Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Про затвердження ставок єдиного податку для суб’єктів господарювання м.Павлоград

Январь 6th, 2017 Фінансове управління Вывести на печать

УКРАЇНА
ПАВЛОГРАДСЬКА МІСЬКА РАДА
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
(18 сесія VІІ скликання)

РІШЕННЯ

від “04” січня 2017 р. № 542–18/ VІІ

Про затвердження ставок
єдиного податку для суб’єктів
господарювання м.Павлоград

Керуючись пунктом 24 частини першої статті 26, частиною 1 статті 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Податковим кодексом України зі змінами, Законом України від 20.12.2016 року № 1791-VIII “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році” Павлоградська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Встановити розмір ставок єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, з розрахунку на календарний місяць:

1.1. Для першої групи платників єдиного податку — фізичних осіб підприємців, які не використовують працю найманих осіб, здійснюють виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на ринках та/або провадять господарську діяльність з надання побутових послуг населенню і обсяг доходу яких протягом календарного року не перевищує 300 000 гривень — 10 відсотків розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня податкового (звітного року).

1.2. Для другої групи платників єдиного податку — фізичних осіб підприємців, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг, в тому числі побутових, платникам єдиного податку та/або населенню, виробництво та/або продаж товарів, діяльність у сфері ресторанного господарства, за умови, що протягом календарного року відповідають сукупності таких критеріїв: не використовують працю найманих осіб або кількість осіб, які перебувають з ними у трудових відносинах, одночасно не перевищує 10 осіб та обсяг доходу не перевищує 1 500 000 гривень — 10% мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного року).

2. Вважати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 28.01.2015 року № 1526-50/VI “Про затвердження ставок єдиного податку для суб’єктів господарювання м.Павлоград”.

3. Відділу з питань регіональної політики міської ради (Кашталян М.В.), фінансовому управлінню Павлоградської міської ради (Роїк Р.В.) забезпечити оприлюднення цього рішення міської ради у засобах масової інформації в термін, передбачений законодавством.

4. Дане рішення набуває чинності з дня, наступного за днем оприлюднення.

5. Організаційне забезпечення та координацію роботи щодо виконання цього рішення покласти на фінансове управління (Роїк Р.В.).

6. Відповідальність по виконанню даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (Пацко С.А.)

7. Контроль по виконанню цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань планування бюджету, фінансів та економічних реформ, інвестицій та міжнародного співробітництва (Чернецький А.В.) та з питань промисловості, транспорту, зв’язку, підприємництва, торгівлі та побутового обслуговування населення (голова – Карнета П.А.).

Міський голова                                                                            А.О.Вершина

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!
  • Від отриманих у бою за Батьківщину поранень помер наш земляк Усякий Олег