Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Июль 23rd, 2020 Новини Вывести на печать

 

22 липня 2020 року відбулося чергове засідання виконкому на якому були обговорені питання: «Про реалізацію державної політики в сфері цивільного захисту в м.Павлограді в 2019-2020 роках» та «Про підсумки роботи КП «Муніципальна варта» за 2019 рік та I півріччя 2020 року».
В засіданні прийняли участь прокурор Павлоградської місцевої прокуратури, керівники установ, організацій міста, відділів та управлінь міської ради та виконкому.
Начальник відділу з питань НС та ЦЗН Белякін В.Ю. доповів про заходи цивільного захисту, захисту населення і території міста, навколишнього природного середовища та майна у мирний час, а також в особливий період.
В місті діє Комплексна програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2018- 2020 роки.
Створено міський матеріальний резерв, до якого закладені пальне, будівельні матеріали та аварійно-рятувальне обладнання.
В м.Павлограді функціонують 13 електричних сирен за допомогою яких подається сигнал «Увага всім». З кожним роком їх працездатність знижується. Тому розпочато роботу по технічному переоснащенню місцевої автоматизованої системи центрального оповіщення. Розроблено проект, загальна вартість якого складає 5 млн.грн.
У 2020 році на проведення протипожежних заходів в закладах освіти, культури, спорту та охорони здоров’я заплановано виділення коштів з міського та державного бюджетів в сумі 7 млн.757 тис.грн.
Цього літа спостерігається надзвичайно висока пожежна небезпека. Проте, завдяки відпрацьованому механізму взаємодії пожежно – рятувальних підрозділів та КП «Затишне місто», вдалося не допустити пожеж на великих територіях та задимлення мікрорайонів міста.
Для укриття населення створений фонд захисних споруд в кількості 30 сховищ, проведена технічна інвентаризація 24 сховищ, вживаються заходи з підтримання захисних споруд в готовності до укриття непрацюючого населення міста та працівників підприємств, установ та організацій. Проводяться навчання з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, підготовки населення до дій у надзвичайних ситуаціях.
З доповіддю «Про підсумки роботи КП «Муніципальна варта» за 2019 рік та I півріччя 2020 року» виступив директор Тіщенко С.О. Відмічено, що в 2019 році до підприємства надійшло 262 звернення, за I півріччя 2020р. – 495, по яких було вжито відповідні заходи.
З 1 квітня 2020 року в комунальному підприємстві «Муніципальна варта» створено 2 структурних підрозділи: відділ охорони та відділ з благоустрою. В І півріччі 2020 року працівниками відділу охорони проведені заходи: з виявлення і профілактики правопорушень на території
м. Павлограда, забезпечення охорони громадського порядку та охорони майна територіальної громади, рейди із знищення наркотичної реклами, спільно із Національною поліцією по дотриманню умов карантинних заходів, торгівлі у невстановлених місцях, щодо скупчення наркозалежних осіб, на наявність ліцензії на продаж алкогольних та тютюнових виробів, рейди по виявленню браконьєрів.
Працівниками відділу охорони взято участь у пошукових заходах громадян, проведенні уроків Мужності у школах, занять по самозахисту, затриманні правопорушників та наданні першої медичної допомоги.

За період з 1 квітня 2020 р. по червень 2020 р. працівниками відділу з благоустрою складено 32 адміністративних протоколи за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, надано фізичним особам, фізичним особам-підприємцям, підприємствам, установам та організаціям 516 приписів.

Після обговорення питань, прийнято відповідні рішення виконкому.
Потім були розглянуті та прийняті рішення, проекти яких

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду