Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

ЗВІТ про періодичне відстеження результативності регуляторного акта – рішення Павлоградської міської ради від 31.07.2007 р. № 374-21/V „Про затвердження Порядку переведення жилих будинків і приміщень (квартир) у нежилі у м. Павлограді“.

Январь 29th, 2021 Відстеження РА Вывести на печать

ЗВІТ
про періодичне відстеження результативності регуляторного акта – рішення Павлоградської міської ради від 31.07.2007 р. № 374-21/V „Про затвердження Порядку переведення жилих будинків і приміщень (квартир) у нежилі у м. Павлограді“.

Цей звіт підготовлений на виконання Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» в порядку, визначеному Методикою відстеження результативності регуляторного акта, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 р. № 308 (зі змінами).

1. Вид та назва регуляторного акта, результативність якого відстежується:
Рішення Павлоградської міської ради від 31.07.2007 р. № 374-21/V „Про затвердження Порядку переведення жилих будинків і приміщень (квартир) у нежилі у м. Павлограді“.

2. Назва виконавця заходів відстеження :
Відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Павлоградської міської ради.

3. Цілі прийняття акта :
Визначення механізму переведення жилих будинків і приміщень (квартир) у нежилі з метою відкриття об’єктів певного виду призначення, регулювання правових відносин, що виникають у процесі розміщення об’єктів у житловому фонді міста та ведення контролю за належним використанням приміщень, які переведені в нежитловий фонд, за цільовим призначенням.

4. Строк виконання заходів з відстеження : з 11.01.2021 р. до 28.01.2021 р.

5. Тип відстеження : періодичне.

6. Методи одержання результатів відстеження :
Одержання результатів відстеження регуляторного акта буде здійснюватися методом порівняльного аналізу кількості прийнятих за звітний період рішень виконавчого комітету Павлоградської міської ради про переведення житлових приміщень до нежитлового фонду та аналізу спірних питань між власниками житлових приміщень, які виявили бажання перевести їх до нежитлового фонду, та органами місцевого самоврядування.

7. Дані та припущення, на основі яких відстежувалася результативність, а також способи одержання даних:
Підготовка та прийняття рішень виконавчого комітету міської ради здійснюється на підставі документів, поданих власниками майна. При цьому перелік таких документів визначається Положенням, що дозволяє забезпечити прозорість в цілому всього процесу, неупередженість посадових осіб при підготовці проектів рішень, рівність всіх заявників у реалізації своїх прав на розпорядження належним їм майном, а також захищає права власників майна у відповідності до чинного законодавства України.

8. Кількісні та якісні значення показників результативності регуляторного акта:
Протягом звітного періоду (з 01.01.2018 по 31.12.2020) виконавчим комітетом Пвлоградської міської ради підготовлено та прийнято 5 рішень про переведення приміщень (квартир) з житлового фонду міста до нежитлового фонду (2018 – 4 рішення, 2019 – 0 рішень, 2020 – 1 рішення).
На протязі всього періоду підготовки та прийняття рішень будь-яких спірних питань (скарг, відмов тощо) між виконавчим комітетом та фізичними і юридичними особами, які виявили бажання перевести належні їм на праві власності житлові приміщення до нежитлового фонду, не виникало.

9. Оцінка результатів реалізації регуляторного акта та ступеня досягнення визначених цілей:
Результати реалізації регуляторного акта дозволяє стверджувати, що останнім часом попит на вирішення питання переведення житлових приміщень до нежитлового фонду через виконавчі органи міської ради спадає. Це обумовлено тим, що нежитлове приміщення потребує здійснення реконструкції житлового приміщення, що в свою чергу передбачає розроблення проектної документації та отримання додаткових дозвільних документів.
Таким чином, цей регуляторний акт пропонується до перегляду з метою приведення його положень у відповідність до норм діючого законодавства.

Начальник відділу містобудування та
архітектури – головний архітектор міста В.В.Коценко

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Запрошуємо до участі у міському дитячому фотоконкурсі «Ми- українці!», присвяченому Міжнародному дню захисту дітей
  • У бою за Україну загинув наш земляк Гіда Анатолій
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Хуторська (від буд. № 54 до кінцевої зупинки автобусів) в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-008359-a
  • «Поточний ремонт дороги по вул. Богуна Івана в м. Павлоград», Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-30-007078-a
  • Про скликання позачергової 51 сесії міської ради VІІІ скликання
  • Про приведення у відповідність вимогам Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії» об’єктів культурної спадщини
  • Порядок денний на травень 2024 р.
  • Про визначення місця дислокації пересувних тимчасових споруд для виставки-ярмарку виробів, зроблених власноруч
  • Про затвердження дислокації пересувних тимчасових споруд
  • Про перейменування об’єктів топонімії м. Павлограда
  • У бою за Україну загинув наш земляк Макаренко Владіслав
  • У бою за Україну загинув наш земляк Бондарєв Андрій
  • Запрошуємо на безкоштовні навчальні програми для ведення бізнесу
  • ПАВЛОГРАД ЗНОВУ СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ КОНКУРСУ
  • До уваги випускників шкіл та коледжів!