Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Январь 27th, 2022 Новини Вывести на печать

Відповідно до плану роботи виконкому 26 січня 2022 року відбулося чергове засідання виконкому.

На порядок денний були винесені питання: «Про стан роботи щодо профілактики злочинності у м.Павлограді» та «Про хід виконання у 2021 році міської «Програми поліпшення організації призову громадян на строкову військову службу, приписки до призовної дільниці та підготовки юнаків до військової служби на 2019-2023 роки».

Як повідомив заступник начальника Павлоградського районного відділу поліції             ГУ НП в Дніпропетровській області Бугай А.В. у 2021 році до Павлоградського РВП надійшло 32 087 заяв та повідомлень громадян. В середньому під час добового наряду поліцейські обслуговують майже  90 викликів.

Серед зареєстрованих повідомлень – 1510 мають ознаки кримінального правопорушення, по 439 — особам повідомлено про підозру.

Поліцейськими відділу реагування патрульної поліції Павлоградського районного відділу поліції за минулий рік опрацьовано 22126 викликів, що складає 69% від загальної реєстрації повідомлень.

Інспекторами ювенальної превенції Павлоградського РВП, спільно зі службою                   у справах дітей та відділом освіти проведено 153 рейдових заходи у неблагополучних сім`ях, в яких неповнолітні перебувають на обліку.

У 2021 році для охорони громадського порядку та рейдових заходів у лісних масивах спільно зі співробітниками пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області залучались працівники КП «Муніципальна варта».

Згідно з «Програмою забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території м. Павлоград на період 2021-2025 роки» в місті щороку встановлюються камери відеоспостереження, завдяки яким в минулому році було розкрито ряд кримінальних правопорушень різного ступеню тяжкості.

Протягом 2021 року на території міста проведено 87 масових заходів. Під час кожного з них, охорону публічної безпеки та порядку забезпечували співробітники Павлоградського РВП.

Другим було розглянуто питання «Про хід виконання у 2021 році міської «Програми поліпшення організації призову громадян на строкову військову службу, приписки до призовної дільниці та підготовки юнаків до військової служби на 2019-2023 роки». Доповідав Сивак Д.І. – заступник начальника Павлоградського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він зазначив, що на виконання програми з місцевого бюджету в минулому році виділено кошти в розмірі 504 645 грн.

Оповіщення призовників про явку на призов  проводилось шляхом інформування населення в міських засобах інформації та персональними повістками на виклик.

Для доставки призовників до Дніпропетровського ОТЦК та СП на проходження ними контрольного медичного освідчення, попереднього формування у команди та відправки у складі команди у війська, виділявся транспорт підприємствами, організаціями міста відповідно до графіку.

За планом призову громадян України на строкову військову службу ПРТЦК та СП у минулому році необхідно було призвати та направити у війська 77 осіб. Призов громадян України на строкову військову службу та відправку молодого поповнення до лав Збройних Сил України та інших військових формувань в м. Павлограді виконано            на  73 %. Це — кращий показник у Дніпропетровській області.

Проте має  місце  ухилення  призовників  від  призову. 219 чоловік не з’явилися на засідання призовної комісії.

Основне проблемне питання, яке заважало виконанню призову – це не виконання вимоги п.65 постанови Кабінету Міністрів України від 07.12.2016р. № 921, згідно з яким житлово-експлуатаційні організації, інші організації або підприємства та установи, що здійснюють експлуатацію будинків, а також власники будинків зобов’язані сповіщати призовників та військовозобов’язаних про їх виклик до ПОМТЦК та СП шляхом вручення повісток, та забезпечувати прибуття за викликом.

Після обговорення питань, прийняті відповідні рішення виконкому.

Потім, були прийняті рішення виконкому, підготовлені структурними підрозділами  міської ради та виконкому.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження