Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Апрель 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Мар    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Корисна інформація

Результати впровадження Стратегії розвитку міста Павлоград у першому півріччі 2017 року.

Июль 27th, 2017 Стратегічне планування Вывести на печать

 

Місто Павлоград працює згідно із Стратегією розвитку на період до 2020 року, затвердженою рішенням сесії міської ради від 22 лютого 2016 року № 89-5/VII.
П’ять стратегічних напрямків: А. «Відкрите місто активного бізнесу та громади»; В. «Місто здоров’я»; С. «Енергоефективне місто»; D. «Комфортне та безпечне місто»; Е. «Місто якісної освіти» визначені як пріоритетні напрямки розвитку громади та місцевої економіки. Стратегією передбачається реалізація 48 проектів.
Реалізація стратегічного напряму А. «Відкрите місто активного бізнесу і громади» включає в себе дві стратегічні цілі А.1. «Активне бізнес середовище» і А.2. «Демократичне врядування містом».
Протягом першого півріччя 2017 року за напрямком проваджувались проекти:
А.1.1. Надання бізнес-послуг для розвитку підприємництва в місті.
При реалізації проекту було проведено наступні заходи.
— В лютому 2017р. під час семінару для підприємців та мешканців міста проведено анкетування щодо тематики (актуальних питань чи проблем) з розвитку бізнесу для наступних семінарів чи навчальних курсів та тренінгів. За результатами визначено тематику навчальних програм:
— для підприємців міста: “Бізнес-планування”, “Психологія в підприємницькій діяльності”, “Комп’ютерні основи” та “Ділова англійська”;
— для молоді: “Основи бізнесу, бізнес- планування”.
— Реалізується Концепції розвитку молодіжного підприємництва.
— Проводилося інформування підприємців міста через
ЗМІ (газету «Західний Донбас» та офіційний сайт міськради) щодо актуальних питань в сфері підприємництва, зміни та нововведення податкового та трудового законодавства; щодо проведення, як в Україні, так і за кордоном різноманітних ярмарок, виставок, конференцій, семінарів, форумів та ін. комерційних пропозицій для СГ; інформація щодо початку проведення навчальних програм та організації надання консультаційних послуг.
— Організовано та проведено освітній семінар з актуальних питань: зміни податкового і трудового законодавства; діючі програми для роботодавців в Центрі зайнятості; порядок заповнення річної звітності, обчислення та сплата ЄСВ; представники банківських установ презентували свої пропозиції по кредитуванню МСБ.
— В березні та червні поточного року для підприємців та початківців проведено безкоштовні навчальні курси за темами: «Основи бізнес-планування», «Облік та аудит в малому бізнесі», «Психологія в підприємницькій діяльності».
— Проводились загальні семінари для мешканців міста, діючих підприємців та початківців з питань правової допомоги
— Розробляється проект нового Порядку відшкодування з міського бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами господарювання для реалізації інвестиційних проектів, партнерами в реалізації якого будуть банківські установи: Павлоградське відділення «Ощадбанк», КБ «Приватбанк», АБ «Південний», «Укргазбанк», «Укрсіббанк».
В лютому поточного року відбулася нарада з представниками банківських установ з питань співпраці влади та банків в напрямку надання фінансово-кредитної допомоги підприємництву м.Павлоград
— Розроблено і затверджено сесією міськради регуляторний акт від 04.04.2017р. №618-21/VII 2017 «Про затвердження Порядку надання фінансової допомоги з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва м.Павлоград».
— В березні-квітні 2017 р. проведено в два етапи навчальні програми по бізнес-плануванню серед школярів та студентів міста — «Підготовка молоді до конкурсу бізнес-проектів».
— В травні поточного року проведено конкурс бізнес-проектів серед молоді, переможцю якого буде надано безповоротну фінансову допомогу з міського бюджету.
— В рамках співпраці згідно підписаного меморандуму з ГО «Бізнес-клуб Павлоград» та Агентством професійного розвитку «Перспектива» щовівторка проводяться засідання, «круглі столи», де обговорюються напрямки сумісної роботи щодо підтримки та розвитку підприємництва, в т.ч. і молодіжного, а також заходи з пошуку альтернативних методів створення нових робочих місць та залучення молоді в соціально-економічні процеси регіону.
А.1.2. Популяризація бренду міста та маркетингової стратегії.
За перше півріччя 2017 року виготовлено та розповсюджено 350 наборів брендової продукції. За рахунок місцевого бюджету в сумі 118,5тис.грн.
Проведено 7 навчальних семінарів з проектного менеджменту(ПРООН/ЕС «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», НЕФКО,VNG «Державне будівництво і підзвітність у Східній Україні»). Розроблено та подано проекти для участі у 5 грантових програмах, які охоплюють близько 24 проектів по місту в сфері освіти, охорони здоров’я, житлового та комунального господарства на загальну суму більше 19млн.грн.
Заходи по проекту А.1.5. «Створення Коворкінг-центру» не проводились із-за не визначення приміщення. Роботу по даному напрямку буде продовжено в другому півріччі 2017 року.

Проекти стратегічної цілі А.2. «Демократичне врядування містом»:
Проект А.2.1. «Громада своїми руками» це конкурс за співфінансуванням компанії ДТЕК для ініціативних громадян нашого міста.
У цьому році на розгляд конкурсної комісії представлені не тільки проекти по міні-грантам з можливим фінансуванням в розмірі 50 тис.грн., але і кращі ідеї в рамках проекту «Громада своїми руками» з можливим фінансуванням в розмірі до 200 тис.грн. Ідеї направлені на благоустрій міста Павлоград.
Рішенням сесії від 23.05.2017року № 655-22/VIIта 656-22/VIІ затверджено Положення про Організаційний комітет, Положення про порядок проведення конкурсу та Конкурсну комісію Конкурсу міні-грантів «Громада своїми руками» та ідей на отримання великого гранту «Громада своїми руками»(відповідно).
В травні відібрано кращу ідею на отримання великого гранту в рамках проекту «Громада своїми руками»:
— «Queen-champion»- облаштування спортивного майданчику на території парку по вул.Комарова (скейтленд парк).
Загальний фонд конкурсу міні-грантів становить 864 тис.грн., в цьому році подано 54 проектні заявки. Триває відбір та затвердження проектів.
А.2.2. Відкрите місто. У першому півріччі 2017 року в роботу виконавчих органів міської влади та комунальних підприємств впроваджувалась система «Відкрите місто», яка забезпечує опрацювання та вирішення проблем міста та громади. За весь період зареєстровано 63 звернення громадян, надано вичерпні відповіді в електронному вигляді – 34, знаходяться в стадії розгляду – 19, вирішено позитивно – 10.
А.2.4. Ефективна діяльність Центру адміністративних послуг.
З метою реалізації проекту у першому півріччі 2017 року виконано наступні заходи:
— Підвищено кваліфікацію адміністраторів центру надання адміністративних послуг при Дніпропетровському регіональному інституті державного управління.
— Роботу ЦНАПу м.Павлограда за перше півріччя 2017 року висвітлено у місцевих ЗМІ. Оновлено інформацію стосовно отримання адміністративних послуг на офіційному веб-сайті (інформаційні картки, технологічні картки).
— За шість місяців поточного року до ЦПАПу м. Павлограда було 15506 звернень громадян та суб’єктів господарювання, що на 15 відсотків більше, ніж за аналогічний період 2016р.
— Було придбано та встановлено веб-камеру в холі ЦНАПу/кошти спонсорів.

Реалізація стратегічного напряму В. «Місто здоров’я» включає в себе дві стратегічні цілі: В.1. «Якісні медичні послуги» і В.2. «Здоровий спосіб життя».
За стратегічною цілю В.1. «Якісні медичні послуги» у першому півріччі 2017 року в місті впроваджувались роботи по проектам:
В.1.1. Розвиток мережі амбулаторій загальної практики-сімейної медицини.
Розроблено-проектно-кошторисну документацію на встановлення індивідуального електричного опалення в амбулаторії ЗПСМ № 2 по вул. Ватутіна, 20а. На даний час проект знаходиться на погоджені у ДТЕК «Дніпрообленерго». У липні поточного року через електрону систему закупівель PROZORRO оголошено конкурс на виконання робіт
По проекту «Заміна віконних та дверних дерев’яних блоків на металопластикові в амбулаторії ЗПСМ № 4 по вул. Челюскінців, 23а» роботи виконано на 100%. Затримка у використанні коштів відбулася у зв’язку з виникненням додаткових робіт, не передбачених даним проектом. На теперішній час вносяться зміни до проекту. Роботи планується завершити до кінця серпня поточного року.
Оголошено конкурс на придбання гінекологічного крісла вартістю 17,7 тис. грн через електрону систему закупівель PROZORRO для матеріально-технічного оснащення амбулаторії ЗПСМ № 6. Гінекологічне крісло планується придбати у липні поточного року.
Економія коштів, яка виникла після проведення торгів, буде направлено на придбання ноутбуку для амбулаторії ЗПСМ № 6.
З метою вирішення питання щодо надання приміщення для міської організації «Школа Ірини» рішенням сесії Павлоградської міської ради від 23.05.2017 № 665-23/VII виділено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації та проходження експертизи по об’єктам «Капітальний ремонт мережі водопостачання та водовідведення в амбулаторії ЗПСМ № 8», «Капітальний ремонт приміщень в амбулаторії ЗПСМ № 8».
У червні поточного року через електрону систему закупівель PROZORRO було оголошено конкурс на виготовлення проектно-кошторисної документації. Договори на виготовлення проектно-кошторисної документації укладено на суму 70тис. грн. Термін виконання – липень 2017 року.
В.1.2. Реконструкція та ремонтні роботи КЗ «Павлоградська міська лікарня № 4» Дніпропетровської обласної ради».
Рішенням сесії Павлоградської міської ради від 03.03.2017 № 585-20/VII з міського бюджету було виділено 1891,9 тис. грн. на проведення робіт по переоснащенню ЗТП-80. Роботи розпочнуться у серпні поточного року. Оплата після виконання робіт на підставі акту виконаних підрядних робіт.
Роботи по реконструкції та закупівлі медичного обладнання для відділення невідкладної (екстреної) допомоги та діагностичного відділення будуть проведені після переоснащення ЗТП – 80
В.1.3. Ремонтні роботи та оновлення матеріально-технічного оснащення в КЗ «Павлоградська міська лікарня №1» ДОР Проведення поточного ремонту приміщення під переведення Централізованої серологічної лабораторії з діагностикою СНІДу
Рішенням сесії Павлоградської міської ради від 03.03.2017 № 585-20/VII депутатами обласної ради виділено 130тис. грн. на матеріально-технічне оснащення КЗ «Павлоградська міська лікарня № 1» ДОР».
Закупівля профнастилу була проведена через електронну систему закупівель PROZORRO. Двічі торги не відбулись. Прямий договір укладено 13.07.2017р.
В.1.4. Реконструкція будівлі головного корпусу (блок пологового відділення) з використанням енергоефективних технологій КЗ «Павлоградський пологовий будинок» ДОР».
Придбано портативнийо УЗ апарату Mindray Z-5 за рахунок місцевого бюджету 159тис. трн., та за рахунок залучених коштів 275,7тис.грн. (райони трансферти).
Закупівля УЗ апарату проводилася шляхом відкритих торгів. Процедура закупівлі розпочалась 02.06.2017 року, аукціон розпочато 20.06.2017 року. Після обрання переможця з постачальником укладено договір від 03.07.2017 року № 490Н/2017. Відповідно до умов п.5.2 вищевказаного договору термін поставки товару — липень поточного року. Придбано та встановлено 59 вікон у головному корпусі (блок пологового відділення). Економія коштів буде направлена на додаткові заходи по заміні вікон
Проекти стратегічної цілі В.2. «Здоровий спосіб життя»:
В.2.1. Улаштування дитячих та спортивних майданчиків. У червні поточного року через електрону систему закупівель PROZORRO було оголошено конкурс на закупівлю дитячих та спортивних майданчиків на 340 тис.грн.
В.2.2. Зміцнення та оновлення матеріально-технічної бази дитячої юнацької спортивної школи м. Павлоград. В Дитячо-юнацькій спортивній школі Павлоградської міської ради заплановано проведення поточного ремонту ігрової зали у липні 2017 року
В.2.3. Навчання плаванню дітей шкільного віку. Протягом першого півріччя 2017 року в місті працювала міська програма навчання дітей плаванню, на яку у 2017 році було виділено 360 тис. 160 грн. За звітний період плавальний басейн відвідало більш як 1100 учнів загальноосвітніх шкіл міста, на цю мету витрачено коштів в сумі 144 тис. 880 грн. за рахунок спеціального фонду міського бюджету
В. 2.4. Створення сучасного скейт-парку. У І півріччі 2017 року за рахунок коштів субвенції з обласного бюджету завершено виготовлення проекту та проведено експертизу на будівництво скейт — парку, на цю мету було використано 13,1тис.грн. У березні 2017 р. виділені кошти обласної субвенції на загальну суму 375 тис.грн. Укладені договори на придбання спортивного інвентарю для воркауту на суму 37,96тис.грн. Також, завдяки перемозі проекту в конкурсі “Громада своїми руками” отримано фінансування в сумі 200 000 грн., за рахунок якого та залишку коштів субвенції у 2017 році буде збудовано майданчик для скейтів на загальну суму 420,0 тис.грн. Для завершення будівництва скейт-парку необхідні кошти в сумі 1010,63 тис.грн.
Стратегічний напрямок С. «Енергоефективне місто» включає в себе дві стратегічні цілі С.1. «Ефективне управління енергетикою міста» та С.2. «Енергоефективна інфраструктура».
В 2017 році продовжено реалізацію по проектах:
С.1.3.«Енергоефективні школи».
Учасниками проекту в місті Павлоград стали навчально-виховний комплекс № 2, загальноосвітні школи № 5,7,6,17.
У січні-лютому 2017 року учні 10-11 класів освоювали онлайн-курс «Азбука по житлово-комунальному господарству» – це другий етап проекту. В рамках навчання школярі взяли участь у конкурсі проектів на енергоефективність. Навчання школярів проводилось за допомогою спеціально розробленої онлайн-платформи, де кожен учень через особистий кабінет проводив розрахунки з енергоаудиту та складав плани по енергоефективним заходам.
Розроблена за підтримки ДТЕК онлайн-гра «Азбука житлово-комунального управління» дозволила учням спробувати себе в ролі господаря.
В кінці навчання учні запропонували власні проекти з енергоефективності, які на практиці допомогти школам економити.

По стратегічній цілі С.2. «Енергоефективна інфраструктура» розпочато реалізацію проектів:
С.2.1. Модернізація систем зовнішнього освітлення із застосуванням енергоефективних технологій.
По проекту «Реконструкція мереж зовнішнього освітлення вул. Полтавська»в 2016 році за рахунок міського бюджету розроблена проектно-кошторисна документація та отримано позитивний висновок кошторисної експертизи. Вартість впровадження проекту складає 446,651 тис. грн. На даний час, у зв’язку із зміною технічного завдання, виконується перерахунок проектно-кошторисної документації.
По проекту «Реконструкція мереж зовнішнього освітлення від вул. Гагаріна до вул. Войнової 20 в м. Павлоград» у 2017 році розроблена проектно-кошторисна документація. Вартість впровадження проекту складає 225,6 тис. грн. На даний час триває процедура обрання виконавця робіт в електронній системі PROZORRO.
По проекту «Модернізація (реконструкція) мережі зовнішнього освітлення із застосуванням енергозберігаючих технологій — впровадження «світлової візитної картки міста» — демонстраційного зразка ділянки мережі вуличного освітлення автомагістралі міжнародного значення м. Павлоград Дніпропетровської області (по вул. Дніпровська від вул. Успенська до вул. Куйбишева)» у 2017 році розроблена проектно-кошторисна документація та отримано позитивний висновок кошторисної експертизи. Вартість впровадження проекту складає 1 149,86 тис. грн.

С.2.3.1. Впровадження енергозберігаючих технологій в будинках культури Комунальної бюджетної установи «Міський культурно-дозвільний центр”.
В 2017 році заплановано до виконання проект капітальний ремонт покрівлі будівлі МКДЦ за адресою вул.Центральна, 61 і включено в кошторис бюджетної установи до фонду розвитку в сумі 48,035тис.грн., а саме на друге півріччя (липень) 2017 року. В 2016 році зроблено проектно-кошторисну документацію на суму 12,32тис.грн. . Загальна вартість проекту з урахування вартості проектно-кошторисної документації — 60,355тис.грн.
С.2.3.2.Капітальний ремонт по заміні віконних заповнень в будівлі КЗ «Дитяча музична школа №2 по вул.Тельмана №3 в м.Павлоград Дніпропетровській області». Реалізацію проекту заплановано розпочати у липні 2017 рік. Вартість робіт згідно проектно — кошторисної документації від 16.12.2015р. складає 399,65тис. грн. З міського бюджету виділені кошти у сумі 199,65тис.грн. на липень 2017р. Необхідно ще фінансування у розмірі 200тис. грн.
С.2.3.3. Впровадження енергозберігаючих технологій в ЗШ та ДНЗ міста Павлоград. Частково виконані роботи по заміні вікон на енергозберігаючі в ЗШ №12. Запланована сума робіт складає 284, 5 тисяч гривень.
Виконуються роботи по проекту «Капітальний ремонт покрівлі, утеплення фасаду з ремонтом ґанків та вимощення з заміною вікон на енергозберігаючі в ДНЗ № 8 за адресою: вул. Пчілки Олени, 113 м. Павлоград Дніпропетровської області» за кошти Українського Фонду соціальних інвестицій, виконуються роботи по заміні вікон та ремонту покрівлі.
Усі проекти є складовою частиною реалізації міського енергетичного плану. Запровадження проектів з повною термомодернізацією бюджетних установ надасть можливість отримати реальну інформацію відносно енергетичного потенціалу від запропонованих заходів. Проекти мають соціально-економічну спрямованість на забезпечення комфортного перебування учнівської молоді в термомодернізованих соціальних об’єктах міст.
С.2.3.4.Реставрація та модернізації будівлі театру ім. Б.Є.Захави із застосуванням енергозберігаючих заходів
У першому півріччі 2017 року ремонтні роботи не проводилися у зв’язку з відсутністю фінансування.
Загальна вартість проекту «Реконструкція приміщення театру з виконанням прибудови до нього з метою влаштування приміщень гримерних, репетиційної зали, туалету, душової та буфету на вул. Харківській № 65 в м. Павлоград» на серпень.2016р. складала 12626тис. грн.
Загальна вартість проекту «Реставрація фасадів пам’ятки архітектури та містобудування «Міський театр» № 178 по вул. Харківській, 65 м. Павлоград» станом на грудень 2016 року становила 315,57тис.грн. Необхідне додаткове фінансування.
С.2.5. Створення ефективного механізму забезпечення вугіллям бюджетних установ освіти, спорту і громадян для опалення.
П’ятий рік поспіль ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» безкоштовно передає вугільний концентрат ГМ 13-25: Спортивно-оздоровчому комплексу «Центр» для опалення приміщень – 90 тонн, навчально-виховному комплексу №14 – 80 тонн, Комунальній установі «Павлоградський міський територіальний центр соціального обслуговування» для незахищених верств населення – 30 тонн.
С.2.6. Капітальний ремонт будівлі Палацу творчості дітей та юнацтва із впровадженням енергозберігаючих технологій. Повністю завершені роботи по капітальному ремонту покрівлі з повною заміною і влаштуванням внутрішнього освітлення горища основної будівлі Палацу творчості по вул. Радянській, 64. Сума фінансування із міського бюджету склала 1229,8 тис.грн.
На 2017 рік необхідні додаткові кошти на виконання капітального ремонту підвісної стелі танцювальної зали основної будівлі в сумі 338,329 тис. грн.. згідно з проектною документацією та експертного звіту. Підвісна стеля зробилася непридатною у зв’язку з протіканням старої покрівлі та загрожує здоров’ю та життю дітей

Стратегічний напрямок D. «Комфортне та безпечне місто» включає в себе дві стратегічні цілі D.1. «Забезпечення надання якісних послуг по водопостачанню та водовідведенню» та D.2 «Якісний благоустрій», на реалізацію яких спрямовано 10 проектів, направлених на ремонт доріг та мостів, забезпечення якісною питною водою та водозабезпеченням, водовідведення, очисні споруди, система поводження з ТПВ.
D.1.3. Водопровідна насосна станція № 2 на ділянці № 4 в м. Павлограді. Електролізна установка, реконструкція, коригування КП «Павлоградводоканал». Виконано перерахунок кошторису в поточних цінах 2016 року. Отримано позитивний висновок експертизи по проекту від 28.12.2016р. Кошторисна вартість проекту складає 2,96 млн.грн. Замовник розробки проектної документації — КП «Павлоградводоканал».
D.1.4. Реконструкція аварійних ділянок трьох ниток водоводу в районі будинків № 416-424 по вул. Дніпровська. Необхідно виконати перерахунок кошторису в поточних цінах. Кошторисна вартість проекту станом на 01.10.2014р. складає 1,8 млн.грн. Замовник проекту КП «Павлоградводоканал».
D.1.5. Будівництво та реконструкція напірних каналізаційних колекторів КНС м. Павлоград. «Будівництво напірного каналізаційного колектору від КНС 1 (ПХЗ) до очисних споруд м. Павлоград».
Проектом передбачається будівництво 2-х ниток колектору загальною довжиною 3950 м. з монтажем камер переключення і пристроїв.
В 2016 році отримано позитивний висновок експертизи. Кошторисна вартість проекту складає 16,8 млн.грн. Передбачається впровадження проекту за рахунок коштів обласного бюджету. Міським бюджетом планується передбачити кошти на співфінансування (20%) для впровадження проекту.
По проекту «Реконструкція КНС-3 з підвідним колектором. Коригування» В 2016 році розпочато виконання будівельно-монтажних робіт, які включають в себе заміну застарілих насосів, укріплення балок в грабельному відділені, влаштування системи автоматичної роботи обладнання. Вартість впровадження проекту складає 6,7 млн. грн. На даний час виконано робіт на 5,5 млн. грн. Роботи тривають.
По проекту «Реконструкція аварійних ділянок напірного колектору по вул. Західнодонбаська, 25а в м. Павлоград» на даний час проектно-кошторисна документація знаходиться в розробці. Після отримання позитивного висновку кошторисної експертизи буде винесено питання на сесію міської ради, щодо передбачення фінансування виконання робіт по проекту в 2017 році.

D.1.6. Реконструкція системи аерації на каналізаційних очисних спорудах м. Павлоград. Подана заявка на отримання кредиту та гранту від Північної екологічної фінансової корпорації «НЕФКО» в рамках програми «Чисте виробництво» в сумі 500 тис.євро.
На даний час спеціалістами (експертами) НЕФКО розроблено проект бізнес-плану (ТЕО) за рахунок гранту, виділеного товариством міжнародного співробітництва GIZ. Узгодження та затвердження документу містом Павлоград планується на друге півріччя 2017 року.
D.2.2. Ремонт та реконструкція автомобільних доріг та тротуарних доріжок.
В 2017 році за рахунок коштів місцевого бюджету планується виконати поточний ремонт доріг на загальну суму 8879,4тис.грн., а саме:
— поточний ремонт асфальтобетонного покриття 78 вулиць на суму — 6839,4тис.грн.;
— виправлення профілю основи доріг з підсипкою 29 вулиць на суму -2040,0тис.грн.
На даний час виконано поточний ремонт вул.Богуна, вул.Луганська, вул.Харківська , вул.Центральна, вул.Дніпровська , вул.Дніпровська, 348, пров.Івана Виговського на загальну суму 1083,391 тис.грн. Роботи проводяться в межах виділеного бюджетного фінансування.
Завершено виконання робіт по об’єкту «Капітальний ремонт внутрішньоквартальної дороги по вул.Карла Маркса (вул.Центральна) 29». Кошторисна вартість проекту — 806,85 тис.грн. В 2017 році роботи виконано на загальну суму 781,7тис.грн.
Проведено корегування та перерахунок проекту «Капітальний ремонт внутрішньобудинкової дороги по вул. Центральна, 44/50». Кошторисна вартість робіт 607,124 тис.грн. Впровадження заходів по проекту планується розпочати в другому півріччі 2017 року.
Проведено експертизу проектно-кошторисної документації по проектам :
— «Реконструкція дороги по вул. Харківська м.Павлоград»
— «Реконструкція дороги по вул. Західнодонбаська м.Павлоград»
— «Реконструкція дороги по просп. Шахтобудівників м.Павлоград»
Розроблено проекти :
— «Реконструкція вул. Комарова в м.Павлоград»
— «Реконструкція дороги між вул. Західнодонбаська, 24 та вул. Комарова, 15 в м.Павлоград»
— «Реконструкція прибудинкової дороги по вул. Харківська, 15а в м.Павлоград»
— «Капітальний ремонт внутрішньоквартальної дороги по вул. Соборна, 62 в м.Павлоград»
Розробляється проектно-кошторисная документація :
— «Капітальний ремонт території в районі буд.2,2б по вул.Кравченко м.Павлоград»
— «Реконструкція вул. Луганська в м. Павлоград»
— «Реконструкція пров. Голубицького в м. Павлоград»
За рахунок коштів обласного бюджету виконуються роботи з «Реконструкції вул. Успенська (Дзержинського) в м. Павлоград». Замовник робіт — департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА.
D.2.3. Капітальний ремонт пішохідного мосту до парку ім. 1 Травня. «Реконструкція пішохідного мосту через річку Вовча з вул. Соборної на парк 1-го Травня м.Павлограді Дніпропетровської області».
Кошторисна вартість робіт — 12124,166 тис.грн.
Замовник будівельних робіт – департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської ОДА.
Підрядна організація — ТОВ «Спеціалізована пересувна механізована колонна 788». Роботи будуть виконуватись за рахунок коштів обласного бюджету .
Впровадження заходів по проекту розпочато 20.06.2017р. та планується завершити до кінця 2017 року.

Стратегічний напрямок Е. «Місто якісної освіти» включає в себе дві стратегічні цілі Е.1. «Розвиток мережі та МТБ освітньої галузі» та Е.2. «Якісна освіта».
У першому півріччі 2017 року проведені наступні заходи, направлені на покращення умов перебування дітлахів у закладах міста по проекту Е.1.2. Реконструкція, капітальні ремонти та придбання матеріально-технічного оснащення в ЗШ та ДНЗ м.Павлоград.
Виконуються роботи по проекту «Реконструкція будівлі ЗШ № 2 (корпус 2) для подальшого переведення в НВК № 2 по вул. Полтавська, 148 (замість вул. Московська, 123), м. Павлоград Дніпропетровської області. Коригування 2.» за кошти обласного бюджету, проект передбачає відкриття 3 груп та 2 класів.
Також ведуться роботи по реконструкції НВК № 22 за кошти обласного бюджету в сумі 21,2 млн.грн., проект передбачає відкриття 7 груп на 175 місць та 1 клас початкової школи. Проект виконується управлінням капітального будівництва Дніпропетровської ОДА.

Начальник відділу
з економічних питань Т.А.Штонда

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • Закінчився ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
  • Капітальний ремонт трубопроводу водопостачання по просп. Шахтобудівників в м. Павлоград» Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011704-a
  • Реконструкція трубопроводу водопостачання вул. Озерна в м. Павлоград». Коригування, Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-04-22-011724-a
  • У бою за Україну загинув наш земляк Духовенко Микола
  • Головне управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області на захисті тих, хто працює
  • Акутальні грантові пропозиції
  • Оголошення про вакантну посаду
  • Житлово-комунальні послуги: право користуватися пільгами для ветеранів війни
  • Протокол № 2 засідання Ради з питань ВПО
  • Вітаємо нашого земляка з перемогою
  • ПІДСУМКИ ПРОВЕДЕННЯ ДНІВ СТАЛОЇ ЕНЕРГІЇ В ПАВЛОГРАДІ
  • Путівник ветерана “Піксель”
  • ВИМОГИ ЗАКОНОДАВСТВА У СФЕРІ ЗАСТОСУВАННЯ ПЕСТИЦИДІВ ТА АГРОХІМІКАТІВ
  • Виконком від 17.04.2024 р.
  • Про передачу майна