Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Результати впровадження Стратегії розвитку міста Павлоград у І півріччі 2020 році

Август 4th, 2020 Стратегічне планування Вывести на печать

 

Місто Павлоград працює згідно із Стратегією розвитку на період до 2020 року, затвердженою рішенням сесії міської ради від 22 лютого 2016 року № 89-5/VII.
П’ять стратегічних напрямків: А. «Відкрите місто активного бізнесу та громади»; В. «Місто здоров’я»; С. «Енергоефективне місто»; D. «Комфортне та безпечне місто»; Е. «Місто якісної освіти» визначені як пріоритетні напрямки розвитку громади та місцевої економіки.
Реалізація стратегічного напряму А. «Відкрите місто активного бізнесу і громади» включає в себе дві стратегічні цілі А.1. «Активне бізнес середовище» і А.2. «Демократичне врядування містом».
У 2020 році за напрямками стратегічної цілі «Активне бізнес середовище. проваджувались проєкти:
А.1.1. Вдосконалення бізнес-послуг для розвитку підприємництва в місті.
При реалізації даного проекту було проведено наступні заходи:
— У січні для підприємців, керівників підприємств та бухгалтерів міста організовано та проведено безкоштовних освітній семінар за участю спеціалістів Держпраці, податкової служби, Центру зайнятості та управління Пенсійного фонду. На семінарі розглядались питання: щодо перевірок Держпраці та окреме доручення Прем’єр-міністра України з неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин; про страховий стаж та зміни в Держбюджеті; про права, обов’язки і можливості роботодавців у сфері праці й зайнятості населення; про адміністрування ЄСВ та зміни податкового законодавства в частині застосування програмного РРО тощо.
— У лютому поточного року організовано та проведено Форум «Павлоград єднає лідерів», на який були запрошені представники громадських організацій, бізнесу, голови правлінь ОСББ, керуючі банківських установ, керівники підприємств, молодь міста, голови та гості з сусідніх міст, районів й ОТГ.
Розглянуто питання щодо нових можливостей для розвитку бізнесу і формування інвестиційного клімату в нашому регіоні, про заходи, які проводяться в місті для сприяння розвитку та підтримки підприємництва, в тому числі молодіжного, про результати співпраці з ГО і бізнесом та практичний досвід реалізації грантового проєкту «Сила жінок в єдності».
— На свято Масляної в лютому було згуртовано команду ділових та активних молодих підприємців міста, які прийняли участь в розважальних міських заходах.
— У березні організовано та проведено ділову зустріч для представників влади, бізнес- та громадських структур, активних мешканців міста щодо розробки Концепції інтегрованого розвитку м.Павлоград на період до 2025 року. На зустріч була запрошена та ділилась своїм практичним досвідом фахівець з Полтави.
— Організовано та проведено курси навчальних програм для діючих підприємців та молоді міста за темами: «Основи бізнес-планування», «Бухгалтерський облік в малому бізнесі» та підготовка і розробка бізнес-проєктів для участі молоді у грантовому конкурсі.
— У квітні в рамках співпраці з об’єднаними територіальними громадами підписано Меморандуми про наміри співпраці у реалізації проєктів соціально-економічного та інфраструктурного розвитку між Павлоградською міською радою і сільськими радами: Вербківською, Межиріцькою, Троїцькою та Богданівською.
.
— У травні проведено 1-й етап конкурсу бізнес-проєктів серед молоді міста, визначено двох переможців із сумами грантів 20 та 45 тис.грн., буде відкрито власну справу в сферах торгівлі та виробництва
— Розроблялись та випускались рекламно-інформаційні буклети, інформаційні банера та промопродукція для розповсюдження на форумах, семінарах, зустрічах тощо.
— Проводилось інформування підприємців міста через ЗМІ щодо актуальних питань в сфері підприємництва та нововведення трудового законодавства. За звітний період підготовлено та розміщено 8 інформаційних матеріалів.
— Організовано святкова та сезонна дрібно-роздрібна торгівля та сфера розваг і відпочинку, в якій прийняли участь 92 учасника — СГ. До міського бюджету додатково надійшло близько 68,7 тис.грн.
А.1.2. Популяризація бренду міста та маркетингової стратегії
В рамках реалізації цієї цілі прийнято Програму муніципального маркетингу та підвищення інвестиційної привабливості міста на 2019-2021 роки», метою якої є формування інвестиційно-привабливого бізнес-клімату, іміджу міста як території, сприятливої для інвестування і співробітництва, та створення умов для реалізації конкурентоспроможних інвестиційних проектів. За рахунок даної програми виготовляється брендова продукція з логотипом м.Павлоград, завдяки якій поширюються знання про м.Павлоград, його історико-культурну спадщину, економічно-інвестиційний потенціал.
Під час зустрічі керівництва з представниками групи «BOORYAK», участі у Форумі «Інтеграція та кооперація ВПО: захист прав, можливості для розвитку та партнерства» у м. Маріуполі, регіонального тренінгу у м. Павлограді з ОСББ в рамках Проекту ЄС/ПРООН «Об»єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES), який зібрав учасників з 6 областей України. Презентовано 400 брошур та 400 календарів.
На виготовлення промоційної продукції у 2020 році заплановані кошти місцевого бюджету в сумі 147,0 тис.грн.
Заходи по проєкту А.1.5. «Створення Коворкінг-центру»:
Створення Центр планується на базі комунального приміщення за адресою: м.Павлоград, вул. Центральна, 90. У 2019 році по проєкту «Створення Регіонального Ділового Центру» проведено заходи щодо підготовки проєктної документації на здійснення капітального ремонту вищезазначеного приміщення на загальну вартість робіт 938,8 тис.грн. У зв’язку з введенням карантинного режиму організацію роботи Центру перенесено на 2021 рік.

Проекти стратегічної цілі А.2. «Демократичне врядування містом».
Проект А.2.1. «Громада своїми руками».
У 2020 році робота по організації та проведенню конкурсу «Громада своїми руками» у І півріччі не проводилася.
А.2.6. Створення сприятливого середовища для інтеркультурної інтеграції представників різних національностей (в рамках Програма «Інтеркультурні міста»). Протягом звітного періоду проводилася активна робота щодо залучення національних осередків до участі у спільних заходах. Представники різних національних громад взяли участь у V Міському різдвяному фестивалі миру, творчості та єднання «Різдвяна коляда».

Реалізація стратегічного напряму В. «Місто здоров’я» включає в себе дві стратегічні цілі: В.1. «Якісні медичні послуги» і В.2. «Здоровий спосіб життя».
За стратегічною ціллю В.1. «Якісні медичні послуги» у першому півріччі 2020 року в місті впроваджувались роботи за проектами:
В.1.2. Реконструкція та ремонтні роботи КНП «Павлоградська лікарня інтенсивного лікування». Загальна вартість проекту 173,2 млн. грн., з них на обладнання –102,2 млн. грн.
Виконано роботи на суму 36млн.грн. Стан виконання робіт за проектом саме: утеплення фасаду-85%, чорнове оздоблення підлоги-100%, заміна вікон на енергозберігаючі-99%, м яка покрівля-95%, інженерні мережі-65%, внутрішнє оздоблення-65%, слаботочні мережі-65%;
Продовжуються роботи по утепленню фасаду будівлі стаціонару головного корпусу. Строк виконання робіт 20.09.2020 року.
В.1.3. Ремонтні роботи та оновлення матеріально-технічного оснащення в КНП «Павлоградська міська лікарня №1», створення хоспісу.
Проведено роботи з заміни покрівлі на будівлі дитячого відділення, проведено заміну вікон на енергозберігаючі, дверей. Виконано роботи з термомодернізації будівлі дитячого відділення (фасадне утеплення). Закуплено монітор пацієнта — 2 шт. апарат штучної вентиляції легень 1 шт. Фінансування: 1084,6тис.грн., з них: 200 тис. грн. залучені кошти, 40 тис. грн. кошти обласних депутатів, 844,6 тис. грн. місцевий бюджет.
В.1.4. Реконструкція будівлі головного корпусу (блок пологового відділення) з використанням енергоефективних технологій КНП «Павлоградський пологовий будинок».
Розроблено проектно-кошторисну документацію та проведено роботи з капітального ремонту 3210 кв. м. м’якої покрівлі. Здійснено авторський та технічний нагляд. Використано 2022,8 тис.грн. в т.ч. 748,7тис.грн. — кошти обласного бюджету, 1274,2тис.грн. — кошти міського бюджету.
Проведено заміну 8 вікон пологового відділення. Фінансування: 86,6тис.грн. в т.ч. кошти міського бюджету 70,6тис.грн., залучені кошти 15,9 тис.грн.
Придбано: мікроскоп GRANUM R50, монітор пацієнта MEC10, білірубінометр БФ-УН-01, автоматичний гематологічний аналізатор ABACUS JUNIOR 30. Фінансування 352,8 тис.грн. кошти міського бюджету.
В.1.6. Зміцнення матеріально-технічної бази КНП «Павлоградська стоматологічна поліклініка». Придбано стоматологічна установка «GRANUM-TS-PRO208» — 3шт., компресор безмасляний «GRANUM-200» 1 шт., персональний комп’ютер в комплекті – 1 шт. Фінансування: 229,7 з них: 179,8тис.грн. місцевий бюджет, 35,0тис.грн. кошти обласних депутатів, 14,9тис.грн. залишки медичної субвенції з 2018 рік.

Проекти стратегічної цілі В.2. «Здоровий спосіб життя».
В.2.1. Улаштування дитячих та спортивних майданчиків. У першому півріччі 2020 року за рахунок коштів міського бюджету придбано 2 дитячих ігрових майданчики на суму 185,3 тис.грн
В 2.2. Зміцнення матеріально-технічної бази спортивної школи. Ведуться поточні ремонтні роботи в кімнатах гігієни. Фінансування: 150 тис.грн. з міського бюджету.
В 2.3. Навчання плаванню дітей шкільного віку.
В місті працює Програма навчання дітей плаванню в басейні водно-спортивного комплексу «Юність». Плавальний басейн щороку відвідує близько 2тисяч дітей. На 2020рік заплановані кошти в сумі 465тис.грн.У першому півріччі басейн відвідало 416 дітей. Із міського бюджету витрачено 24,9тис.грн. У зв`язку із введенням карантинних заходів з березня 2020року відвідування школярами закладу обмежено.
В.2.4.Реконструкція будівлі плавального басейну та спортивних залів КБУ ФСК ім. В.М.Шкуренка. Ведуться перемовини щодо виділення коштів з обласного бюджету на реконструкцію будівлі плавального басейну та спортивних залів комунальної бюджетної установи «Фізкультурно-спортивного комплексу ім.Шкуренка» після корегування бюджету 2020 року.

Стратегічний напрямок С. «Енергоефективне місто» включає в себе дві стратегічні цілі С.1. «Ефективне управління енергетикою міста» та С.2. «Енергоефективна інфраструктура».
З метою оцінки ефективності використання фінансових ресурсів бюджетними закладами, а також оцінки можливості зниження витрат бюджетних коштів в місті продовжується робота по впровадженню проекту С.1.1. «Створення ефективного муніципального енергоменеджменту. Енергомоніторинг».
В 60-ти бюджетних закладах освіти, культури, медицини та спорту м.Павлограда діє автоматизована система енергомоніторингу АІС «Енергосервіс».
Постійний та систематичний контроль стимулює до раціонального використання енергетичних ресурсів. У порівнянні з попереднім роком спостерігається загальна економія енергоносіїв на 6,02% ( у т.ч. теплова енергія – -14,34%, природний газ – -1,5%, вугілля – -25%, електрична енергія – +7,34%) та холодної води на 4,44%. Аналіз усіх показників свідчить про стійке скорочення споживання енергоресурсів, особливо теплової енергії, твердого палива та води. Збільшення споживання електричної енергії пояснюється відмовою від центрального опалення та переходом на альтернативні (електричні) системи опалювання, а також відкриття додаткових груп в дитячих шкільних та дошкільних навчальних закладах. Усі коливання відбулися в межах встановлених лімітів та санітарно-гігієнічних норм.
З метою поступового від’єднання від централізованої системи опалення об’єктів бюджетної сфери розроблена та діє міська Програма реорганізації системи теплопостачання та застосування альтернативних засобів опалення в окремих районах міста Павлоград на 2017-2022 роки (від 25.04.2018р. №1178-36/VII). В рамках поетапної децентралізації існуючої системи опалення встановлені дві модульні газові котельні, які забезпечуватимуть теплом дошкільні навчальні заклади № 2 «Рукавичка» та №16 «Світлячок». Для забезпечення автономності теплопостачання закладів освіти в опалювальний сезон на баланс КП «Павлоградтрансенерго» передано сім котелень.
С.1.5. «Популяризація знань з питань енергоефективності серед населення».
В Павлограді проводяться Дні сталої енергії та заходи, спрямовані на формування енергоощадного мислення учнів загальноосвітніх шкіл та вихованців дошкільних закладів міста.
Враховуючі високий рівень зацікавленості участі старшокласників в минулорічному конкурсі відеороликів з енергоефективності та енергозбереження, було вирішено провести цього року розширений конкурс серед учнів всіх шкіл міста. Учасники конкурсу представили ідеї енергозбереження та протидії зміни клімату, розглянули проблеми міста й світу та поділились своїми здобутками. За результатами підведених підсумків переможцями стали учні загальноосвітньої школи № 5. Гран-прі конкурсу отримали учні Павлоградського міського ліцею.
Традиційними стали екскурсії для школярів на підприємства міста. З метою підвищення обізнаності школярів були організовані та проведені екскурсії на Павлоградський хімічний завод та завод з переробки молока та виготовлення молочної продукції «Молочний Дім». Під час екскурсії дітей ознайомили з основними заходами направленими на зниження енергоспоживання на підприємствах, використання енергії нетрадиційних джерел та вторинних енергоресурсів, а також з впровадженими новими технологіями.
В загальноосвітній школі №19 відбувся масштабний конкурс-квест «Ми — за енергозбереження!». Гра проводилась серед учнів шкіл №1, №7, №8, №17 та №19. Цього року, разом з дітьми, в грі приймали участь і дорослі.
Стратегічна ціль С.2. «Енергоефективна інфраструктура».
С.2.1. Модернізація систем зовнішнього освітлення із застосуванням енергоефективних технологій.
У першому півріччі 2020 року КП «Павлоград — Світло» проведені наступні роботи:
— Відновлення зовнішнього освітлення з заміною існуючих повітряних ліній на СІП та застарілих світильників на енергоефективні: сел. Геологів, вул. Жовто — Блакитна, пров. Добрий, пров. І.Виговського, вул. Зелена, вул. Ветеринарна, вул. Добролюбова, вул. Шутя, вул. Караванченко,вул. Озерна (р-н Підворки), вул. Громадянська (р-н Підворки), вул. Повстання, вул. Миру, вул. Шутя, пров. Шкільний, пров. Крутий, вул. Ясенева, вул. В. Вернадського, вул. Д. Яворницького, вул. Героїв України, вул. Ст. Фронту, вул. Шосейна, вул. Центральна, вул. Плеханова, вул. Національна, вул .І. Мазепи, вул. Ковпака, вул. Шевченко, вул. Полтавська, вул. І.Сірка, вул. Тімірязєва, вул. О.Довженко, вул. Можайського.
— Ремонт зовнішнього освітлення біля МКДЦ «Мир».
— Заміна аварійних електричних опор, монтаж ліній зовнішнього освітлення та встановлення сучасних світильників у дворі житлових будинків № 131 та 133 по вулиці Дніпровська, вул. Новій та вул. Будівельній.
— Монтаж зовнішнього освітлення по вул. Ясенева, вул. Вернадського Володимира, вул. Центральна (приватний сектор).
— Демонтаж, монтаж ліній зовнішнього освітлення після реконструкції ПРЕМ: вул. Л. Українки, вул. Артельна, пров. Вишневий, вул. Молодіжна.
— Модернізація зовнішнього освітлення вул. Дніпровська з заміною існуючих світильників на сучасні світлодіодні світильники у кількості 56 шт;
— Заміна ламп у світильниках — 1255 шт.
— Заміна світильників — 468 шт.
— Монтаж ліній зовнішнього освітлення -14910 м.
— Заміна 272 електричних ламп, та 7 запобіжників на світлофорних об’єктах.
С.2.2. Модернізація систем теплопостачання, альтернативні джерела енергії
Завершено будівництво об’єкту «Реконструкція системи теплопостачання мікрорайонів «Північний», «Західний», «Новий» м. Павлоград , локальна система №1, мкр. «Північний». Котельня №1.Коригування. Кошторисна вартість будівництва — 1402,1 тис.грн. Роботи виконувалися 2019-2020 роки. У 2020 році було завершено та дофінансовано роботи у сумі — 535,5 тис. грн.
С.2.3.1. Впровадження енергозберігаючих технологій в будинках культури Комунальної бюджетної установи «Міський культурно-дозвільницький центр”.
КБУ «Міський культурно — дозвільницький центр»:
Заходи по реалізації проекту перенесено на 2021рік.
КЗ «Павлоградська міська централізована бібліотечна система» Виготовлена проектно-кошторисна документація та здійснена експертиза по об’єкту «Реконструкція системи опалення в центральній міській бібліотеці за адресою: вул.Центральна, 67/4, м. Павлоград. Дніпропетровська обл.» — 33 тис.грн (червень 2020р.)
С.2.3.2.Капітальний ремонт по заміні віконних заповнень в будівлі КЗ «Дитяча музична школа №2 по вул.Тельмана №3 в м.Павлоград Дніпропетровській області».
За рахунок коштів спеціального фонду: замінено 1 віконне заповнення. На липень заплановано заміна 6 віконних заповнень. Фінансування:40 тис.грн. міський бюджет.
С.2.3.4. Реставрація та модернізації будівлі театру ім. Б.Є. Захави із застосуванням енергозберігаючих заходів
У першому півріччі 2020 року на реалізацію проекту реконструкції приміщень театру було витрачено — 124тис.грн. Виконані будівельні роботи на 121,07 тис.грн., а саме протиаварійні та першочергові роботи по посиленню фундаментів, стін, заміні конструкцій даху, стелі, підлоги та ін.
Залишок кошторисної вартості проекту станом на 01.07.2020 року становить 17,01млн.грн.
Для продовження реалізації проекту у 2021 році необхідно 2млн.грн. (Заміна покрівлі з улаштуванням стелі та її утеплення, внутрішнє упорядкування стін та підлоги (приміщення: костюмерної, коридорів, санвузлу) та зовнішнє опорядження стін (штукатурка, фарбування)).
По стратегічному напряму D. Комфортне та безпечне місто реалізовувались проекти:
D.1.2. Розробка ТЕО-інвестиції для відновлення роботи Павлоградського родовища підземних вод, як джерела питної води
Ведуться переговори та готується пакет документів ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» щодо передачі водозабору в комунальну власність міста.
Для відновлення роботи Павлоградського родовища підземних вод та подальшого прийняття його в комунальну власність міста необхідно розробити техніко-економічне обґрунтування інвестицій, визначити сучасний стан запасів підземних вод Павлоградського родовища, їх використання для господарсько-питного та технічного призначення.
D.1.4. Будівництво та реконструкція напірних каналізаційних колекторів КНС м. Павлоград
Кошторисна вартість 30030 тис.грн.
Проектом передбачається будівництво 2-х ниток колектору загальною довжиною 3971 м. з монтажем камер переключення і пристроїв. Кошторисна вартість складає 29847,4 тис. грн.
За кошти міського бюджету розроблено ПКД та виконано коригування проекту. Замовник робіт — Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
Впровадження проекту здійснювалось за рахунок коштів обласного бюджету.
D.2.1. Створення комплексної ефективної системи поводження з твердими побутовими відходами на території субрегіону «Західний Донбас»
У 2020 році міським бюджетом не було передбачено заходи щодо впровадження системи поводження з твердими побутовими відходами.
КП «Затишне місто» проводяться роботи з оформлення земельної ділянки під полігон ТПВ.
D.2.2.Реконструкція автомобільних доріг та тротуарних доріжок
У 2020 році виконано поточний ремонт дорожнього покриття на 28 вулицях міста на загальну суму 4 496,6 тис. грн., а саме :
— виправлення профілю основи доріг на 7 вулицях на суму 610,5 тис. грн.
— поточний ремонт основних доріг міста на 12 вулицях на суму 3414,8 тис. грн.
— ямковий ремонт прибудинкових доріг, тротуарних доріжок та зупинок громадського транспорту на 9 вулицях на суму 3886,2 тис. грн.
КП «Затишне місто» виконано роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття на 14 вулицях загальною площею 441,3 м2 , грейдування без підсипки 19 вулиць, грейдування з підсипкою 9 вулиць.
Проведено експертизу проектно-кошторисної документації, укладено договори з підрядною організації, авторським та технічним наглядом, оформлено дозвіл на початок проведення будівельних робіт по об’єктам:
— Капітальний ремонт внутрішньоквартальної дороги на
вул. Дніпровська, 563,6 -248,6тис.грн. (Роботи по об’єкту будуть здійснюватися протягом 2020-2021р);
— Капітальний ремонт внутрішньоквартальної дороги по вул. Дніпровська, буд.№ 551,553 -60,0тис.грн. (Роботи по об’єкту будуть здійснюватися протягом 2020-2021р);
— Капітальний ремонт внутрішньоквартальної дороги від будинку №10 на вул. Гагаріна до будинку №14 на вул. Балашовська -150,0тис.грн. (Роботи по об’єкту будуть здійснюватися протягом 2020-2021р).
— Реконструкція світлофорного об’єкту на перехресті вул. Шевченка-Центральна-Горького. (Роботи по об’єкту будуть здійснюватися протягом 2020-2021р).
— Розпочато реконструкцію світлофорного об’єкту на перехресті
вул. Полтавська та вул. Дніпровська (Роботи по об’єкту будуть здійснюватися протягом 2020-2021р).
— Розпочато роботи по об’єкту Капітальний ремонт внутрішньоквартальної дороги по вул. Можайського,10, вул. Підгірна,1 та вул. Підгірна, 5.
Проведено коригування та перерахунок проектно-кошторисної документації по об’єктам:
— Реконструкція скверу Шевченка .
— Капітальний ремонт площі Соборна.
Укладено договори на розробку проєктно кошторисної документації по проектам:
— Капітальний ремонт пішохідної доріжки на території парку
ім. Комарова
— Капітальний ремонт вул. Михайленка Андрія
— Капітальний ремонт частини вул. Шевченка (від вул. Центральна до вул. Харківська) в м. Павлоград
— Капітальний ремонт прибудинкової дороги з влаштуванням зливової каналізації по вул. Соборна, 121
— Капітальний ремонт частини вул. Світличної Ганни (від вул. Центральна до вул. Успенська)
— Реконструкція вул. Центральна
— Будівництво світлофорного об’єкту на перехресті вул. Успенська та вул.Соборна
КП «Павлоград — Світло» проведені наступні роботи:
— Нанесення 2548 метрів дорожньої розмітки на вулицях міста, а саме: «пішохідні переходи», 1.14.1, 1.14.2, 1.12, 1.22 та 1.1; 1.5 «осьові лінії».
— Технічне обслуговування світлофорних об’єктів (перевірка денний видимості світлофорів, перевірка відповідності заданому циклу роботи світлофорів, огляд кабельних трас, перевірка тросового господарства, зовнішній і внутрішній огляд контролера, очищення шафи контролера з зовнішньої і з внутрішньої сторони, чистка розьомів, контактів, огляд монтажу блоків, перевірка блоків живлення, вимір напруги на електричних лампах (при їх заміні), заміна електричних ламп, перевірка кріплення і підтяжка клемників, чистка контактів, заміна опору (при необхідності), перевірка роботи та регулювання реле часу, перевірка заземлення, перевірка роботи контролерів у всіх режимах;
— Технічне обслуговування дорожніх знаків на вулицях міста (рихтування, затягування болтів, ремонт кріплень, ремонт та вирівнювання стійок, чистка, миття, обрізка гілок дерев навколо знаків, фарбування стійок) — 427 знаків.
— Встановлення 58 дорожніх знаків
— Демонтаж світлофорного об’єкту вул. Дніпровська — вул. Полтавська.
D.3.1. Забезпечення громадського порядку в місті (КП «Муніципальна варта»). Комунальним підприємством «Муніципальна варта» проводяться рейди із знищення наркореклами, забезпечення безпеки проведення офіційних мітингів; патрулювання Дитячого парку з ціллю профілактики правопорушень та інші
З метою профілактики правопорушень у вечірній час регулярно патрулюються вулиці та паркові зони міста.
D.3.2. Оснащення міста камерами відеоспостереження.
В місті діє Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території м. Павлоград на період до 2020 року. В першому півріччі 2020 року за кошти міського бюджету було встановлено 5 камер зовнішнього відеоспостереження.
У липні 2020 року на розгляд сесії Павлоградської міської ради винесено проект рішення про прийнятті Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території м. Павлограда на період до 2025 року в даній програмі передбачається виділення з міського бюджету коштів на щомісячне обслуговування всієї системи.
Взагалі, на території міста встановлено 87 відеокамер, з них 6 розташовано на автомагістралях в`їзду і виїзду з міста із системою розпізнавання автомобільних номерів.
Стратегічний напрямок Е. «Місто якісної освіти» включає в себе дві стратегічні цілі Е.1. «Розвиток мережі та МТБ освітньої галузі» та Е.2. «Якісна освіта».
В рамках реалізації проектів «Впровадження енергозберігаючих технологій в ЗШ та ДНЗ міста Павлоград» та «Реконструкція, капітальні ремонти та придбання матеріально-технічного оснащення в ЗШ та ДНЗ м. Павлоград» проведені заходи:
Передані з балансу відділу освіти на баланс КП «Павлоградтрансенерго» еотельні НВК № 2, ЗШ № 3, інтернатного відділення Гімназії з інтернатним відділенням, закладів дошкільної освіти № 1 та 8. Задля обліку теплової енергії виготовлено проєктно-кошторисна документація, встановлено комерційні вузли обліку теплової енергії в приміщеннях вищезазначених котелень, проведено технічний та авторський нагляди. Загальна вартість робіт склала понад 500тис. грн.
На баланс КП «Павлоградтрансенерго» було передано 2 побудовані модульні котельні № 2 та 16.
Для належної підготовки харчоблоків дошкільних закладів до роботи в нових умовах – запровадження аутсорсингу, було встановлено лічильники води та електроенергії на загальну суму 240тис. грн.
Проблемними залишаються питання реконструкції НВК № 22. Проект передано до управління капітального будівництва Дніпропетровської ОДА. Для впровадження проекту необхідно кошти в сумі 21,2 млн. грн.

Начальник відділу з економічних питань Т.А.Штонда

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • ЛЕПТОСПІРОЗ – ОСОБЛИВО НЕБЕЗПЕЧНЕ ІНФЕКЦІЙНЕ ЗАХВОРЮВАННЯ
  • Про скасування рішення Павлоградської міської ради виконавчого комітету №252 від 23.03.2022
  • Шановні керівники підприємств сфери торгівлі, послуг та ресторанного господарства!
  • ПАВЛОГРАДСЬКИЙ РТЦК ТА СП запрошує на військову службу за КОНТРАКТОМ
  • ОБЕРЕЖНО! ПЕРІОД АКТИВНОСТІ КЛІЩІВ!
  • Гуманітарна допомога медичному закладу міста від Агентства США з міжнародного розвитку USAID
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Про затвердження Плану заходів щодо складання прогнозу бюджету Павлоградської міської територіальної громади на 2025-2027 роки
  • Виконком від 10.04.2024 р.
  • До уваги ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин!
  • Запрацювала «Єдина ветеранська лінія»
  • Інформація про використання благодійних пожертв від фізичних та юридичних осіб за 1 квартал 2024р.