Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Сентябрь 23rd, 2021 Новини Вывести на печать

22 вересня 2021 року відбулося чергове засідання виконкому на якому було обговорено питання: «Про хід виконання першочергових заходів щодо підготовки житлового фонду та об’єктів соціальної сфери м.Павлограда  до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022рр.».

Перший заступник міського голови Радіонов О.М. доповів, що станом на 01 вересня 2021 року більшість заходів виконані в повному обсязі, окремі – на 98 %.

Житловий фонд міста на сьогодні нараховує 644 будинки. ТОВ «ТПК ПРОМЛІФТСЕРВІС», КП«Павлограджитлосервіс», головами ОССБ підготовлено 537 житлових будинків з центральним опаленням з паспортами готовності, що становить 100%.

Комунальним підприємством «Павлоградтеплоенерго» замінено   1,9 км теплових мереж (100%), підготовлено 26 котелень та 13 теплових пунктів (100%).

Комунальним підприємством «Павлоградводоканал» замінено 3,1 км водопровідних та 1,8 км каналізаційних мереж, підготовлено 2 водопровідно-насосні станції та 21 каналізаційно-насосну станцію.

Значний обсяг робіт виконано з ремонту дорожнього покриття вулиць міста. За кошти міського бюджету виконано  капітальний та поточний ремонт асфальтобетонного покриття на суму 16 млн. 708 тис. грн.

У визначений термін виконали завдання з підготовки до наступного осінньо-зимового періоду Павлоградський об’єднаний район електричних мереж  АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі», ПрАТ «ПЕЕМ «Центральна енергетична кампанія» та Павлоградське відділення  АТ «Дніпропетровськгаз».

Бюджетні установи повністю виконали завдання з ремонту покрівель, дверних та віконних прорізів, систем центрального опалення та холодного водопостачання.

У цілому на 100% підготовлено 44 об’єкти відділу освіти, у тому числі 19 шкільних, 20 дитячих дошкільних та 5 позашкільних закладів. Завершено роботи по 4 закладам охорони здоров’я, 7 закладам  культури та 2 закладам  спорту.

 

Після обговорення питання, виконавчий комітет міської ради  вирішив рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності вжити вичерпних заходів для погашення підприємствами, установами та організаціями у повному обсязі заборгованості за спожитий природний газ, електричну і теплову енергію, воду та послуги з водовідведення, забезпечити щомісячну оплату поточного споживання енергоносіїв, створити умови щодо закупівлі природного газу, в тому числі за рахунок кредитних ресурсів, і своєчасного початку опалювального сезону, а також погашення заборгованості за минулі періоди.

Після обговорення питання, прийнято відповідне рішення виконкому.

Потім були розглянуті  та прийняті рішення, проєкти яких підготували структурні підрозділи міської ради та виконкому.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою