Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

День кар`єри для переселенців в Павлограді

Декабрь 11th, 2015 Центр зайнятості Вывести на печать

День кар`єри для переселенців в Павлограді

Відділ активної підтримки безробітних

На днях в приміщенні Павлоградського центру позашкільної роботи і валеологічного виховання дітей відбувся «День кар`єри для внутрішньо переміщених осіб». Захід проводився спільно Дніпропетровським обласним центром зайнятості, навчально-методичним Центром міжнародного грантрайтінга при Дніпропетровській обласній державній адміністрації та громадською організацією «Центр зайнятості вільних людей» за фінансової підтримки уряду Японії в рамках діяльності Проекту ПРООН «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» та за участю фахівців Павлоградського міськрайонного центру зайнятості.
У заході прийняли участь роботодавці провідних підприємств м. Павлограда та Павлоградського району. На «День кар`єри» запрошено переселенців з Луганської та Донецької областей, у тому числі тих, які перебувать на обліку в Павлоградському міськрайонному центрі зайнятості. Захід відкрила Тетяна Сальнікова, начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню Дніпропетровського обласного центру зайнятості. Вона звернула увагу присутніх на можливості для переселенців, які реалізуються шляхом активної інформаційної політики у Дніпропетровській області. Зокрема, що на сьогодні внутрішньо переміщені особи залучаються до різноманітних грантових програм, а також навчальної програми «Розвиток навичок підприємницької діяльності серед ВПО», що фінансується урядом Японії.
На заході також були присутні спеціалісти Дніпропетровської філії «Психологічної кризової служби» та юрист фонду «ГОРЄНІЄ». Кожен бажаючий мав змогу отримати індивідуальну безкоштовну консультацію з особистих питань. Шукачі роботи безпосередньо спілкувалися з представниками провідних підприємств міста та району щодо вакансій та вимог до претендентів. Також програма заходу включала в себе майстер — класи та тренінги щодо деяких аспектів пошуку роботи. Внутрішньо переміщені особи навчалися презентувати себе, отримали психологічні поради з впевненої поведінки на співбесіді, ознайомилися з низкою юридичних питань щодо працевлаштування. Досвідчені майстри на практиці допомагали присутнім закріпити набуті знання з техніки пошуку роботи.
Наприкінці заходу усі присутні обмінялися контактними даними, вимушені переселенці отримали інформаційні листівки. Переселенцями було зазначено, що «День кар`єри» розкрив для них багато можливостей. Набута інформація та знання допоможуть їм у подальшій самореалізації та пошуку роботи.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Привітання міського голови Анатолія ВЕРШИНИ з Великоднем
  • Виконання бюджету Павлоградської міської територіальної громади за січень – квітень 2024 року
  • Оголошення закупівлі
  • Виконком від 01.05.2024 р.
  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав