Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Пройшла чергова апаратна нарада

Август 16th, 2016 Новини Вывести на печать

Під керівництвом міського голови Вершини А.О., за участю керівників структурних підрозділів виконавчих органів міської ради, керівників комунальних служб та держустанов 16 серпня відбулася чергова апаратна нарада.

На початку наради Анатолій Олексійович акцентував увагу керівників комунальних служб, організацій міста на забезпечення у святкові та вихідні дні безперебійного функціонування житлово-комунального господарства, підприємств і надати до виконкому графіки чергування працівників на підприємствах міста.

Міський голова повідомив присутніх:

— що КП «Затишне місто» отримало ще один навантажувач бобкєт  (багатофункіонувальний) та на днях очікується отримання  28 метрової вишки.

В рамках співпраці з НЕФКО розпочалися роботи:

— по впровадженню проекту «Світової візитної карти міста»  із застосуванням енергозберігаючих технологій, яким передбачається освітлення вул.Дніпровська від автомобільного мосту до пр.Шахтобудівників;

— реконструкція внутрішньоквартального освітлення сел.Шахтобудівників.

Виділено 160 тис.грн. КП «Павлоград-Світло»  на проведення модернізації пішохідних світлофорів з влаштуванням антивандальних  кнопок виклику.

Закінчуються ремонтні роботи у всіх шкільних та дошкільних закладах до нового навчального року. Анатолій Олексійович звернувся до керівників шкіл та директора  КП «Затишне місто»  привести в  належний стан території навчальних закладів та під’їзди до них.

Крім того,  надано доручення  управлінню комунального господарства та будівництва розробити проект освітлення вул.Полтавської.

Під час звітування керівниками підприємств про проведену роботу за минулий тиждень, міським головою були надані і інші доручення.

 

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження