Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Декабрь 27th, 2018 Новини Вывести на печать

 

26 грудня 2018 року відбулося чергове засідання виконкому.
В засіданні прийняли участь керівники шкільних, дошкільних та позашкільних закладів, соціальних служб, організацій міста, відділів, управлінь міської ради, прокурор Павлоградської місцевої прокуратури.
Перед початком засідання міський голова Вершина А.О. вручив нагородні знаки і посвідчення Іжевській І.В. та Мележик Л.М., яким Указом Президента України присвоєно почесне звання ” Мати — героїня “.
Згідно з планом роботи на розгляд і обговорення було винесено питання: ” Про стан виконання ” Міської програми по захисту прав і інтересів дітей, запобіганню дитячій бездоглядності та безпритульності, вчиненню дітьми правопорушень на 2015 – 2019 роки “ у 2018 році “.
З доповіддю виступила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шуліка О.О. Вона відмітила сплановану і скоординовану роботу в місті щодо захисту прав дітей, запобіганню дитячій бездоглядності та попередження скоєнню дітьми правопорушень. Усі заплановані на 2018 рік заходи виконувались відповідно до завдань програми в межах бюджетного фінансування . Із запланованих коштів в розмірі 296.0 тис. грн.. витрачено за призначенням 287.7 тис. грн..
Для вирішення дитячих проблем працювали комісія з питань захисту прав дитини і координаційна рада з питань материнства та дитинства, проведено 18 засідань, проти 11 в 2017 році. Розглянуто більше 250 питань щодо захисту прав та інтересів дітей і прийнято рішення відносно кожної дитини виключно в її інтересах.
Станом на 15.12.2018 року на обліку перебуває 309 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування , 145 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
В поточному році виявлено і взято на первинний облік 104 дитини, які потребують соціально – правового захисту, 79 дітям наданий правовий статус. Знято з обліку 93 дитини.
Протягом року влаштовано під опіку та піклування 37 дітей, прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу довлаштовані 9 дітьми, усиновлено 14 дітей. Відкрито четвертий дитячий будинок сімейного типу, куди влаштовано на виховання та утримання 10 дітей.
Всього в Павлограді діє 8 прийомних сімей та 4 дитячі будинки сімейного типу, де виховується 49 дітей.
В 2018 році 13 осіб із числа дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування отримали кімнати в соціальних гуртожитках та соціальні квартири. Одна квартира придбана за кошти міського бюджету і розподілена згідно з чергою.
Всі діти – сироти та діти, позбавлені батьківського піклування , користуються законними пільгами. На їх утримання своєчасно виплачується пенсія та державна матеріальна допомога.
В судовому порядку захищені житлові, майнові та інші права понад 200 дітей.
Для захисту дітей, які потрапили в кризову ситуацію, надання їм всебічної допомоги та підтримки проведено 87 спільних рейдових заходів, обстежено та здійснено контроль за умовами проживання приблизно 8 тис. дітей, надана соціально – правова та адресна допомога понад 3тис. дітей.
В місті відсутні бездоглядні та безпритульні діти, поступово зменшується кількість соціальних сиріт, стабільно знижується дитяча злочинність, збільшується кількість дітей, які отримали соціально — правову та адресну допомогу.
Проте дитячі проблеми залишаються: існує безвідповідальне батьківство; не зменшується кількість батьків, які відмовились від новонароджених дітей; низький рівень правової освіченості батьків; поширення домашнього насильства та жорстокість між однолітками.
Після обговорення питання, з метою захисту прав та інтересів дітей- сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування , дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах запобігання дитячій бездоглядності та вчиненню дітьми правопорушень прийнято відповідне рішення.
Потім були розглянуті та прийняті 48 рішень, проекти яких

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.