Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Июль 30th, 2018 Новини Вывести на печать

25 липня 2018 року відбулося чергове засідання виконкому на якому були обговорені питання: “Про реалізацію державної політики у сфері цивільного захисту в м. Павлограді” та   “Про результати  виконання Програми сприяння розвитку  та підтримки підприємництва в м. Павлоград на 2016- 2018 роки ”.

В засіданні прийняли участь  депутати міської ради, керівники  підприємств, установ  та організацій міста, відділів, управлінь міської ради.

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Радіонов О.М.  доповів про заходи цивільного захисту, захисту населення і території міста, навколишнього природного середовища та майна у мирний час, а також в особливий період.

В місті діє  Комплексна програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в м. Павлограді на 2018 – 2020 роки.

Для організації та здійснення заходів цивільного захисту   функціонують міська комісія з питань техногенно — екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, міська комісія з питань евакуації, збірні і приймальні пункти евакуації, спеціалізовані служби, формування цивільного захисту.

З метою запобігання й реагування на надзвичайні події створено необхідний міський резерв матеріальних та фінансових ресурсів. В постійній готовності підтримується система централізованого оповіщення   населення про загрозу та виникнення надзвичайної ситуації, фактичну обстановку, вжиті заходи та порядок дій в ситуації, що склалася. Вживаються заходи щодо організації та здійснення контролю утримання фонду захисних споруд, підтримання їх в готовності до укриття населення. Проводяться навчання з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях,  “День цивільного захисту” в школах,  “Тиждень безпеки дитини” в дошкільних навчальних закладах та ін.

З доповіддю про  результати  виконання Програми сприяння розвитку  та підтримки підприємництва в м. Павлоград на 2016-2018 роки виступила начальник відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва                  Кусочкіна С.М. Було відмічено, що станом на 01.01.2018 року в Павлограді перебуває на обліку 8122 суб’єкти підприємницької діяльності в т.ч.: юридичних осіб – 3604, фізичних осіб —  підприємців – 4518. На виконання заходів Програми на 2018 рік заплановано 181800 грн.

Для підприємців міста організовано 12 безкоштовних освітніх, тематичних семінарів, семінарів – практикумів та тренінгів.

Впроваджується Концепція розвитку молодіжного підприємництва. Молодь міста та підприємці – початківці проходять безкоштовно навчальні курси основам бізнесу і мають можливість отримати на конкурсній основі фінансову підтримку з міського бюджету на створення власної справи.

Для вдосконалення професійної майстерності суб’єктів господарювання закладів ресторанного господарства та їх найманих працівників пройшли навчання і отримали сертифікати 28 чоловік.

Впроваджуються заходи з розвитку туристичного бізнесу в місті. Підприємцем нашого міста створено екскурсійне бюро “Мандрівниця”.

Суб’єктам господарювання надаються адміністративні послуги з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців, громадських формувань й інші.

Проте, в місті ще не розвинута інфраструктура підтримки підприємництва. Залишається низький рівень залучення молоді до сфери підприємництва та низька активність суб’єктів господарювання у вирішенні питань підприємництва.

Після обговорення питань,  прийняті  відповідні  рішення виконкому.

Потім були розглянуті 39 проектів, які підготували структурні підрозділи міської ради.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду