Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Звіт про результати виконання Програми сприяння розвитку та підтримки підприємництва в м. Павлоград на 2016–2018 роки

Июль 26th, 2018 Новини Вывести на печать

25 липня поточного року відділ розвитку споживчого ринку та підприємництва звітував перед виконкомом про підсумки виконання Програми

сприяння розвитку та підтримки  підприємництва в м. Павлоград за 2016 – 2018 роки.

  • Програма являє собою комплекс заходів спрямованих на  об’єднання інтересів міської влади, громадських організацій та бізнесу для реалізації суспільно важливих проектів і пріоритетних завдань підприємництва і включає п’ять важливих напрямків:
  1. Нормативно-правова підтримка підприємницької діяльності.
  2. Фінансово-кредитна та інвестиційна підтримка підприємництва.

3.Ресурсне та інформаційне забезпечення; Формування інфраструктури підтримки підприємництва.

  1. Кадрове забезпечення підприємницької діяльності.
  2. Розвиток туристичного бізнесу.

           

Партнерами виконкому на даному етапі є громадська організація «Бізнес-клуб Павлоград» та Агентство професійного  розвитку «Перспектива».

За звітний період:

— Організовано 12 освітніх семінарів та тренінгів для підприємців за участю спеціалістів фіскальної служби, Центру зайнятості, управління Пенсійного фонду, регіонального управління з питань праці, Дніпропетровської облдержадміністрації, фахівців-практиків газети «Приватний підприємець», спеціалістів адвокатського об’єднання «ФІНЕКС.

— Проведено 14 курсів безкоштовних навчальних програм за темами: «Основи бізнес-планування», «Облік та оподаткування в малому бізнесі», «Психологія в підприємницькій діяльності» та «Комп’ютерні технології для підприємців». Прийняло участь понад 250 учасників.

— Розроблено Концепцію розвитку молодіжного підприємництва, в рамках якої школярі 10-11 класів та студенти міста проходять безкоштовно навчання основам бізнесу та бізнес-плануванню. А ті, хто вирішив створити власну справу можуть скласти бізнес-план та прийняти участь в конкурсі. Переможцям конкурсу з міського бюджету надається грант в сумі 10000 грн.   В даних  заходах прийняли участь до 70 школярів та студентів.

— Розроблено та прийнято два Порядки надання фінансової підтримки підприємництву: Порядок надання гранту з міського бюджету переможцям конкурсу бізнес-проектів на підтримку молодіжного підприємництва в місті Павлоград  та Порядок часткового відшкодування з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого та середнього  підприємництва для реалізації бізнес-проектів.

— Проведено конференцію «Відкрита влада – крок назустріч бізнесу» та  бізнес-форум «Павлоград – перспективне місто для розвитку бізнесу».

—  Проведено навчання по програмі «Сервіс-візитка бізнесу» для суб’єктів господарювання та їх найманих працівників. Отримали сертифікати 28 чоловік. На День міста було проведено конкурс “Кращий за професією”,  де прийняли участь 7 закладів ресторанного господарства.

— Розроблено і впроваджено два регуляторних акта, які дозволяють  організовувати сезону торгівлю та святкову торгівлю на державні й міські свята, а також розширяти торгову мережу через сучасні стаціонарні ТС. Починаючи з 2016 року, до міського бюджету  надійшло понад  1298,6 тис.грн., створено близько 70 робочих місць.

 

В жовтні поточного року планується винести на розгляд сесії міської ради новий проект Програми на 2019-2021 роки.

Просимо підприємців, молодь міста та всіх активних, ініціативних і небайдужих мешканців міста надавати свої пропозиції до нової Програми підтримки та розвитку підприємництва в м.Павлоград.

При цьому, повідомляємо, що з Програмою на 2016-2018рр. можна ознайомитись на офіційному сайті Павлоградської міської ради   https://pavlogradmrada.dp.gov.ua/ в  Розділі  Міська рада/ Підрозділ Рішення міської ради/ Рішення 57 сесії 1781 Про затвердження Програми розвитку підприємництва на 2016-18 роки.

         За більш детальнішою інформацією звертайтесь в виконком Павлоградської міськради, відділ розвитку споживчого ринку та підприємництва. Адреса: м.Павлоград, вул.Соборна, 95, каб.316, 317. Контакти: телефон 20-04-80, тел.- факс 20-62-86; e-mail: torg317@ukr.net

 

                                                                                   Інформація надана відділом розвитку

                                                                                   споживчого ринку та підприємництва.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег
  • Про надання матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових проблем
  • Про надання матеріальної допомоги на поховання
  • Про надання матеріальної допомоги на лікування
  • Проекти 50 сесії
  • Про перейменування та приведення до мовних стандартів об’єктів топонімії м. Павлограда
  • Повідомлення про позачергову сесію