Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Про хід виконання міської комплексної програми “Реалізація державної політики сім’ї, молоді та спорту м. Павлоград на 2015 – 2021 роки” у 2021р.

Июль 27th, 2021 Проекти рішень виконкому Вывести на печать

ПАВЛОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

_____________20___р. м.Павлоград №_________

Про хід виконання міської
комплексної програми
“Реалізація державної
політики сім’ї, молоді та спорту
м. Павлоград на 2015 – 2021 роки”
у 2021р.

Згідно з ст. 40, ч. 1 ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою виконання законів України “Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні”, “Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю”, “Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків”, “Про попередження насильства в сім’ї”, виконком Павлоградської міської ради відмічає, що в місті проводиться певна робота з впровадження державної сімейної і молодіжної політики, підтримки творчого потенціалу молоді в інтересах її становлення і самореалізації, залучення молоді до соціально — економічного, політичного та культурного суспільства, підвищення рівня зайнятості, впровадження інноваційних форм культурно-освітньої діяльності, з впровадження державної політики у сфері зміцнення здоров’я населення міста засобами фізичного виховання, фізичної культури і спорту та задоволення потреб у поліпшенні здоров’я, фізичному та духовному розвитку.
На реалізацію сімейної та молодіжної політики, розвиток фізичної культури та спорту з міського бюджету у 2021 році передбачено 22млн 033грн використано 9млн 723грн.
В місті 4 вищі навчальні заклади, з яких: 3 – державної форми власності та 1 – приватної. Студенти приймали участь у науково-практичних конференціях та мають власні публікації в наукових збірниках. З метою підтримки кращої молоді — відмінників навчання, активістів учнівського та студентського самоврядування на листопад 2021 року заплановане вручення 50 сертифікатів на загальну суму 65 тис.грн.
Завдяки співпраці з Молодіжною радою м.Павлограда та молодіжними громадськими організаціями проведено ряд спортивних та молодіжних заходів, які заохочували молодь до активної участі у соціально-культурному житті міста.
З метою працевлаштування молоді у вільний від навчання час влітку 2021 року ефективно працює «Фонд літнього працевлаштування». З місцевого бюджету було направлено 502 тис. грн. для виплати заробітної плати 145 працевлаштованим дітям, що на 171 тис.грн. більше ніж у 2020році. По закінченню робіт активним учасникам благоустрою міста буде вручено цінні подарунки на суму 72тис.грн.
Станом на серпень 2021 року в місті зареєстровано 827 багатодітних сімей, в яких виховується 2745 дітей. Всім батькам і дітям з багатодітних сімей встановлено відповідний статус і згідно з законодавством надаються пільги.
В місті постійно вдосконалюються умови для реалізації спортивного потенціалу різних верств населення. Працює 351 спортивна споруда.
З метою підтримки провідних спортсменів міста — переможців чемпіонатів та кубків світу в 2021 році запланована виплата стипендії міського голови на загальну суму 150 тис.грн.( 20тис.грн. для спортсменів та 10тис.грн. для тренерів).
Протягом 2021 року продовжує роботу програма щодо навчання дітей плаванню в басейні водно-спортивного комплексу “Юність” ДП НВО “ПХЗ” за рахунок коштів міського бюджету. Плавальний басейн за звітний період відвідало більше 500 дітей.
Місто Павлоград — одне з небагатьох міст Дніпропетровської області, яке має в комунальній власності штучну льодову ковзанку, завдяки чому розвиваються зимові види спорту. Протягом сезону ковзанку відвідують більше 13 тис. осіб.
В місті налагоджена певна робота з особами з обмеженими фізичними можливостями. Заняття для цієї категорії організовуються безкоштовно. При ФСК ім.Шкуренко працюють тренери, які проводять навчально-тренувальну роботу з людьми з обмеженими фізичними можливостями.
В 2021 році 50 павлоградських дітей пільгових категорій мали можливість оздоровитися у Міжнародному дитячому центрі «Артек», державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія», реабілітаційному центрі дитячого оздоровчого табору «Перлина Придніпров’я» за кошти державного та обласного бюджетів, але на жаль у зв’язку з обмежувальними карантинними заходами оздоровлення проходить не в повному обсязі.
У зв’язку з вищезазначеним, з метою ефективного виконання міської комплексної програми «Реалізація державної політики сім’ї, молоді та спорту у м. Павлоград на 2015 – 2021 роки», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Відділу з питань сім’ї, молоді та спорту (Лагно):
1) провести роботу з питання прийняття до комунальної власності комплексу будівель та споруд стадіону «Шахтар», з метою ефективного функціонування та надання спортивних послуг;
термін: серпень 2021 року

2) продовжити роботу з працевлаштування неповнолітньої молоді у вільний від навчання час через Фонд літнього працевлаштування;
термін: червень-серпень 2021 року

3) продовжити практику вручення стипендій міського голови обдарованій молоді та провідним спортсменам у 2021 році;
термін: протягом 2021 року

4) продовжити роботу щодо проведення змагань з різних видів спорту
згідно з календарним планом спортивно-масових заходів;
термін: протягом 2021 року

5) передбачити кошти на укріплення матеріально — технічної бази, оновлення обладнання в спортивних закладах міста;
термін: протягом 2021 року

6) продовжити співпрацю з Молодіжною радою м.Павлограда з метою реалізації державної молодіжної політики міста;
термін: протягом 2021 року

2. Відділу освіти (Дем’яненко), відділу з питань сім’ї, молоді та спорту (Лагно), центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Вільхова) активізувати роботу з попередження наркоманії і алкоголізму серед молоді, залучаючи громадські організації та установи міста.
термін: протягом 2021 року

3. Відділу культури (Селіна), відділу з питань сім’ї, молоді та спорту (Лагно) та відділу освіти (Дем’яненко) сприяти підтримці молодіжних секцій та об’єднань, надавати можливості для розвитку молодіжних ініціатив.
термін: протягом 2021 року

4. Відділу з питань сім’ї, молоді та спорту (Лагно), фінансовому управлінню (Роїк) продовжити фінансування міської комплексної програми.
термін: протягом 2021 року

5. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконкому від 26.08.2020р. №576 “Про хід виконання міської комплексної програми “Реалізація державної політики сім’ї, молоді та спорту у м. Павлоград на 2015 – 2020 роки”.

6. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на відділ з питань сім’ї, молоді та спорту (Лагно), контроль — на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шуліку О.О.

Міський голова А.О.Вершина

Підготував:
Начальник відділу
з питань сім’ї, молоді та спорту Д.О.Лагно

Завізували:
Заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради О.О.Шуліка

Керуючий справами виконкому С.М.Шумілова

Начальник юридичного відділу О.І.Ялинний

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій