Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Створено сенсорну кімнату «Світ почуттів і емоцій»

Сентябрь 30th, 2016 Новини Вывести на печать

29 вересня 2016 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 по вул. Тельмана, 3а в місті Павлоград відбулося урочисте відкриття сенсорної кімнати «Світ почуттів і емоцій».
На відкритті були присутні в. о. міського голови Мовчан В.С., заступники міського голови Павлоградської міської ради Шуліка О.О. та Радіонов О.М., народний депутат України Мартовицький А.В., генеральний директор ДТЕК «Павлоградвугілля» Воронін С.А., депутати обласної ради Юнак С.І. та Пономарчук М.С., директор Павлоградського механічного заводуКіріченко В.Є.,регіональний представник ДТЕК по соціальному розвитку Коновалова О.О., представник Агенції економічного розвитку Булгакова Н.В.
Конкурс міні-грантів «Місто власними руками», вже четвертий рік проводиться в місті Павлограді за фінансової підтримки Компанії ДТЕК в рамках Стратегії соц. партнерства ДТЕК та м.Павлограда. Організатор Конкурсу — Павлоградська міська рада. Адміністрування Конкурсу здійснює Павлоградська Агенція економічного розвитку.
foto
У зв’язку з тим, що останнім часом спостерігається збільшення кількості дітей з різними порушеннями в розвитку, з труднощами навчанні, в адаптації — ініціативною групою Павлоградської загальноосвітньої школи I-IIIступенів №4, реалізовано проект «Створення сенсорної кімнати «Світ почуттів і емоцій» ».
Дана кімната обладнана:
Сухим душем — шовкові стрічки, які спускаються вниз, немов струмені води, приємно перебирати в руках, крізь них проходити. Різнобарвні «струмені» стимулюють тактильні відчуття, допомагають сприйняттю простору.
Сухим басейном — коли дитина бігає і борсається в сухому басейні, добре укріплюються всі м’язові групи. Ігри в басейні здатні компенсувати відставання у фізичному і інтелектуальному розвитку.
Тактильної доріжкою — квадрати з різнобарвної тканини з різним наповненням. Призначені для ходьби босоніж, для розвитку відчуття дотику, масажу ніг в оздоровчих цілях,а також багатьма іншими розвиваючими іграшками.
Сенсорна кімната «Світ почуттів і емоцій» дасть можливість психологу школи проводити на високому рівні роботу з дітьми, а дітям освоїти нові способи сприйняття інформації!
Проект «Створення сенсорної кімнати «Світ почуттів і емоцій»переміг завдяки активній роботі ініціативної групи, під керівництвом Кравченко Лариси Олексіївні.
Завдяки фонду конкурсу міні — грантів «Місто власними руками» компанії ДТЕК було профінансовано7 835,00 грн.
Також за підтримкою проекту — переможця від «Благодійний фонд сприяння соціально-економічному розвитку Західного Донбасу» очолюваного народним депутатом України Артуром Володимировичем Мартовицьким — фонд склав5 000 грн.
Власний внесок складає 6 000 грн.
За активну життєвої позицію , творчу ініціативу та успішну реалізацію проекту «Місто своїми руками» члени ініціативної групи отримали подяки міського голови.

Відділ з питань залучення інвестицій,реалізації проектів та регуляторної політики

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду