Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Про стан виконання плану заходів управління Пенсійного фонду України в м. Павлограді та Павлоградському районі Дніпропетровській області щодо виконання Закону України від 07.04.2011 № 3206-VI «Про засади запобігання і протидії корупції»

Май 31st, 2012 Пенсійний фонд Вывести на печать

Про стан виконання плану заходів управління Пенсійного фонду України в м. Павлограді та Павлоградському районі Дніпропетровській області щодо виконання Закону України від 07.04.2011 № 3206-VI
«Про засади запобігання і протидії корупції»

Робота управління Пенсійного фонду України в м. Павлограді та Павлоградському районі Дніпропетровської області протягом 2012 року була спрямована на виконання Закону України від 07.04.2011 № 3206-VI «Про засади запобігання і протидії корупції», інших нормативно-правових актів антикорупційного характеру.
На засадах законності та неупередженості проводяться щорічні оцінки виконання державними службовцями покладених на них обов’язків і завдань.
Призначення на посади державних службовців здійснюється – відповідно Закону України «Про державну службу». В управлінні забезпечено прийом на державну службу відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.02 № 164. При наявності вакантних посад оголошується конкурс про що дається оголошення в засобах масової інформації, утворена конкурсна комісія.
Своєчасно подаються декларації про доходи, зобов’язання фінансового характеру та майновий стан державного службовця та особи, яка претендує на зайняття посади державного службовця щодо себе та членів своєї сім’ї.
Питання боротьби з корупцією періодично розглядаються на нарадах управління, на постійно діючих семінарах «Правова освіта», технічних навчаннях за напрямками роботи з питань виконання законодавства про державну службу, боротьбу з корупцією, здійснення заходів щодо запобігання корупційним проявам та реагування на них. Персональна відповідальність за виконання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» покладена на заступників начальника управління.
Проаналізовано стан роботи з кадрами, виходячи з принципу посилення вимогливості та підвищення особистої відповідальності кожного державного службовця, посадової особи та керівників усіх рівнів за виконання державних завдань у справі зміцнення правопорядку, суворого додержання законності. В управлінні забезпечено контроль за ознайомленням осіб, які призначаються на посади державних службовців, із спеціальними обмеженнями встановленими щодо прийняття та проходження державної служби.
Управління Пенсійного фонду України в м. Павлограді та Павлоградському районі Дніпропетровської області повідомляє, що кримінальних справ за фактами вчинення злочинів, слідчих та інших офіційних дій співробітниками правоохоронних органів стосовно працівників управління з початку поточного року не порушувалось. Притягнень працівників управління до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової або дисциплінарної відповідальності у встановленому законом порядку не було. Звернень підприємств, органів місцевого самоврядування і громадян щодо, на думку заявників містять факти корупції з початку поточного року не надходило.
Завідуючий сектором
кадрового забезпечення – О.В. Шальська

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • Команда робототехніки Ліцею № 9 отримала патент на винахід
  • У бою за Україну загинув наш земляк Недвига Олексій
  • Реабілітація дітей з інвалідністю
  • Про надання матеріальної допомоги
  • «Реконструкція гуртожитку по вул. Промислова, 9/2 у м. Павлоград Дніпропетровської області (житло для внутрішньо переміщених осіб)», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-05-08-009320-a
  • Про відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води
  • Про визначення балансоутримувача нерухомого комунального майна
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Протокол засідання молодіжної ради при Павлоградській міській раді
  • Про надання дозволу на обробку інформації на обробку інформації на типовому робочому місці Користувача ІКС ЄДР
  • Привітання міського голови з днем матері
  • До міжнародного Дня руху заради здоров’я
  • Привітали бітьків -вихователів
  • У бою за Україну загинув наш земляк Антіпов Андрій