Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Август 30th, 2019 Новини Вывести на печать

 

Відповідно до плану роботи виконкому 28 серпня 2019 року відбулося чергове засідання виконкому.
Перед початком засідання міський голова Вершина А.О. вручив:
— Почесну грамоту Центральної виборчої комісії Гордєєвій Вікторії Валеріївні – начальнику відділу ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Павлоградської міської ради за сумлінне виконання обов’язків щодо організації, підготовки та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року, реалізації і захисту конституційних виборчих прав громадян України;
— Пам’ятну медаль до 235-річчя м.Павлоград Стризі Валентині Григорівні – начальнику служби у справах дітей Павлоградської міської ради з 1997 по 2015 рік, за вагомий внесок в розвиток міста та з нагоди життєвого ювілею;

— Сертифікат на отримання стипендії міського голови Українцю Олександру Олексійовичу – провідному спортсмену м. Павлограда. З 2016 року по теперішній час він входить до основного складу збірної команди України з кікбоксингу, 8 разовий чемпіон України з кікбоксингу, володар кубку Європи, двократний чемпіон Кубку світу з кікбоксингу;

— Орден Генеральної дирекції Всеукраїнського науково-дослідницького центру ефективного управління та звання «Лідер України» Коріневському Василю Вікторовичу – директору КП «Затишне місто» Павлоградської міської ради за досягнення лідерських позицій в управлінні підприємством та вагомий особистий внесок у суспільно-економічний розвиток України;

— Національний диплом «Краще підприємство України» Генеральної дирекції Всеукраїнського науково-дослідницького центру ефективного управління колективу КП «Затишне місто» Павлоградської міської ради за вагомі професійні досягнення.

В роботі засідання прийняли участь керівники установ та організацій міста, відділів, управлінь, служб міської ради та виконкому, голови постійних депутатських комісій, та фракцій, представники засобів масової інформації.
Першим розглядалось питання «Про стан роботи щодо профілактики злочинності у м.Павлограді за 1 півріччя 2019 року».
З доповіддю виступив начальник Павлоградського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Рибак В.С. Він повідомив, що за шість місяців поточного року до Павлоградського відділу поліції надійшло 15595 заяв та повідомлень від громадян. До єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 1362 кримінальних правопорушення, 892 без урахування закритих, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення по 398 кримінальним провадженням.
Важливе місце в профілактиці та розкритті правопорушень займає програма «Безпечне місто». Так, за допомогою системи відеоспостереження в першому півріччі 2019 року було розкрито 54 правопорушення різного ступеню тяжкості.

З метою недопущення розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин протягом шести місяців поточного року дільничні офіцери поліції сектору превенції Павлоградського відділу поліції проводили спільні заходи з представниками Національної дружини щодо перевірки та виявлення реклами наркотичних речовин на території районів міста.
Проводиться робота по недопущенню несанкціонованої торгівлі на вулицях міста. Співробітниками поліції за звітний період складено 34 адміністративних протоколи.
Ще одне важливе питання, це — безпека дорожнього руху. Під час несення служби поліцейськими сектору реагування патрульної поліції Павлограда виявлено та припинено 4330 адміністративних правопорушень, як з боку водіїв, так і пішоходів. Так, на вулицях міста припинено 145 порушень, пов’язаних з керуванням транспортним засобом водіями в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.
Протягом першого півріччя 2019 року на території нашого міста організовано та проведено 41 масовий захід. Під час кожного з них, охорону публічної безпеки та порядку забезпечували співробітники Павлоградського відділу поліції. Порушень допущено не було.
Другим було розглянуто питання «Про хід виконання міської комплексної програми «Реалізація державної політики сім’ї, молоді та спорту м.Павлоград на 2015-2021 роки» у 2019р.» Доповідала Шуліка О.О. – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Вона зазначила, що в м.Павлограді проживає 33 тис.молодих людей віком до 35 років.
На реалізацію сімейної та молодіжної політики, розвиток фізичної культури та спорту у звітному періоді 2019 року з міського бюджету використано 7млн.088тис.грн.
Для підтримки кращої молоді — відмінників навчання, активістів учнівського та студентського самоврядування заплановано вручення 50 сертифікатів на отримання стипендій міського голови на загальну суму 40 тис.грн. в листопаді 2019 року.
Завдяки співпраці з Молодіжною радою м.Павлограда та молодіжними громадськими організаціями проведено ряд спортивних і молодіжних заходів, які заохочували молодь до активної участі у соціально-культурному житті міста.
З метою працевлаштування молоді у вільний від навчання час влітку 2019 року ефективно працював «Фонд літнього працевлаштування». З місцевого бюджету було направлено 304 тис. грн. для виплати заробітної плати 124 працевлаштованим дітям, що на 60 тис.грн. більше ніж у 2018році. До свята Першого дзвоника активним учасникам благоустрою міста будуть вручені цінні подарунки на суму 72тис.грн.
В місті створені та постійно вдосконалюються умови для реалізації спортивного потенціалу різних верств населення. Працює 334 спортивні споруди.
Провідним спортсменам міста — переможцям чемпіонатів та кубків світу в 2019 році виплачуються стипендії міського голови ( 20тис.грн. для спортсменів та 10тис.грн. для тренерів). За звітний період стипендії отримали сім спортсменів та їх тренери на загальну суму 180тис.грн.
В місті налагоджена певна робота з особами з інвалідністю. Заняття для цієї категорії організовуються безкоштовно. При ФСК ім.Шкуренко працюють тренери, які проводять навчально-тренувальну роботу з людьми з інвалідністю.
Після обговорення питань, прийняті відповідні рішення виконкому.
Крім цього, були розглянуті та затверджені проекти рішень, які підготували структурні підрозділи міської ради та виконкому.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №253 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ФОП Шмідту С.А.
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №250 від 23.03.2022 «Про скасування дозволів на розміщення зовнішньої реклами ТОВ «Успіх»