Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Январь 28th, 2021 Новини Вывести на печать

Відповідно до плану роботи виконкому 27 січня 2021 року відбулося чергове засідання виконкому.

В роботі засідання прийняли участь керівники установ міста, відділів, управлінь, служб міської ради та виконкому, керівник Павлоградської місцевої прокуратури, представники засобів масової інформації.

Першим розглядалось питання «Про стан роботи щодо профілактики злочинності у м.Павлограді». З доповіддю виступив начальник Павлоградського відділу поліції Головного управління Національної поліції     в Дніпропетровській області Брандис О.В. Він повідомив, що у 2020 році до Павлоградського відділу поліції надійшло 32 774 заяв та повідомлень громадян. Під час добового наряду поліцейські обслуговують приблизно 100 викликів.

Серед зареєстрованих повідомлень – 2 225 мають ознаки кримінального правопорушення, по 399 з них – особам повідомлено про підозру.

Поліцейськими відділу реагування патрульної поліції Павлоградського відділу поліції за минулий рік опрацьовано 25514 викликів, що складає 78% від загальної реєстрації повідомлень. По «гарячим слідам» розкрито 364 кримінальних правопорушення.

Ще одне важливе питання — це безпека дорожнього руху. Під час несення служби поліцейськими відділу реагування патрульної поліції Павлограда виявлено та припинено 8071 адміністративних правопорушень, як з боку водіїв, так і пішоходів.

За вчинення насильства у сім’ї до адміністративної відповідальності притягнуто 671 особа, стосовно 12 осіб розпочато кримінальне провадження.

Для попередження вуличної злочинності, запобігання порушень громадського порядку, дотримання громадянами карантинних обмежень встановлених діючим законодавством України, створено спільні піші патрулі із залученням військовослужбовців Національної гвардії України та співробітників КП «Муніципальна варта».

Протягом 2020 року на території міста проведено 66 масових заходів. Під час кожного з них, охорону публічної безпеки та порядку забезпечували співробітники Павлоградського відділу поліції.

Другим було розглянуто питання «Про хід виконання у 2020 році міської «Програми поліпшення організації призову громадян на строкову військову службу, приписки до призовної дільниці та підготовки юнаків до військової служби на 2019-2023 роки». Доповідав Господ Р.С. – військовий комісар Павлоградського міського об’єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він зазначив, що на виконання програми з місцевого бюджету в минулому році виділено кошти на: перевезення призовників – 227 000 грн., розшук та оповіщення  – 60 000 грн.; на канцелярські товари  60 000 грн.; на виготовлення та розміщення наочної агітації військово-патріотичного спрямування 12 000 грн.

Оповіщення призовників про явку на призов проводилось шляхом інформування населення щодо наказу військового комісара про черговий призов в міських засобах інформації, та персональними повістками на виклик.

Призов громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань виконано по м.Павлограду  на 100 %. Це — кращий показник у Дніпропетровській області.

Проте має  місце  ухилення  призовників  від  призову. 656 чоловік не з’явилися на засідання призовної комісії, чим порушили ст.15 п.8 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”.

Основне проблемне питання, яке заважало виконанню призову – це не виконання вимоги п.65 постанови Кабінету Міністрів України від 07.12.2016р. № 921, згідно з якою житлово-експлуатаційні організації, інші організації або підприємства та установи, що здійснюють експлуатацію будинків, а також власники будинків зобов’язані сповіщати призовників та військовозобов’язаних про їх виклик до ПОМТЦК та СП шляхом вручення повісток, та забезпечувати прибуття за викликом.

Після обговорення питань, прийняті відповідні рішення виконкому.

 

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою