Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Май 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Апр    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Корисна інформація

Всеукраїнський місячник Червоного Хреста

Март 29th, 2013 Новини Вывести на печать

З 1 квітня по 1 травня проходитиме Всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом:«Сила гуманності» «Сила життя». Відповідно до своїх загальновизнаних гуманних принципів , Товариство Червоного Хреста України намагається поліпшити життя та соціальний захист найбільш вразливих верств населення,сформувати громадську думку щодо необхідної уваги до проблем самотніх та самотньо проживаючих громадян похилого віку, інвалідів різних категорій, осіб хворих на туберкульоз і ВІЛ/СНІД, постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій, безпритульних дітей та дітей-сиріт, багатодітних сімей, біженців.

Шановні павлоградці!

Павлоградська міська організація Товариства Червоного Хреста України — вже на протязі 95 років – намагається якомога краще прислужитися немічним і знедоленим, допомогти людині зберегти гідність у найскрутнішому становищі та зробити свій внесок у створення розгалуженої системи адресної допомоги громадянам. Цим сприяє органам державної влади у наданні натуральної допомоги найбільш незахищеним верствам населення.
Патронажна служба — це 3 медичних і 4 молодших сестри, які щоденно дарують частку свого тепла самотнім громадянам похилого віку, інвалідам, тяжкохворим, дітям позбавленим батьківського піклування, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям. Працює банк одягу, пункт прокату речей догляду за хворими, що дає змогу малозабезпеченим громадянам різних категорій отримувати не тільки безоплатну медико-соціальну допомогу, а й психологічну та натуральну у вигляді одягу, взуття, продуктів харчування, гігієнічних засобів тощо.
Ось і зараз Товариство Червоного Хреста має намір зібрати кошти, харчі, одяг, взуття та інші речі першої необхідності для незахищених верств населення .

Павлоградці! Запрошуємо Вас прийняти участь у Всеукраїнському місячнику Червоного Хреста. Як сказав святий Іоанн Златоуст» . «Крім самої віри, для спасіння душі потрібні добрі справи». Люди доброї волі в усі часи об’єднувалися для допомоги тим, хто опинився в скруті, виявляли реальну турботу про немічних і знедолених.
СПІВВІТЧИЗНИКИ ! БУДЬТЕ МИЛОСЕРДНИМИ!
ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО ДОБРИХ СПРАВ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА!
ЗАЗДАЛЕГІДЬ ВДЯЧНІ ВСІМ ХТО ПІДТРИМАЄ МИЛОСЕРДНУ АКЦІЮ!
Банківські реквізити:АТ «Райффайзен Банк Аваль» МФО 380805
Р/р 26009198405 код ЄДПРПОУ 23067432

Контактний телефон:6-33-95
Павлоградська міська організація Товариства Червоного Хреста України

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження