Офіційний сайт Павлоградської міської ради

Лист міському голові

Март 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
« Фев    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Корисна інформація

19 сесія Павлоградської міської ради VI скликання

Февраль 15th, 2012 Новини Вывести на печать

14 лютого 2012 року під головуванням міського голови І.С.Метелиці відбулось засідання чергової 19 сесії Павлоградської міської ради VI скликання. В роботі прийняли участь посадові особи органів місцевого самоврядування, керівники управлінь, відділів, служб міської ради, представники прокуратури, засоби масової інформації.
Перед присутніми виступив прокурор міста Казанцев О.А. він звернув увагу депутатів на занадто затягнувшийся процес ліквідації КП УЖКХ й запропонував щомісячне звітування ліквідаторів з даного питання. Депутати мали змогу отримати відповіді на запитання стосовно процесу призупинення будівництва автозаправки, яка розташована в районі другої зони водозабору; відсутності під’їзного освітлення.
Мер міста, Іван Сергійович Метелиця, повідомив присутніх, що останнім часом щомісячні перерахунки до РЕМ відбуваються стовідсотково, а попередня заборгованість перед даною установою становить 0,5 млн.грн. Керівництво Павлограда зверталось навіть до обленерго, але їх позиція не втішна: «Виплатити всю заборгованість. Якщо подасте в суд — відключимо вже не 30% будинків, а всі!».
Міськвиконком, намагаючись захистити своїх жителів, заклали в бюджет 2012 року кошти на придбання та встановлення електролічильників, тому що часто РЕМ виставляє рахунки, які не відповідають наданим послугам.
Присутні домовились найближчим часом зібратися разом з представниками ПЖС та РЕМ й розібратися в даному питанні.

Одним з найболючущих питань, яке розглядалось на сесії, було питання «Про передачу комунальної установи охорони здоров’я із спільної власності територіальної громади Дніпропетровської області в комунальну власність територіальної громади м. Павлограда». В зв’язку з участю у пілотному проекті, наша область однією з перших проходить всі етапи реорганізації медицини й тому зіштовхується з багатьма проблемами. Так, стало за необхідне передати з місцевого бюджету до облздрава 11 млн.грн. на утримання закладів другого рівня, розташованих в нашому місті. Ця сума виявилась занадто високою для нашого міста й більшістю голосів було прийнято рішення щодо повернення комунальної установи охорони здоров’я із спільної власності територіальної громади Дніпропетровської області в комунальну власність територіальної громади м. Павлограда.
Також рішенням сесії затверджено Міський енергетичний плану м. Павлограда на 2012-2015 роки, на посаду головного редактора КП «Газета «Західний Донбас» призначено Гудзенко С.М., внесено зміни до затверджених заходів до програм на 2012 рік тощо. Всього на сесії було розглянуто 50 питань.

Павлоград на карте

Павлоград на карте

Афиша

Афіша Павлоградського драматичного театру жовтень

Останні надходження

  • До уваги осіб з інвалідністю!
  • Допомога нашим захисникам
  • Виконком від 27.03.2024 р.
  • Покос трави на території міста Павлограда
  • Акутальні грантові пропозиції
  • До уваги суб’єктів господарювання
  • АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ
  • Про затвердження обґрунтування підстави здійснення закупівлі
  • Шановні павлоградці!
  • Переваги офіційного працевлаштування для роботодавців
  • Громадські обговорення щодо перейменування об’єктів топонімії міста Павлоград
  • Підтримка від ЮНІСЕФ для підприємств міста
  • Шановні нацгвардійці та ветерани!
  • Про затвердження Порядку проведення інвестиційних конкурсів для будівництва, реконструкції, реставрації тощо об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Павлоград
  • Оголошується конкурс бізнес-проєктів для надання гранту з міського бюджету на підтримку молодіжного підприємництва