Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Январь 23rd, 2020 Новини Вывести на печать

 

Відповідно до плану роботи виконкому 22 січня 2020 року відбулося чергове засідання виконкому.
В роботі засідання прийняли участь керівники установ та організацій міста, відділів, управлінь, служб міської ради та виконкому, прокурор Павлоградської місцевої прокуратури, голова постійної депутатської комісії, представники засобів масової інформації.
Першим розглядалось питання «Про хід виконання у 2019 році міської «Програми поліпшення організації призову громадян на строкову військову службу, приписки до призовної дільниці та підготовки юнаків до військової служби на 2019-2023 роки». Доповідав Господ Р.С. – військовий комісар Павлоградського міського об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він зазначив, що в минулому році з місцевого бюджету була надана субвенція – 200 000 грн., для вирішення соціально-побутових проблем (придбання матеріалів для ремонтних робіт, обладнання та інвентарю); на перевезення призовників, розшук та оповіщення – 261 800 грн.; на виготовлення та розміщення наочної агітації військово-патріотичного спрямування 11 000 грн.
Для доставки призовників до Дніпропетровського ОТЦК та СП на проходження ними контрольного медичного освідчення, попереднього формування у команди та відправки в складі команди у війська, виділявся транспорт підприємствами, організаціями міста відповідно до графіку.
За планом ПОМТЦК та СП у 2019 році призвано та відправлено 133 особи. Можна відмітити, що наряд на призов виконано на 82%. Це кращий показник у Дніпропетровській області.
Проте має місце ухилення призовників від призову. Не з’явились на засідання призовної комісії 226 чоловік, чим порушили ст.15 п.8 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».
Основне проблемне питання, яке заважало виконанню призову – це не виконання вимоги п.65 постанови КМУ від 07.12.2016р. № 921, згідно з якою житлово-експлуатаційні організації, інші організації або підприємства та установи, що здійснюють експлуатацію будинків, а також власники будинків зобов’язані сповіщати призовників та військовозобов’язаних про їх виклик до ПОМТЦК та СП шляхом вручення повісток, та забезпечують прибуття за викликом.
Другим було розглянуто питання «Про стан роботи щодо профілактики злочинності у м.Павлограді». З доповіддю виступив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Радіонов О.М. Він повідомив, що за 2019 рік на території обслуговування Павлоградського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області до єдиного обліку надійшло 32 314 заяв та повідомлень.
З зареєстрованих повідомлень – 2 636 мають ознаки кримінального правопорушення, по 663 кримінальним правопорушенням особам повідомлено про підозру.
Важливе місце в профілактиці та розкритті правопорушень займає програма «Безпечне місто». Так, за допомогою системи відеоспостереження за 12 місяців минулого року було розкрито 96 правопорушень різного ступеню тяжкості.
З метою недопущення розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин протягом 2019 року дільничні офіцери поліції сектору превенції Павлоградського відділу поліції проводили спільні заходи з представниками Національної дружини щодо перевірки та виявлення реклами наркотичних речовин на території районів міста.
Проводиться робота по недопущенню несанкціонованої торгівлі на вулицях міста. Співробітниками поліції за звітний період складено 138 адміністративних протоколів.
Ще одне важливе питання, це — безпека дорожнього руху. Поліцейськими сектору реагування патрульної поліції Павлоградського відділу поліції за 2019 рік було обслуговано 30 029 викликів. За їх участю по «гарячих слідах» розкрито 651 злочин. Виявлено та припинено 8 459 адміністративних правопорушень, як з боку водіїв, так і пішоходів. На вулицях міста припинено 315 порушень, пов’язаних з керуванням транспортних засобів водіями в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.
Протягом 2019 року на території міста проведено 75 масових заходів. Під час кожного з них, охорону публічної безпеки та порядку забезпечували співробітники Павлоградського відділу поліції. Правопорушень допущено не було.
Після обговорення питань, прийняті відповідні рішення виконкому.

Крім цього, були розглянуті та затверджені проекти рішень, які підготували структурні підрозділи міської ради та виконкому.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження