Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

ідведення підсумків співпраці Павлоградської міської ради в рамках проекту Міністерства соціальної політики та німецького банку розвитку KfW «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та Українського фонду соціальних інвестицій у 2017 році.

Декабрь 14th, 2017 Новини Вывести на печать

Підведення підсумків співпраці Павлоградської міської ради в рамках
проекту Міністерства соціальної політики та німецького банку розвитку KfW «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та Українського фонду соціальних інвестицій у 2017 році.

14 грудня 2017 року в м. Павлоград відбулась робоча нарада з підведення підсумків співпраці Павлоградської міської ради з Українським фондом соціальних інвестицій у 2017 році.
На нараді були присутні заступник міського голови Радіонов Олександр, координатор проекту УФСІ Філімонова Галина, відділ освіти, управління комунального господарства та будівництва, відділ з питань залучення інвестицій, реалізації проектів та регуляторної політики.

3
Заступник міського голови Олександр Радіонов на початку наради розповів про результати співпраці з Українським фондом соціальних інвестицій у 2017 році.
Зокрема, він наголосив, про реалізацію двох мікропроектів в місті в рамках проекту Міністерства соціальної політики та німецького банку розвитку KfW «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та Українського фонду соціальних інвестицій, а саме «Покращення умов надання послуг дошкільної освіти для громади м.Павлоград. Першочергові заходи по капітальному ремонту та енергоефективності ДНЗ, навчання громади. Павлоград, Дніпропетровська область/KfW» та «Створення житлових умов для ВПО в м. Павлоград, Дніпропетровська область/KfW», які впроваджувались у 2017 році та плануються завершитись у наступному році.
Присутні на робочій нараді заслухали також координатора проекту УФСІ Галину Філімонову, яка розповіла про аспекти співпраці з проектом Міністерства соціальної політики та німецького банку розвитку KfW «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» та Українського фонду соціальних інвестицій та зазначила відповідальність сторін, а також рішення проблем у впровадженні проектів.

2
Відповідали на питання. На думку присутніх захід пройшов цікаво та змістовно.
По завершенню наради Олександр Радіонов висловив впевненість у збереженні сформованих дружніх відносин, сподівання на подальшу взаємовигідну і плідну співпрацю та надію щодо майбутніх проектів, які ми зможемо спільно реалізувати в 2018 році.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У Павлограді відзначили переможців міського конкурсу «Тендітний подих Землі»
  • Покладання квітів з нагоди 38 річниці аварії на Чорнобильській АЕС
  • Шановні земляки!
  • У Павлограді відзначили учасників та переможців міського фестивалю студентської творчості «Незламна весна»
  • Про скасування дозволу розміщення зовнішньої реклами у місті ФОП Добродькіній Г.В.
  • Дотритмання простих правил рятують життя!
  • Управління соціального захисту населення інформує
  • Відбулося засідання виконкому
  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду