Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Засідання Ради з питань безпечної життєдіяльності населення

Август 9th, 2018 Новини Вывести на печать

08.08.2018р. відбулось чергове засідання міської Ради з питань безпечної життєдіяльності населення м.Павлограда під головуванням першого заступника міського голови Мовчана В.С.

На засіданні начальником відділу освіти Павлоградської міської ради Дем’яненко І.В. всебічно висвітлене питання профілактики дитячого травматизму в загальноосвітніх навчальних закладах та під час канікул.

Це проведення інструктажів з учнями з безпеки життєдіяльності, тренувань, під час яких закріплюються правила користування засобами індивідуального захисту, прийоми надання першої невідкладної  допомоги, бесід для дітей різного віку, спрямованих на формування навичок безпечної поведінки, індивідуальної роботи з дітьми «групи ризику», для батьків працюють консультативні пункти з питань безпеки життєдіяльності, тощо.

З вересня 2018 року в місті буде цілодобово працювати для дітей «телефон довіри» з залученням психологів, медичних працівників.

Влітку в місті працювали 18 пришкільних таборів у 2 зміни, в яких відпочили 6 тисяч дітей, в т.ч. 600 дітей пільгової категорії з наданням безкоштовних обідів з розрахунку 32 грн. на дитину. В дитячому таборі м.Бердянськ відпочили 45 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За час відпочинку дітей в таборах не сталось жодного нещасного випадку.

З питання про заходи щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах під час купального сезону доповів начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Бєлякін В.Ю.

Він проінформував про стан міського пляжу в парку ім. 1 Травня та місць масового відпочинку людей (біля річки в районі сел. ім. 18 Вересня та вул. Добролюбова), про існуючі проблеми щодо облаштування пляжів, про профілактичну роботу, направлену на запобігання нещасних випадків на воді.

На 2018 рік в міському бюджеті передбачено 146 тис.грн. на утримання пляжів. На розгляд сесії міської ради буде винесення питання про виділення додатково 20 тис.грн. на придбання обладнання для КП «Аварійно-рятувально-водолазної станції».

За пляжний сезон в місті на водних об’єктах, на жаль, загинуло 4 особи. Працівниками КП «Аварійно-рятувально-водолазної станції» врятовано 11 чоловік.

В.о. головного інженера КП «Павлоградводоканал» Зайцев В.М. надав інформацію про виконання законодавства щодо забезпечення населення доброякісною та безпечною для здоров’я людини питною водою та методи очищення питної води від шкідливих домішок.

Місто Павлоград забезпечується покупною питною водою з водогону державного підприємства «Дніпро-Західний Донбас». На майданчику № 4 проводиться тільки дохлорування покупної води за допомогою рідкого хлору з доведенням її якості до вимог Державних санітарних норм, але дана технологія знезараження питної води вже вважається застарілою та малоефективною.

З метою забезпечення якості питної води за європейськими стандартами в 2018 році розроблено проектну документацію щодо впровадження новітніх технологій доочищення питної води на суму 6,8 млн. грн.

У Мінрегіоні проектом пройдено 2 етапи обговорення та проводиться останній етап відбору інвестиційних проектів для фінансування з державного бюджету в рамках загальнодержавної програми «Питна вода України на 2018-2020рр.». 16 серпня 2018 року будуть відомі результати відбору.

Також до порядку денного включене питання «Про затвердження Порядку відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України», запропоноване Павлоградським відділенням Фонду соціального страхування.

Начальник відділу з організації медичної реабілітації та соціальних послуг Фонду Нечаєвська Л.Г. зазначила, що даний Порядок визначає механізм, граничні розміри та умови відшкодування Фондом санаторно-курортним закладам витрат за надані соціальні послуги з лікування осіб, застрахованих за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, і членів їх сімей (дітей) в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм.

Адресне забезпечення медичною реабілітацією, яке передбачає укладання тристороннього договору (між Фондом, санаторієм і хворим) має на меті покращити ефективність надання послуг і збільшити кількість осіб, які матимуть можливість відновити здоров’я на базі санаторіїв.

Для інформування зацікавлених даним питанням осіб надаємо більш детальну інформацію та перелік профілів медичної реабілітації (посилання).

інформація по медреабілітації

профіль та протипоказання

 

За результатами обговорення Радою прийняті відповідні рішення.

Про дату наступного засідання Ради безпечної життєдіяльності населення та перелік питань до розгляду буде повідомлено додатково.

 

 

 

Відділ з економічних питань Павлоградської міської ради

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.