Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Павлоградтеплоенерго інформує

Апрель 3rd, 2020 Новини Вывести на печать

Надаємо відповіді щодо  питання можливості відключення від системи централізованого опалення

Як відключитись  від  системи централізованого опалення?

Відповідно до пункту 7 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 року №169 «Про затвердження  Порядку   відключення споживачів від систем централізованого  опалення та постачання гарячої  води» відключення окремого приміщення в багатоквартирному  будинку від системи централізованого опалення та подальше облаштування індивідуальної  системи опалення можливе лише якщо  станом на 01 травня 2019 року в відповідному будинку не менше половини приміщень  відокремлено  від системи централізованого опалення.   В інших  випадках, будинок також має  можливість  відокремитись  від  централізованого опалення в цілому (тобто не окремими квартирами). В такому випадку на розгляд  необхідно  подати заяву та додати до неї  протокол загальних  зборів власників квартир з  підписами власників усіх  квартир  та приміщень будинку (не залежно  від приєднання або  відключення приміщення від  централізованого  опалення).

Які будинки  в м. Павлоград  мають можливість  відокремити окреме примушення (в тому числі квартиру) від системи централізованого  опалення?

В м. Павлоград під вимогу  вище вказаних нормативних документів станом на 01 травня 2019 року підпадає 35 будинків власники  квартир  яких,  мають  можливість  відключитись  від  системи централізованого опалення та облаштували індивідуальну систему опалення,  дотримуючись  при цьому відповідного порядку отримання дозволу та виконання робіт: Будівельна буд. 4, Ватоліної буд. 1а, Гагаріна буд. 15, Героїв України буд.11,  Героїв України буд. 15, Горького буд. 151, Дніпровська буд. 14а, Дніпровська буд. 581, Дніпровська буд. 583, Заводська буд. 30, Карбишева буд 11, Комарова буд. 13а, Корольова С. буд. 1, Миру буд. 67, Миру буд. 67А, Миру буд. 92, Підгірна буд. 9, Полтавська буд. 93, Полтавська буд. 107, Полтавська буд. 109, Поштова буд. 10, Преображенська буд. 14а, Промислова буд. 36, Світличної  Г. буд. 62, Соборна буд.54, Соборна буд. 64, Соборна буд. 93/3, Сташкова буд.7,  Сташкова буд 14, Сташкова буд. 22, Степового  Фронту 4, Центральна буд. 38.

Власники окремих приміщень (у тому числі квартир),  в інших  будинках (які не зазначені в списку),  на жаль не мають можливості на законних  підставах відключитись  від  системи централізованого опалення.

Які причини відмови  в отримані дозволу відключення від  системи централізованого  опалення та не зняття абонента з споживчого обліку КП «Павлоградтеплоенерго»?

Недотримання порядку отримання дозволу на відключення, не виконання відповідних  вимог щодо порядку та терміну робіт  (розробка проекту, отримання та виконання технічних  умов) та наявність  заборгованості за комунальні послуги будуть причинами не зняття квартири з абонентського обліку КП «Павлоградтеплоенерго»,  а отже будуть здійснюватись нарахування.

Який перший крок для отримання дозволу на відключення окремого  приміщення для будинків в яких є можливість  окремого  відключення?               

Для початку процедури отримання дозволу відключення від централізованої  системи опалення необхідно  подати (будь  яким зручним способом) заяву, затвердженого зразку (додається) до КП «Павлоградтеплоенерго» за адресою: Промислова буд. 13а. До заяви додати,  завірені власним підписом заявника копії  документу, що підтверджує право  власності на приміщення та паспорту.

Який термін  отримання дозволу щодо відключення від системи централізованого опалення та облаштування індивідуальної  системи опалення?

В подальшому, заява надається на розгляд до  консультативно-дорадчого органу – Міжвідомчої  комісії,  яка розглядає заяви та надає рекомендації щодо  відключення та облаштування системи індивідуального опалення. Протокол Комісії з усіма висновками надається до виконавчого  комітету Павлоградської міської ради,  який і приймає  остаточне рішення щодо видачі дозволу. Загальний термін складатиме не менше 1 місяця. (розгорнута схема додається)

Чи  можливо розпочати процедуру отримання дозволу щодо відключення від системи централізованого опалення та облаштування індивідуальної  системи опалення за нинішніх  умов впровадження карантину та введення надзвичайних  ситуацій?

Так можливо. Однак, на момент проведення карантинних заходів, заяви  направляти лише поштою. Як тільки в державі буде знято  карантинні заходи та поновлено нормальне функціонування, Комісія в найкоротший термін  розпочне свою  роботу щодо розгляду заяв.

заява

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги законних представників дітей!
  • Всеукраїнські змагання з акробатичного рок-н-ролу
  • Про утворення аукціонної комісії для продажу нежитлового приміщення по вул.Дніпровська,348/33
  • Про утворення аукціонної комісії для продажу будівлі сараю по вул.Центральна,47г
  • Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Павлограді
  • Про затвердження Положення про конкурсний комітет
  • Про затвердження переможця конкурсу проєктів, розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів та осіб з інвалідністю, яким буде надаваться фінансова підтримка в 2024 році
  • Стартувала серія тренінг-ігор під назвою «Грошовий Потік»
  • Вітання до Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
  • Засідання робочої групи по боротьбі з незаконною торгівлею підакцизними товарами
  • До уваги мешканців міста! Зміни в графіку на маршрутах!
  • Реабілітація дітей з інвалідністю
  • ТУБЕРКУЛЬОЗУ МОЖНА ЗАПОБІГТИ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 рр. для об’єктів соціально-культурної сфери та житлового фонду м. Павлограда