартал 2018 року виконано на 101,1 відсотка, понад план надійшло 2900,8 тис. грн. Доходи загального фонду бюджету без врахування міжбюджетних трансфертів виконані на 108,3 відсотка у порівнянні з І кварталом 2017 року збільшились на 12,1 відсотка.
Станом на 1 квітня 2018 року податковий борг з платежів до бюджетів усіх рівнів склав 72296,2 тис грн., в тому числі до міського бюджету – 19652,2 тис.грн. Основними боржниками до міського бюджету є: ТОВ “Павлоградський завод технологічного обладнання”, ТОВ “Павлоград Буддеталь”, ТОВ “Базальтові вироби”, ТОВ “АСГ-Груп”, ДП ВАТ “Донбасгеологія” Павлоградська геологорозвідувальна експедиція, ТОВ “Метал-пром” та інші.
Видаткова частина загального фонду міського бюджету за І квартал 2018 року виконана в сумі 264684,3 тис. грн. або на 92,8 відсотка до уточненого плану. В порівнянні з минулим роком видатки загального фонду міського бюджету збільшились на 105,6 відсотка, що забезпечило виконання 113 бюджетних програм.
За звітний період видатки на виконання бюджетних програм соціально – культурної сфери та соціального захисту населення в порівнянні з минулим роком збільшились на 2,9 відсотка і склали 244116,8 тис.грн., в тому числі у галузі освіти – 10256,4 тис. грн., охорони здоров’я – 793 тис. грн., фізичної культури та спорту – 292,3 тис.грн., засобів масової інформації – 174 тис.грн. Зменшились видатки на виконання програм соціального захисту населення та культури.
В І кварталі 2018 року збільшені проти аналогічного періоду минулого року видатки на благоустрій міста на 59,8 відсотка і склали 8802,4 тис.грн.

Після обговорення питання виконавчий комітет прийняв відповідне рішення.
Про підсумки роботи з питань охорони праці доповіла начальник відділу з економічних питань Штонда Т.А. Для забезпечення додержання вимог законодавства щодо прав працівників у галузі охорони праці посадовими особами виконавчих органів Павлоградської міської ради протягом 2017 року проведено обстеження 62 підприємств, установ та організацій, що перебувають у комунальній формі власності м. Павлограда. З керівниками та особами, відповідальними за охорону праці проведено консультативну роботу для поліпшення стану охорони праці.
Рішенням сесії міської ради від 11.07.2017 року № 729 – 24/VII затверджена “Програма поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в м. Павлоград на 2018 – 2020 роки”, заходами якої передбачено створення належних, безпечних і здорових умов праці на підприємствах, в установах та організаціях усіх форм власності шляхом виконання конкретних завдань з організаційного, матеріально – технічного, нормативно – правового забезпечення їх діяльності у сфері охорони праці.
Щоквартально спільно з представниками Павлоградського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області проводяться засідання Ради з питань безпечної життєдіяльності населення, на яких розглядаються питання виробничого травматизму, професійної захворюваності та стану охорони праці на підприємствах, в установах та закладах міста.
В березні – квітні 2018 року в місті Павлоград проведено ХІ щорічний огляд – конкурс стану охорони праці на підприємствах міста, до якого було залучено 60 учасників.
Аналіз стану травматизму виробничого характеру по м. Павлограду за 2017 рік свідчить про збільшення кількості нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань. Основними причинами виробничого травматизму залишаються невиконання вимог інструкцій з охорони праці,порушення технологічного процесу, порушення виробничої дисципліни.
З метою зниження загального рівня травматизму, здійснення профілактичних заходів, спрямованих на покращення стану охорони праці було прийняте відповідне рішення виконкому.
Далі на засіданні були розглянуті проекти, що підготували відділи, управління, служби міської ради та прийняті рішення.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва