Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

«Про затвердження Програми щодо надання фінансової підтримки комунальним підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Павлограда, на 2018 — 2020 роки»

Май 20th, 2021 Проекти рішень виконкому Вывести на печать

ПАВЛОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

м.Павлоград №______
 

Про хід виконання міської програми
«Надання фінансової підтримки
комунальним підприємствам,
що належать до комунальної власності
територіальної громади
м. Павлограда, на 2018 — 2020 роки» у 2020 році

22.12.2017р. № 1002-32/VІI
«Про затвердження Програми щодо надання фінансової
підтримки комунальним підприємствам, що належать
до комунальної власності територіальної громади
м. Павлограда, на 2018 — 2020 роки»

Згідно з п. 22 ч. 1 ст. 26, п.1 ч.3 ст. 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядження Кабінету Міністрів України від 19.01.2011 року № 148-р «Питання зміцнення фінансово-бюджетної дисципліни», рішенням Павлоградської міської ради від 22.12.2017р. № 1002-32/VІI затверджена Програма «Надання фінансової підтримки комунальним підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади
м. Павлограда (далі – Програма), на 2018 — 2020 роки».
Метою Програми є поліпшення стану фінансово-бюджетної дисципліни комунальних підприємств, забезпечення сталого розвитку міста.
Для зміцнення фінансового стану та підтримки функціонування комунальних підприємств для забезпечення належного обслуговування населення міста міським бюджетом на 2020 рік передбачені кошти в сумі 32,3 млн. грн.
За рахунок коштів бюджету розвитку в сумі 632,5 тис. грн. придбані основні засоби для переоснащення матеріальної бази КП «Павлоградська телерадіокомпанія» для надання населенню міста послуг телевізійного мовлення, які відповідають сучасним стандартам. Підприємством щоденно висвітлюється діяльність органів влади, місцевого самоврядування, всебічне інформування населення про соціально-економічне, суспільне, політичне та культурне життя міста.
Комунальному підприємству «Стадіон Прометей» надано фінансову підтримку в сумі 96,6 тис. грн., з метою сплати земельного податку.
Комунальне підприємство «Павлограджитлосервіс» забезпечує утримання 3-х гуртожитків міста та транзитного містечка для внутрішньо переміщених осіб. На ці заходи з міського бюджету профінансовано 1,8 млн. грн.
Для зміцнення матеріально-технічної бази, шляхом придбання обладнання, яке буде використано для виконання робіт з благоустрою міста, комунальним підприємствам «Затишне місто» та «Павлоград Світло» надано фінансову підтримку в сумі 313,4 тис. грн.
Значна частина коштів фінансової підтримки надана комунальним підприємствам «Павлоградтеплоенерго» та «Павлоградводоканал».
Низька платіжна дисципліна населення по отриманим послугам теплопостачання, призвела до заборгованості КП «Павлоградтеплоенерго» за спожитий газ, за транспортування блакитного палива. З метою вчасного початку опалювального сезону 2020-2021 року в місті, з міського бюджету надано фінансову підтримку підприємству в розмірі 14,1 млн. грн.
Комунальному підприємству «Павлоградводоканал», що надає послуги водопостачання та водовідведення з міського бюджету надано фінансову підтримку в розмірі 13,1 млн. грн., з них на покращення матеріально-технічної бази підприємства 4,3 млн. грн. та 8,8 млн. грн. на погашення заборгованості за покупну воду перед ДМП «ВКГ «Дніпро – Західний Донбас» та послуги електропостачання перед АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі».
З метою ведення обліку звернень споживачів та здійснення контролю за їх виконанням, організації обміну інформацією між диспетчерською службою та керівництвом міста, виконавцями (підприємствами, установами та організаціями усіх форм власності, розташованими на території міста), контролю місцезнаходження та маршрути виконавців в реальному часі, створено «Єдиний диспетчерський центр міста Павлоград», діяльність якого входить до функцій КП «Павлоград Світло». З метою забезпечення роботи центру з міського бюджету направлена сума коштів в розмірі 779,8 тис. грн.

Керуючись ст. ст. 27, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну допомогу суб’єктам господарювання», виконавчий комітет Павлоградської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Заслухавши інформацію начальника управління комунального господарства та будівництва міської ради про хід виконання Програми «Надання фінансової підтримки комунальним підприємствам, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Павлограда, на 2018 — 2020 роки» у 2020 році, взяти її до відома.

2. Рекомендувати керівникам КП «Павлоградводоканал» (Карпець), КП «Павлоградтеплоенерго» (Ковальчук) , КП «Павлограджитлосервіс» (Кравченко) посилити позовну роботу по примусовому стягненню заборгованості зі споживачів комунальних послуг та забезпечити постійну роботу з населенням міста щодо своєчасної оплати за житлово-комунальні послуги.

3. Фінансовому управлінню (Роїк) у разі прийняття змін до Програми внести відповідні коригування до міського бюджету.

4. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради (Завгородній), контроль – на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Радіонова О.М.

Міський голова А.О.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду