Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Засідання міського виконавчого комітету

Июль 28th, 2011 Новини Вывести на печать

Виконком Павлограда

На засіданні виконкому Павлоградської міської ради, яке відбулось 27 липня 2011 року розглядалось питання “Про стан медичної допомоги дитячому населенню міста, лікування та реабілітації дітей-інвалідів». Заступник міського голови Степаненко О.Д. В своєму виступі зазначила, що важливою проблемою в наданні медичної допомоги дитячому населенню є дефіцит кадрів (лікарів). Медичну допомогу надають 53 лікаря — педіатра, але більшість з них — пенсіонери. Укомплектованість лікарями складає 65,8 %. Велика увага приділяється перш за все підготовці сімейних лікарів. З цією метою депутатами міської ради виділено 66 тис.грн. на перепідготовку 10 лікарів нашого міста.

Міський голова зазначив, що кадрове питання дуже важливе. Саме тому міською владою проводяться заходи щодо взяття на місцевий баланс гуртожитків з метою забезпечення молодих спеціалістів житлом.

На теперішній час з міського бюджету на виконання програм та придбання медикаментів було виділено 127,4 тис.грн.
Олена Данилівна звернулась до керівників аптечних закладів міста з проханням заборонити провізорам і лікарям, які не є спеціалістами педіатрії, надавати консультації для батьків дітей: “Це може призвести до невиправних ситуацій”.

Медичними працівниками дитячих поліклінік проводяться медичні огляди школярів (98,7% за 6 місяців 2011 року) В 2011 році оздоровлено дітей з груп соціального ризику — 72 %, що на 11 % вище, ніж за аналогічний період 2010 року; дітей, які перебувають на диспансерному обліку – 86,8 % дітей, що на 3 % вище, ніж за аналогічний період 2010 року; пройшли реабілітацію в центрі ранньої медико-соціальної реабілітації дітей з патологією нервової та кістково-м’язової системи — 270 дітей що на 9 % вище ніж за аналогічний період 2010 року .

На обліку у педіатрів перебуває 353 дітей з обмеженими можливостями здоров’я. Великим попитом серед жителів міста користується Центр ранньої медико — соціальної реабілітації дітей, який оснащено сучасним обладнанням. В ньому працюють висококваліфіковані спеціалісти. Потреба у цьому Центрі вже сьогодні ставить задачу перед місцевою владою о збільшенні площі приміщення.

Іван Сергійович поставив завдання перед керівниками управлінь та відділів надати пропозиції щодо переведення реабілітаційного центру до більш просторої будівлі й висловив подяку всім медичним та педагогічним працівникам за роботу.

По другому питанню “Про хід виконання програми запобігання виникнення надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на них та забезпечення пожежної безпеки в місті на 2011-2015 роки” доповів заступник міського голови Катічев О.М.

В першому півріччі 2011 року проведено обстеження та визначення ділянок підтоплення міста під час весняного паводку та льодоходу.
В рамках програми на території міста на даний час визначено 82 потенційно-небезпечних об’єкта, із них 64 паспортизовані в Харківському страховому фонді документації, 18 – підлягають паспортизації.

Розроблений та затверджений паспорт ризику виникнення надзвичайних ситуацій, яким визначені об’єкти та території, що несуть певну техногенну небезпеку;

Складений та узгоджений план першочергових (невідкладних) запобіжних заходів і робіт на об’єктах та територіях з ризиком виникнення надзвичайних ситуацій, яким передбачене виділення коштів на відповідні роботи по запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій та фінансування міських програм;

Рішенням міськвиконкому визначені та закріплені два місця відпочинку на водних об’єктах: міський пляж в Парку 1 Травня (КП «Затишне місто») та водно-спортивна база «Посейдон» (ВСБ «Посейдон»).

Здійснення аварійно-рятувальних робіт на водних об’єктах виконує КП «Аварійно-рятувально-водолазна станція», яка має атестацію Центральної міжвідомчої комісії (ЦМАК) на виконання водолазно-рятувальних робіт до 2015 року;

Згідно програми для вдосконалення міської системи централізованого оповіщення органів влади і населення про загрозу та виникнення надзвичайних ситуацій придбана багатоканальна система оповіщення DTR- 08DA- USB, яка дозволяє в автоматичному режимі проводити оповіщення керівного складу міста, керівників служб цивільної оборони міста, членів міської комісії з питань ТЕБ та НС, евакуаційної комісії.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду