Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

Відбулося засідання виконкому

Июнь 22nd, 2017 Новини Вывести на печать

 

21 червня 2017 року згідно з планом роботи виконкому відбулося чергове засідання виконкому.
На початку засідання міський голова Вершина Анатолій Олексійович познайомив присутніх з новим керівником Павлоградського відділу поліції Рибаком Віктором Станіславовичем, який до призначення працював начальником в Новомосковському районному відділу УМВС України.
Потім були розглянуті та обговорені питання: «Про стан розвитку підприємництва в м.Павлоград» і «Про хід виконання програми «Розвиток освіти в м.Павлограді на 2015-2017 роки».
Начальник відділу розвитку споживчого ринку та підприємництва Кусочкіна С.М. повідомила, що в м.Павлограді станом на 01.01.2017р. перебуває на обліку 8633 суб’єктів підприємницької діяльності в т.ч.: юридичних осіб – 3548, фізичних осіб-підприємців – 5085.
Для вирішення питань розвитку малого та середнього бізнесу в місті прийнята та діє «Програма сприяння розвитку та підтримки підприємництва в м.Павлоград на 2016-2017 роки».
При виконкомі Павлоградської міської ради створена координаційна рада з питань розвитку підприємництва до складу якої входять представники виконавчих органів влади, громадських організацій, депутати міської ради та представники бізнесу.
Одним з головних напрямків сприяння розвитку малого бізнесу виконкомом визначено запровадження фінансової підтримки з міського бюджету для підприємців та молоді на розвиток підприємництва.
Встановлені партнерські відносини з суб’єктами підприємництва та молоддю, проводяться спільні заходи, «круглі столи», громадські слухання, зустрічі з питань подальшого розвитку підприємництва.
З доповіддю про розвиток освіти в м.Павлограді виступила заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Шуліка О.О. Було відмічено, що збереження та розвиток мережі навчальних закладів сприяли створенню умов для забезпечення рівного доступу до якісної освіти.
У місті функціонує 44 заклади освіти: 18 шкіл різного типу, загальноосвітня школа з інтернатним відділенням, 20 дитячих дошкільних закладів, 4 позашкільних навчальних заклади, 1 міжшкільний навчально-виробничий комбінат.
Навчальними закладами впроваджуються експериментальні проекти, інноваційні технології, форми і методи, апробовані та рекомендовані до застосування Міністерством освіти і науки України.
Фінансування системи освіти становить 35% від загального бюджету міста.
На підготовку до осінньо-зимового періоду у 2016-2017 році з місцевого бюджету були виділені кошти 11 400,0 тис. гривень, позабюджетних – 10 200,0 тис. гривень.

Якість навчально-виховного процесу в закладах залежить від стану їх матеріально-технічної бази, яка постійно оновлюється, укріплюється. На проведення ремонтних робіт освоєні кошти у розмірі 4 591,5 тис. гривень, придбання предметів довгострокового користування, обладнання – 2 917, 0 тис. гривень.
Для учнів шкіл протягом 2016-2017 навчального року надійшло 31 060 підручників на загальну суму 998,2 тис. гривень. На підвезення підручників з місцевого бюджету використані кошти 19,5 тис. гривень.
Протягом 2016-2017 навчального року на харчування учнів в школах використано 1 540, 9 тис. гривень, в дитячих садках – 3 077,5 тис. гривень.
На утримання позашкільних установ направлено 858,6 тис. гривень без нарахувань заробітної плати.
Але залишаються проблемними питання: задоволення потреб дітей у дошкільній освіті, наповнюваність класів у загальноосвітніх навчальних закладах.
Після обговорення питань, прийняті відповідні рішення виконкому.
Крім цього, були розглянуті та затверджені проекти рішень, які підготували структурні підрозділи міської ради.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Соціальні послуги в місті Павлоград
  • Обгрунтування продуктові набори
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • Круглий стіл з міським головою та молодими підприємцями
  • До уваги законних представників дітей!
  • Всеукраїнські змагання з акробатичного рок-н-ролу
  • Про утворення аукціонної комісії для продажу нежитлового приміщення по вул.Дніпровська,348/33
  • Про утворення аукціонної комісії для продажу будівлі сараю по вул.Центральна,47г
  • Про проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Павлограді
  • Про затвердження Положення про конкурсний комітет
  • Про затвердження переможця конкурсу проєктів, розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів та осіб з інвалідністю, яким буде надаваться фінансова підтримка в 2024 році
  • Стартувала серія тренінг-ігор під назвою «Грошовий Потік»
  • Вітання до Дня працівника житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення
  • Засідання робочої групи по боротьбі з незаконною торгівлею підакцизними товарами
  • До уваги мешканців міста! Зміни в графіку на маршрутах!